Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Romanian Forum
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Romanian Forum Bookmark topic
Page <  123 ... 112113114 ... 340341342>

Valentiner Posts: 152

mike_7, si altii care se pricep la firmware de k700i (si t630 for that matter) ... stie careva cum naiba se schimba timpul de polling la My Friends IM messenger? (ala pentru yamigo).

ca este absolut nefolositor la pollingul actual de 12 minute ...
--
Posted: 2004-09-05 20:42:05
Edit : Quote

701 Posts: > 500

Il am d 1an&3 luni si am sute d ore d wap la activ cu el plus 87 d ore d convorbiri-a cam stat in priza tot timpul iar asta se vede la baterie k s-a dus. Ma tinea mai mult dar acum s-a invechit. Am R1L0013,a 3a vers..nici 1 bug cu exceptia dublarii kb la foto care nu ma interes k le transfer mereu. This message was posted from a T610
--
Posted: 2004-09-05 20:59:04

Hawker Posts: 1

Hello everybody, have a nice week! :-) Tak, cumte na tuto hatlaninu... Aspon vam zvysim skore! :) This message was posted from a Nokia
--
Posted: 2004-09-05 23:57:46

7wcsnurka Posts: 12

@Hawker de Ty nezabludis
--
Posted: 2004-09-06 00:01:06

Hawker Posts: 1

Nech ti chudaci cumia, co za hatlaninu tu maju... ;) Ved sranda musi byt, life is funny! :-) This message was posted from a Nokia
--
Posted: 2004-09-06 00:05:13

mike_k7 Posts: 82

Quote:
On 2004-09-05 20:42:05, Valentiner wrote:
mike_7, si altii care se pricep la firmware de k700i (si t630 for that matter) ... stie careva cum naiba se schimba timpul de polling la My Friends IM messenger? (ala pentru yamigo).

ca este absolut nefolositor la pollingul actual de 12 minute ...

Sorry!! Nu folosesc "my friends" Instant Messenger.
Dar tre' sa fie in forum.Parca am vazut un thread despre my friends.
Pentru cine are K700i : are cineva R2L001 instalat? Daca da, cum merge? Ma duc maine(azi de fapt-luni) la Radcom si Connex sa vad ce softuri au si cit costa exact,cit dureaza,etc. Daca nu aveti R2L ce FW aveti si cum merge?
--
Posted: 2004-09-06 00:36:30

mike se pare ca upgrade-ul la R2L are cam un singur bun major: si anume (cica) 10% mai multa baterie. Mai exact, inca 3-4 ore de standby in plus. In rest, cica repara bug-uri pe care eu de exemplu nu le-am experiementat, SCADE java-benchmarkul cu 300 de puncte (!!!!), scade latenta meniului (!!!!!), (si inca o chestie f. naspa pentru mine cel putin, in calendar nu mai sunt bolduite datele in care ai task-uri) deci eu personal am renuntat la ideea de upgrade la R2L, care mi se pare mai prost firmware decat R2A.

Mai bine astepti R3A.
--
Posted: 2004-09-06 14:46:18

mike_k7 Posts: 82

L-am dus deja la RADCOM (luni,pe la prinz) si acum astept.Prima oara mi-au zis ca e gata in 4-5 ore,dupa aia m-au chemat marti. Dar nu asta e problema!!!
Tipu' de acolo(tehnician SE) s-a uitat in tel la 'service info' si undeva mai jos,sub LCD,camera ,etc... era scris la 'customization' :CDA xxxxxxx/13 si mai jos : EMEA_6.

Problema e cu '/13'. Asta cica inseamna ca tel a fost blocat pt o retea de acolo(Dubai)-probabil cu codul 13 si a fost deblocat inainte sa-l iau eu(ca sa fie liber de retea ar fi trbuit sa fie '/1').
Mi-a explicat ca daca pune R2L s-ar putea ca tel sa se blocheze din nou pe reteaua aia, ne mai acceptind nici un alt SIM. In situatia asta va trebui deblocat (ca sa poata primi orice SIM - eu am CONNEX).

AICI E BELEAUA MARE !!!! Codul ( de 8 cifre) NCK care trebuie bagat nu-l are decit cine l-a blocat - reteau 'cod 13' din Dubai . Se mai poate debloca si cu un soft (care momentan nu exista,si nu stie cand/daca o sa apara) care sa citeasca codul si ti-l dea ,ca sa-l poti baga si debloca tel de pe reteaua aia.
Cum momentan ,dupa cum ti-am zis, nu exista soft pt asa ceva,si codul tel meu este la aia in Dubai(fiecare tel are alt cod , cu
care l-au blocat initial),daca se blokiaza cind baga R2L: NU AM CUM SA-L DEBLOCHEZ.
Mi-a mai spus ca EMEA_6 e suportul pt limbi arabe,rusa,etc (si engleza,bineninteles),ca poate lua R2L001 cu acelasi suport EMEA_6 de la SE si poate asa ,daca nu-i skimba limbile , S-AR PUTEA sa nu se blokieze.
Initial nu a vrut sa mi-l faca , a zis ca e periculos si nu vrea sa aiba probleme daca ramine blocat,dar i-am spus ca imi asum responsabilitatea daca se intimpla ceva si intr-un final a vrut.
Pentru cine e interesat: tel service RADCOM : 223.45.31 (costa 7 euro fara TVA)
Asa ca acum am emotii si astept sa vad rezultatul!

--
Posted: 2004-09-07 00:36:03

petrutms Posts: > 500

sa ne anunti!
--
Posted: 2004-09-07 11:27:00

aia de la radcom sunt niste cretini mah!

am vb de 2 saptamani cu ei, si am sunat din 2 in 2 zile sa ii intreb care este cel mai nou firmware. La inceput mi-au raspuns ca nu a venit inca nimic (aparuse R2L de 2 saptamani).

dupa aia, au zis ca le-a venit R2E (!!).

am mai asteptat si am sunat vinerea trecuta (pe 4), dupa ce am primit un e-mail de la SE in care imi dadeau telefoanele la 4 service-uri din bucuresti autorizate SE - dintre care doar 1 telefon mergea - ala de la radcom, care oricum ducea la reprezentanta financiara, deh SE customer care (suuuxxx!).

anyway, sun eu vinerea si ii intreb din nou care e cel mai nou nu-sh ce. raspunde ala de la service R2A (!!!) shocked eu ... incep sa ii fac scandal, nu-sh ce, ca aia de la SE au trimis firmware-ul, la care ala incepe sa o dea la intors, ca R2A e ala in limba romana, nu-sh ce. Ca nu stia ca nu vreau in limba romana (eu nu spusesem absolut nimic de limba, intrebam care este cel mai nou firmware) si pana la urma mi-a zis sa vin luni sa imi puna R2L.

sincer eu nu prea am incredere in indivizii aia asa cum suna, si nici in firmware-ul asta nou. bateria a inceput sa isi dea drumul la al meu, m-a tinut deja 50 de ore, si inca e la jumate (verde).

ce-i drept nici nu l-am mai folosit asa de mult, dar oricum. iar faptul ca scade viteza meniului si scade si java benchmark-ul spune multe despre acest "upgrade".

o sa scoata odata cu S700i versiunea R3A, deci probabil ca o voi astepta pe aia.
--
Posted: 2004-09-07 12:14:17
Page <  123 ... 112113114 ... 340341342>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home