>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
ja vim,ze to ma podrobnejsie mapy momentalne,lebo TT kupil Teleatlas,tak ostatni utru hubu,ale v igo8 je pouzita na sk este stara mapa,ine krajiny maju update z aprila tohto roku,podla adresy naslo stred priehrady,podla suradnic len miesto v poli

to nemeni na fakte,ze mi nesedi a pochybujem,ze by som to chcel...........
ps raz v montenegru som isiel s TT,lebo igo nemal pokrytie a presnost bola tak +- 2km,ale o to nejde,to boli zaciatky.Ja nikoho nepresvedciam aby pouzival to ci ono,ja mam vybrate a pochybujem,ze by som menil,i ked som bol nahlodany,ked som objavil jednu vraj navi pre kamiony,ale nevim,nevim.... to je fuk,hlavne ze je kazdy spokojny.
ps som hodne vytazeny,nemam cas botiku,vcera som bol za Bristolom na extra jobe(nedaleko od Harryho stavby,pamatas Lubossi ? ) v nedelu letim na sk pre muca,v pondelok naspat,vo stvrtok na okruznu jazdu po Scotland(1800km) potom domov na sk a chcem cestou este naku rivieru kuknut... dovtedy musim skontrolovat geometriu a dorobit interier vnutri(vcera som kupil naku MDF a listicky) blatniky som uz rozsiril,aby sa kolesa zmesyili,co poviete,pristanu mu,ze?

[ This Message was edited by: oltcit on 2008-07-14 12:25 ]
--
Posted: 2008-07-14 13:22:09
Edit :
Milan ja sa ta na nic nesnazim presvedcit. . To by bolo marne. . Ja som sa len pytal. . A haryho pametam. . Ale ten je pred bristolom. . Kusok od newbury. .
--
Posted: 2008-07-14 13:35:00
Edit :
no probs

nechytaj sa zasa vsetkeho,ja viem kde je harry(bolo by zle keby som nevedel

)
ps dokonca dve motorecky som zmestil do brcka
--
Posted: 2008-07-14 13:38:50
Edit :
prdim na to,objednal som toto,vari to stihne prist z ciny dovtedy,hmm
a k tomu este zadnu cuvaciu kameru,radio ma zabudovany aj TV tuner, vari som sa neoplachol,hmm

[ This Message was edited by: oltcit on 2008-07-14 14:24 ]
--
Posted: 2008-07-14 15:21:59
Edit :
Urcite si sa nie. . Ja to mam v sprintery ale nie s radiom len samostatne ako 9inc disp a je to genialne. . Aj cuvacie senzory,kamera a dialkove. . Vidis co sa deje za tebou. .
--
Posted: 2008-07-14 16:11:00
Edit :
zatial to dam do povodneho drziaku(kastliku) a na sk to potom zabudujem vyssie vedla pristrojoveho panelu(budem musiet prerobit panelovku,premiestnit vyduchy kurenia apod.) tak aby sa to nedalo standartne vymontovat a ukradnut(ma to sice odnimatelny panel,ale tu su taki curaci,co ukradnu aj zhrdzavenu maticu)
--
Posted: 2008-07-14 16:29:04
Edit :
Milaaan, co to dellaaas?
--
Posted: 2008-07-14 17:33:00
Edit :
xobotiny ako vzdy

ale aspon neriesim nejaku nefunkcnu wifinu ako niekdo v nemenovanom
dello@notesi
--
Posted: 2008-07-14 20:11:31
Edit :
to vis, nechaj kvalitny notas zn. DELL zenskej a vidells co s nim udella
--
Posted: 2008-07-14 20:58:00
Edit :
Podobne radio sme chceli s kamosom tiez objednat, z ciny, ale bolo len 1DIN plus vyssi predok. Kolko ta vyslo Citko?
Btw Dell je Dell.. a ta wifi nebola Dell, urcite Intel
--
Posted: 2008-07-14 23:24:21
Edit :
New Topic
Reply