>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
eu unul am asteptat sa se mai linisteasca apele sa imi fac timp si de esato...spre disperarea unora...

glumesc. si....s-au mai calmat asa ca n mai scriem. salutari soso! mersi d poze. un deliciu
--
Posted: 2004-07-19 02:27:00
Edit :
a si by the way. sunt in plina inspiratie creativa.

nu radeti! lol
va invit sa va dati cu parerea pe noul (inegral refacut)
www.cyanad.romai am d adaugat portofoliul (fiecare lucrare o sa fie sintetizata in cate un pdf downloadabil), profile-ul si variantele in en, de, fr si hu
sper sa va placa!:)
(la
www.cyanad.ro/tsmart e macheta unui site d client pt care am lucrat si sigla. mokup-ul e fresh. poate sunteti curiosi) salutari si mersi anticipat,
dan
--
Posted: 2004-07-19 02:36:00
Edit :
Tot ce mi-a ramas:
Umorul meu negru...
--
Posted: 2004-07-19 10:32:00
Edit :
hehe. Dane ai skimbat multe la site

.
nr alea de tel sunt bune? ca ieri am incercat sa te sun si nu erau in retea nici unu
mai intra si tu pe messenger
--
Posted: 2004-07-19 10:42:42
Edit :
Hmh... Ce sa va zic? Doar sa fiti atenti ce va doriti, pentru ca bunul Dumnezeu e un tip foarte corect. Adica am primit, dupa cum probabil stiti, EXACT ceea ce mi-am dorit - un job interesant si bine remunerat la una din cele mai tepene firme de avocatura. Iar acum reversul medaliei - nu am timp nici sa imi fac mutatia, de exemplu, iar cu masina in service nu mai vorbim... Iar banii aia multi dintr-o data nu mai sunt atat de multi pentru ca stilul de viata foarte dinamic impune cheltuieli pe care inainte nu le aveam. Cat despre stres - cuvantul responsabil are o noua definitie pentru mine. Miercuri intru intr-un dosar de 3 milioane de dolari, si nici macar nu e cel mai dificil. Concediu? Zece (10) zile lucratoare pe an, si nu poti sa iti iei decat cinci (5) odata - adica o sapamana cu totul, cu exceptia cazului cand pleci peste gard, cand le poti lua pe amandoua. Yay, capitalism!!! (Prietenii lu' Austin Powers stiu de ce)
In aceste conditii se impune, evident, intrebarea daca merita. Cred (sau sper) totusi ca da - sau cel putin pe termen mediu (cativa ani), in vederea afirmarii profesionale, insa in mod cert eram mult mai fericit inainte (Esato happy time included)... Asa ca va invidiez pe voi, cei care mai aveti uneori timp sa mai vorbiti de telefoane Ericsson sau Sony Ericsson. Intr-un fel, Bogdan, gandurile tale negre vis-a-vis de mine erau deci intemeiate...
Incerc sa mai intru cand am timp - macar sa citesc, daca nu si sa scriu cate ceva. Oricum, Esato nu mai pare sa fie locul dinainte. Majoritatea discutiilor sunt axate pe noi modele - toate absolut varza din punctul meu de vedere, iar lumea nu mai e atat de pregatita sa iti ofere ajutorul.
Keep in touch,
Raul
--
Posted: 2004-07-19 14:25:06
Edit :
bogdane, ce vrei sa ne zici cu "umorul tau negru"? zau, me dumber, nu m-am prins. ma gandesc ca tre sa aiba legatura cu mine, da nu bag mana in foc...
daca are, care-i faza?
ganduri bune!
petrutms: stii care e pov cu numerele astea:P t28 se hlizeste tot mai des cu no access la mine si mai am de asteptat fo sapt pana iau t230 ala. de p800, stii care e destinatia lui...
plus, daca nu ma gasesti la tel, ia incearca pe mailu d pe site: ala sigur merge hehe.
d c nu treci matalutza p la mine? sa mai pove noi si alte chestii?
astept vesti!
ps: bogdane, am onoarea sa-ti dai cu parerea pe
www.cyanad.ro ? hai ca-s curios.
--
Posted: 2004-07-19 16:32:00
Edit :
Pai sa te intreb si eu: inceputul mesajului tau a avut ceva "dedesubt"? Judge, fi mandru! Ma bucur, sincer, pt. tine! Chiar dc mai intzep, si eu, sunt cumsecade. Cateodata o fac, ca sa ma amuz, sa-mi omor timpul, ca sa ripostez, bla bla.
In fine. Simpatic site-ul
--
Posted: 2004-07-19 18:49:00
Edit :
@bogdan
mersi de feedback
nu era nik subtil p'acol...dupa aia m-am prins si io de chestia cu linistitul apelor. lol
ma refeream la problemele inerente in viata fiecaruia, chestiile personale, stii? pai, acum ma amuz si eu. lol
iar faza aia, de ne-am luat noi la p---, a trecut demult. chiar uitasem de ea
e ok sa mai faci caterinca from time to time, ca fac si io din belsug, da nu stiam dc e caterinca sau chestie serioasa, si ma gandeam ce-oi mai fi fakut

lol
so, numa d bine!
--
Posted: 2004-07-19 20:19:00
Edit :
Pe mine m-a amuzat de la inceput

Cand ne intalnim cu totii la o bere, prin bucale, sau la mare?
--
Posted: 2004-07-19 21:51:00
Edit :
haha, ok man!
super idee aia cu berea. chiar ma gandeam sa dau o raita prin bucale candva curand! crede-ma nu o sa ratez ocazia sa ne betzivanim o tzara
am si io niste gajici pe acolo si tre sa vin lol!
numa bine
--
Posted: 2004-07-20 13:14:00
Edit :
New Topic
Reply