>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
zas mi dali ban, tak som tu... ako sa mate starci?
--
Posted: 2008-09-21 22:46:30
Edit :
Atlis wrote:
zas mi dali ban, tak som tu... ako sa mate starci?
si neposluchal ?

a za co si dostal ?
my sme mladikovia, starec tu je len jeden
btw arrow, a nebol si to ty co povedal po svojej skusobnej viste este pred rokom a pol ze ti ulahcila ovladanie serveru ?
mike ty chalani co som od nich bral toho 16GB corsaira maju v celej firme vistu, a to maju graficke studio, boli abolutne spokojny.
--
Posted: 2008-09-21 23:12:20
Edit :
Veru nie, netvrdil som, ze ulahcuje ovladanie servra, tvrdil som len, ze ma viac systemovych veci ako XP. Tot vsio

Btw, nemienim sa hadat Vista vs XP, kazdy nech si pouziva co chce, mne je to jedno co mate na masinach
Jo a ohladom Tomasa, jasne, ze ma vistu, ale to ako na nu picuje Ty nevies

[ This Message was edited by: Sip on 2008-09-22 06:10 ]
--
Posted: 2008-09-22 07:07:55
Edit :
szlovaky zdravim vas. Musim ale rici,ze jste hodne nehodny narod. Zabanovat atliska na fonech, to je silny kafe. A to jen proto,ze kritizoval spatnyho i-phona apple harom gi. Je to smejd ktery neumi mms ni video prehrat. Vsechno pak dohrat

ja navrhuji aby se sem presunuly spolem s akqikem a tady vedly plodnou debatu, ktera by nas inlighted zde. I kdyz my se srcem si onen kvalitnej apple nekoupime, pac jsme zakoupily hodne kvalitnd ibm books a napor tak velke kvality by jsme neprezily. Jo jeste by me zajimalo jestli se da na tech lenovo books preinstalovat ten skvelej think vantage.
Jo a pujdu na kurs win vista buzis. Sipu zaplatim v jevro, pac slovac potazmo jiz kc nechce.
[ This Message was edited by: boto43 on 2008-09-22 07:20 ]
--
Posted: 2008-09-22 08:13:00
Edit :
robi mi to problemy s dockingom...
stale to lockne a tak... to xp nerobilo....
a potom ked prepinam medzi dvomi disp, dost casto ostane len cierna...
na sony som co ssa tyka dockingu ani raz nemal problemy...
ze by to bolo lenovo???
neviem ake vyuzivanie mam...
vela excelov, wordov a potom net... na vzhlade mi nezalezi ale zatial mam len negaticne poznatky s visty...
--
Posted: 2008-09-22 08:23:54
Edit :
On 2008-09-22 08:23:54, sorac wrote:
robi mi to problemy s dockingom...
stale to lockne a tak... to xp nerobilo....
a potom ked prepinam medzi dvomi disp, dost casto ostane len cierna...
na sony som co ssa tyka dockingu ani raz nemal problemy...
ze by to bolo lenovo???
neviem ake vyuzivanie mam...
vela excelov, wordov a potom net... na vzhlade mi nezalezi ale zatial mam len negaticne poznatky s visty...
....mas vyupdateovany windows?.....cez ibm ThinkVantage?......nahod si dual boot XP aj Vista.......a ako hlavny si nechaj XP SP2,ten je vyladeny na profi masinky,Vista je pre Jablckarov...
--
Posted: 2008-09-22 10:28:37
Edit :
On 2008-09-22 08:13:00, boto43 wrote:
Jo jeste by me zajimalo jestli se da na tech lenovo books preinstalovat ten skvelej think vantage.
Jo a pujdu na kurs win vista buzis. Sipu zaplatim v jevro, pac slovac potazmo jiz kc nechce.
Posted: 2008-09-22 10:32:48
Edit :
On 2008-09-21 22:33:00, Sip wrote:
Ak mas radsej "firemnu" pracu s PC, tak rovno daj XP a budes happy. Vistu som mal aj nedavno na svojom novom pracovnom PC a dal som XP po mesiaci, zacal mi blbnut remote desktop na vistu z domu, tak sla do prdele
........... ked vypne AERO a ine Vista blbosti, tak mu je vista zbytocna, XP posluzi lepsie. Moj nazor.
....suhlasim....ak chce niekto skusat Vistu,tad dualboot,a moze skusat......
--
Posted: 2008-09-22 10:42:01
Edit :
Neviem, nenasiel som pre mna vyuzitie dualbootu, mal som ho jedneho casu, ale potom som ho zrusil a nechal si len xp
--
Posted: 2008-09-22 11:06:12
Edit :
este si necham chvilu vistu nech ju mam uplne odskusanu.. uvidim ako sa bude spravat...
okrem pomalsieho bootu a problemov s dockingom zatial nic ine..
uvidim....
a ozaj, nikde nepisu ale tento book ma aj zabudovane gps...
to je super aj ked neviem na co ho budem vyuzaivat..
--
Posted: 2008-09-22 11:20:42
Edit :
New Topic
Reply