>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
nj sorky ale S-Max je VAN a trosku ina cenova kat. C-MAX s 1.8 TDCi vo vybave je za 599.000,- co je uz lepsie ako 1.000.000,-
--
Posted: 2008-07-29 15:01:41
Edit :
neviem nie som si isty,ale bol to primy konkurent zafiry... mozno som sa zmylil ja alebo to naozaj tak bolo....
--
Posted: 2008-07-29 19:20:59
Edit :
sorky, je to mozne, lebo zafira je VAN a aj S-MAX, Meriva je minivan tak isto ako C-MAX.
--
Posted: 2008-07-29 19:50:00
Edit :
sorky aha S-MAX 7 miestny, priplatok 44.000,-
http://www.autoexpress.co.uk/[....]ir_460/car_photo_230313_25.jpg

parada
--
Posted: 2008-07-29 21:36:33
Edit :
to je asi ono... co ja viem len ma to zaujalo ...
--
Posted: 2008-07-29 22:01:15
Edit :
tak vas zdravim po vylete via Scotland

,foto neskor,vcul popereme(muco)pospime,dokupime nejake veci,zamenime eura a vecer(zajtra) vyrazime do Doveru,rano mame lod.Potom nejaka Normandia,alebo kde sa nam bude pacit

trosku pokupame a sup domov.Zatial mame na triku cca 2000km,bo som to zobral este cez North Wales a walesansku rivieru.Juzny wales a juh anglicka musime nechat na buducu akciu

Brcko ako inac bez problemov,spotreba 5,4.Najhaluznejsi zazitok bol asi ked som v Port Augustus,kde je Caledonsky prieplav,vychod z Lochnesskeho jazera do Atlantickeho oceanu,tusim 5 plavebnych komor na znizenie hladiny tak v zapale boja som nabehol s fotakom v rezime kamerovania na prejazdny rozpolcovaci mostik(tocil som jeden dvojstaznovy skuner co sa tam plavil) a ten mostik sa zacal pohybovat(zatvarat vlastne komoru a ja som stal na nom,ledva som stihol skocit naspat na breh

zasa bola show

a bolo toho viiice.....skratky sa mi ako vzdy vydarili......napr. umyvanie sa niekde vo walskych slatinach 550m nad morom v nejakej bazine a potom zacal slejvak ze kym som prisiel k autu,bol osprchovany druhykrat(muco prezieravo ostal v aute,frekvencia dopravy skoro ako v Montenegru v horach(2 auta za hodinu) co to pouzivaju ti welsania za rec ja nemtudom,to je nejaka turecko-madarska indstina

(afat je napr. slow

)tak neskor,muco nejak po mne gali,chce ist spat do auta
ps zhodli sme sa ze treba vacsi van,aby mohol aj Ciro chodit s nami.... tak bru,ozvem sa az po navrate zo slovenska.......
PS

vychod z Loch Nessu
ovca z Holy Islandu(poloostrov spojeny piesocnou sijou s pevninou a prijazdna cesta priechodna iba v case odlivu :lol
a zdes hrad z predosleho poloostrova
a dfotil agent v utajeni

[ This Message was edited by: oltcit on 2008-07-30 00:33 ]
--
Posted: 2008-07-30 00:54:08
Edit :
hmm sorac chlapci,ten moj posledny post nemal ani hlavu,ani petu
len som chcel cmarnut,ze bmw napr 1 resp 3er nieje ziaden drahy spas ak sa berie do uvahy,vybava,n1 a 5r full servis zdarma a ta kvalita interieru,sedadiel,prevodoviek+jazdnych vlastnosti je niekde inde ako u citroenov,fordov,wv a prakticky celeho mainstreamu..ak si to spocitate,cena je vyssia o 100-150k,ale pridana hodnota je tejto sume adekvatna
b2 ja nemam ani na bmw,nieto porsche,to som spomenul len ako najlepsie(v jazdnych vlastnostiach)spolu s x5 medzi tymi suv krabicami
b1 suhlas,ropak dnes kupovat je nie velmi rozumne a myslim ze ta navratnost v prepocte na km sa bude len zvysovat,noznice medzi cenou benzinu a dizlu sa este par rokov budu roztahovat,dnes a zajtra bude najekonomickejsi moderny turbo benzin
--
Posted: 2008-07-30 17:11:55
Edit :
Uz ta snura tudom

citko tak stasne kmetre
--
Posted: 2008-07-30 21:45:00
Edit :
--
Posted: 2008-07-30 22:05:29
Edit :
mimka vsetko naj ti prajem....