>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
Hlavne mesto Brasilia (od 1960), ktore bolo vybudovane na obrovskom rubanisku, daleko od ostatnych obyvanych oblasti, na podnet vtedajsieho prezidenta Kubibitscheka, je zname pre svoju futuristicku architekturu. Toto mesto je oslavovane ako "najmodernejsie mesto" sveta. Podorys tohto mesta ma tvar lietadla.
Obzvlast posobive su budovy Praça dos Três Poderes, Palacio do Planalto a budova narodneho kongresu.
Takze asi tak...
--
Posted: 2004-09-11 00:07:00
Edit :
Takze co som vyhrala?
Do kelu aj s pani Mariou, tu otravuje...

Viem, ze viacero statov je na tom tak, ze hlavnym mestom nie je to najvacsie... Vid napr. Australia...
--
Posted: 2004-09-11 00:11:00
Edit :
vdaka za info. no mal som dve 256MB karty som ix zaplnil a napalil v inet kaviarni. potom som isiel do kahiry a po par dnox som potreboval volne miesto na video (frajerka sa ucila brusne tance hehe) a mysliac si ze mam vsetko napalene som kartu s kludom sformatoval. kua
This message was posted from a WAP device
--
Posted: 2004-09-11 00:15:29
Edit :
Nevyhrala ste nic pani Maria. Este sme neskoncili.
Final Fantasy bol dobry film. Nikdy si nevidel Votrelca 1, 2, 3 alebo 4 a Predatora 1 alebo 2? Tak tu je votrelec, predator a ludia. Presne ako v hre Alien versus Predator. Predatory supni votrelcov na planetu, aby ich mohli lovit a votrelci zas kudi vyuzivaju na ich rozmnozovanie. Takze predator lovi aliena a nas, alien nas a predatora a my sa branime a lovime oboch. Tot vsio.
--
Posted: 2004-09-11 00:17:00
Edit :
No Ty kokso, to si fotil ako besny...

Nenapadlo Ta skontrolovat si CDcko po napaleni?
--
Posted: 2004-09-11 00:20:00
Edit :
A uz mas nejake fotky z egyptu? Zohnal si ich niekde?
--
Posted: 2004-09-11 00:22:00
Edit :
cd je ok.len kahiru som fotil az po napalovani a som na to zabudol.
--
Posted: 2004-09-11 00:23:19
Edit :
Ja idem uz

, takze dobru noc hosi. Majte sa.
--
Posted: 2004-09-11 00:28:00
Edit :
este nie,som myslel ze tea ma nejake,bola v kahire pred 3 tyzdnami. len sa tu neobjavila dnes. neviete ci maju s inzinierom digi.foto?
--
Posted: 2004-09-11 00:28:38
Edit :
Aha, a aka je dalsia otazka?

Votrelcov som videl, aj ked mi stacili len prve tri, Predatora 1 tiez. Ze z toho niekto pouzije sample a urobi remix ma nenapadlo...

Kurnik,baterka mi trikrat kvikla a skapala, potvora...
--
Posted: 2004-09-11 00:29:00
Edit :
New Topic
Topic Locked