Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum V.2
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2 Bookmark topic
Page <  123 ... 107010711072 ... 161816191620>

oltcit Posts: 7

nuz lubossi asi mas skoro pravdu,pretoze tato 8micka oproti 2006 isla k sipku a keby nebolo skinov(tie pridavaju nove funkcie,alebo odstranuju chyby) tak by som ju nepouzival ani ja...... ale zasa pridava spustu novych veci ktore neboli v starej verzii,tak ju pouzivam. PNA su vzdy lepsia volba pre laikov a obyc ludi,pre nas stouralov zas ta druha je to zdarma(skoro) a je z coho vyberat
--
Posted: 2008-07-14 09:57:41
Edit : Quote

valdo Posts: 0

servus
--
Posted: 2008-07-14 10:09:29

sorac Posts: 42

Igo ma urcite dve dobre funkcie ktore mi chybaju. . Zakreslovanie kadial chodim a nasledne exportovanie do google maps a prepinanie rezimov medzi osobnym a nakladnym autom a nasledne planovanie ciest. . Inac je tom tom lepsi uz aj pokrytim na sk. . Som pozeral nejake screenshoty na nete tak tam kde je par ciest tomtom ma skoro vsetko. . Ale hovorime o poslednej verzii co mam ja. .
--
Posted: 2008-07-14 10:40:00

mas verziu 7 a ta existuje uz aj pre PDA(neoficialne) mne nevyhovuje ovladanie TT,som zvyknuty na pracu s mapou a ta bola vzdy zalostna v TT(skus napr. prepnut do mapy a rychlo zoomovat,posuvat mapu a hladat nieco v nej..............

aldo servis
--
Posted: 2008-07-14 10:48:28

Priame zoomovanie mas hned na hlavnej obrazovke. . A to dalsie aj s podstatne lepsim zoomovanim a posuvanim a hladanim mas po tretom kliku a je to velmi rychle. . Nemyslim ze je to lepsie alebo horsie u iga. . Ja si skor myslim,ze tomtom nemas az tak dobre odskusany. . Ale ako som hovoril,pre kutilov je igo. .
--
Posted: 2008-07-14 11:06:00

nehadam sa,aj tak za to nedam cez trista sterlingu v kamione nepouzitelne mimo hlanych ciest,jedine pre offroady

ps kua nemozem si vybrat to autoradio,hladam jak webnuty potrebujem to do dovcy zmaknut,hmmm

edit ani 1000

[ This Message was edited by: oltcit on 2008-07-14 10:20 ]
--
Posted: 2008-07-14 11:17:48

to som uz pozeral aj ja... da sa to kupit aj do 800 ale je to vela...

a ani tych 300 by som nedal ale mam odpocitanu dph a aj mam to v nakladoch.. takze som dal..
--
Posted: 2008-07-14 11:27:19

Milan, jedna vec ma zaujima.. pozri ci najdes oravice na poslednej mape sk.. teraz som pozeral na starom igu a tam to najde ale v strede priehrady...

toto je ako to najde navteq

a neviem urobit screen tomtoma.. tam je to este podrobnejsie...

sorac som lama inac to urobit neviem...

[ This Message was edited by: sorac on 2008-07-14 11:02 ]
--
Posted: 2008-07-14 11:53:33

boto43 Posts: > 500

zdravim vas panove, z hornych uher !! budte zdravy,my lovensti hosi.
osobne se mi zde,libi jak se szoracs snazi ziskat prizen woldkida a pta se ho kde jaky otazky. nacez ale deda woldkid mlci. a nedela dobre,klucina jedna.
nad szoracsem jednou vystane otazka " a co po anglii?" konec citace.
ekonomicky silnej,psychicky podlomenej,bez pratelu, prijede spet na horny uhry k rece hron.
a to,my drazi pratele, bude prilezitost pro vas.
vy jeho pratele musite tenhle britskej kapital ziskat,rozbit a znova investovat.
jak to vlastne bude. nejsu prorok ,ale jako prvni se na neho vrchnou nasi zraloci - brannimir a studovanej ekonom waldou.
brannimiru,se jiz odnechce cestovat a delat na cizi lidi a bude chtit taky vsechno vydelat v cizine a byt na hornych uhrah zamoznej. waldou,jakozto inzinyr ekonomie se jevi jako jeho dobrej spolecnik,pokud si ale najde i won nakou chot,aby nahodou nesjizdel kamaratum manzelky.
a copak nas malej ship? ze jo, wono se mu wodnechce odcitavat spotrebu hadveo a v snaze vyuzije svyho pritele dewitku,ktery je jako takovy pritel szoracsu. dewitka taky nebude chtit vecne drat vojenskou botu (bacha ne bota). a panmama by taky jednou chtela byt bohata.
pak se bude chytat i hajek a snourka. ale ti se nechytej,pac hajeka zname,
a snoura by musel mluviti se szoracsem jenom do 12,00 a.m. britsky casu,pac pak to jiz za moc nestoji.
a copak boto a woldkid.
no jo budou rad,ze se toho dedci dozijou
no jo ceka vas sqela perspektiva,jen musite se szoracsem mluvit

s dnesni pondelni uvahou se s vama louci vas oddanej pritel BOTO
--
Posted: 2008-07-14 12:32:29

valdo Posts: 0

Quote:
On 2008-07-14 11:53:33, sorac wrote:
sorac som lama inac to urobit neviem...

:-D:-D