>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
yeah dane, poate ca ai dreptate! Dar asta e viata! Cred ca asta e postul cu nr 1000 pe forumul romanilor

.
Bogdane din sursa sigura iti spun ca Orange va renunta definitiv la wap unlimited cand va baga edge,adica in octombrie. Cred ca asta e o veste buna!!!!!!!
--
Posted: 2004-06-29 09:24:00
Edit :
da da da petrut. asa e. dar ma, d ce naiba ai pangarit postu nr 1000 cu asa o veste buna? saracii de ei, astia de nu isi pot permite apn internet. o sa planga de o sa faca flood. ce bine ca noi suntem bazatzi mai petruts si ne permitem, asa-i?
--
Posted: 2004-06-29 09:41:00
Edit :
...si nu trebuie facut atata caz pt n pic d cost supl. am cautat cateva zile o alternativa la agile, pt wap si nu e. pacat, dar nu avm alta solutie...
[ This Message was edited by: danberte on 2004-06-29 21:43 ]
--
Posted: 2004-06-29 09:43:00
Edit :
statea dan azi si se gandea: ma, de ce se tot tziganesc romanii astia atat pt nimikuri. fac scandal ca tre sa foloseasca apn internet si alea alea, ca is scumpe mms-urile, ca sunt putine minutele orange, ca sunt scumpe telefoanele....etc.
si pana la urma am ajuns la concluzia ca asta e un forum romanesc pe eesato, si despre ce naiba ar vb romanii decat despre cat de scumpe sunt toate si ce greu e aici. trebuie sa ne plangem, doar suntem romani, nu? mandri de asta nu? ei bine, ca sa nu am de ce ma plange si sa raman totusi roman, eu pun osu si muncesc pe branci de mai ia dreaq. si nu f--- toata ziulica pe forum ca sa ma plang la altii, ci mai intru si eu pe aici sa vb cu vreun prieten, sa caut tolutii tehnice si alte chestii cat decat rezonabile. salutari voua, romanilor.
--
Posted: 2004-06-29 09:53:00
Edit :
de ce va fii desfiintat wap unlimited cand intra edge?
ce avantaje o sa aiba (in afara de 384kbs, pe care orium nu-l putem folosi)?
--
Posted: 2004-06-29 11:05:00
Edit :
@space2
ma nene, e logic anyway. orange vrea sa ne bage in viitor cu forta. vor scoate tot ce e vechi sa ne inemne spre edge care e un shit. gprs chiar si prin wap e suficient d rapid. am vb cu ei si cica tarifele vr fi enorme. cu toate astea, dc nu au renuntat a csd, dc ar renunta la gprs (si asa folosit d mms)
eu zic ca nu il vor scoate (vb aici d wap unlimited) din cauza lipsei d telef edge in primul rand, si a faptului ca nimeni nu va vrea edge, in al doilea. numa bine
--
Posted: 2004-06-29 11:58:00
Edit :
am 22 de ani si am firma mea d publicitate. de fapt in cj, nu petrutz e baronu local, ci EU! da care-i faza? si ba, dupa toata factura aia, pe care tu bogdane nu ai fost nevoit sa o vezi vreodata multzumita lui petrutz, faci faze? c'mon man! ce naiba! eu am folosit apn "internet" de 50 de megi ca nu am avut prieteni care sa-mi spuna. asa ca taci dreaq si intra d pe agile ca 1 dolar cost supl pe luna nu e 100 de euro!!! pana mea!
hai, mai astept laudaroshi si guralivi.
Pai... ce sa zic? Condoleante, in loc de bun venit

Vezi ca mesajul este putin mai subtil pentru cei 22 ani ai tai. Ce treaba am eu cu factura ta de 100 de dolari? Ce te face sa crezi ca petrut a scuipat vreo setare? Nu mi-a zis decat ca-i merge, stii tu ce! Restul am facut 100% singur, in felul meu, care overall a fost mai bun. Oricum, aveam de gand sa mai incerc

Ai mai scris ca tu lucrezi si bla bla bla... Ai impresia ca sunt vreo curva care suge pula ca sa supravietuiasca? JET!
N-ai tu ani de futut cati ani am eu in campul muncii, legal, cu carte de munca. Mai nou lucrez cate 13 ore pe zi, o saptamana da, una nu, la o firma de calculatoare. Mai multe detalii nu conteaza, ca oricum o sa-ntelegi pe dos. Cand o fi sa mori, s-o faci ranjind, sa zica lumea ca-i trait fericit

Ca vorba aia TU ai fost BARONU'

[ This Message was edited by: bogdan1978buc on 2004-06-29 12:48 ]
--
Posted: 2004-06-29 13:32:00
Edit :
nush ce vrei sa spui cu asta. si ce dc ai lucrat nush cate zile tot a doua zi. bravo tzie. da care e leg cu mine sau oricine altcineva? ce e cu violentza asta? explica
[ This Message was edited by: danberte on 2004-06-29 21:48 ]
--
Posted: 2004-06-29 15:57:00
Edit :
mai taceti odata oameni buni, care e problema?
si bogdane nu vb asa pe forumuri man, nu e frumos. GATA cu aiureala, sa revenim la lucruri serioase! Daca ne duce capu( ma refer la toti)!
--
Posted: 2004-06-29 16:16:00
Edit :
El a inceput, si nu a inceput frumos. In primul rand, nu vorbeam cu el, si in al doilea, nu-mi place sa fiu dracuit si alte d-astea, mai ales de un "baron"

Daca si-n afaceri procedezi la fel, nu ma mira ca nu ai ajuns prea sus
--
Posted: 2004-06-29 17:34:00
Edit :
New Topic
Reply