>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
"Táto kríza zvýrazňuje excesy 'kasínového kapitalizmu'," povedal nemecký europoslanec Martin Schulz. Ako dodal, zároveň to potvrdzuje zrútenie "kapitalizmu vychádzajúceho zo zákona džungle, ktorý už neinvestuje do firiem či do tvorby pracovných miest, ale iba z peňazí vyrába ďalšie peniaze, a to úplne nekontrolovateľným spôsobom".
--
Posted: 2008-10-07 08:29:01
Edit :
Hai,ty si komik,takto tu tapetovat a este take nezmysli,ze si ty v sekte vesmirni lide

braki,c max ma lepsi podvozok,mb b zase kvalitnejsi interier,image a 6rocny fullservis zdarma,takze ak si pripocitas 6rocne naklady na servis u c maxa,ta cena sa vyrovna..ja ti radim b klasu
--
Posted: 2008-10-07 08:37:28
Edit :
snurec tak toto je konecne rec
ano, ford ma najsamlepsi podvozok vo svojej triede, aj najsirsi a najvacsim razvorom aj najlepsia konstrukcia Mc person vsade, to ma mrzi, ale presne ako si napisal, MB precizna nemecka znacka a to vnutorne spracovanie je fakt bozske, skoda ze BMW nema takuto triedu .
kua aj civic je bomba
--
Posted: 2008-10-07 08:54:02
Edit :
Quote:
On 2008-10-07 08:37:28, 7wcsnurka wrote:
Hai,ty si komik,takto tu tapetovat a este take nezmysli,ze si ty v sekte vesmirni lide
...mojko,ponukol som ti inu rozpravku ,ako tu zo IV.tej cenovej skupiny zaliatej 10rumopivami a ukoncenej doma rozpravou s bielymi myskami o nesmrtelnosti chrusta...ale budis svetlo,aj to je system bytia...a pivo,vinko a sekt si dam po poharku,ale SEKTY fakt nemusim,na to som prilis silny individualista...max 2 hodky a bud by ma vyhodili abo rozpustili SEKTU...ale som rad,ze sa ti zdvihol zaludok,ved tu to mas zadara,v krcme musis vela poplatit aby si grckal...

kazdy z nas moze vstrebat len tolko,na kolko je pripraveny...ozaj,kolko mercedesov si uz mal?...
...ozaj,branko,nemas kde obuchat peniaztoke?
--
Posted: 2008-10-07 09:40:00
Edit :
Quote:
On 2008-10-07 08:29:01, oltcit wrote:
"Táto kríza zvýrazuje excesy 'kasínového kapitalizmu'," povedal nemecký europoslanec Martin Schulz. Ako dodal, zárove to potvrdzuje zrútenie "kapitalizmu vychádzajúceho zo zákona dungle, ktorý u neinvestuje do firiem i do tvorby pracovných miest, ale iba z peazí vyrába alie peniaze, a to úplne nekontrolovateným spôsobom".
Kazda slepa ulica vytapetovana ako nekonciaca dialnica ,konci prinajlepsom hrcou na cele,pokial teda sedis priputany v 6****** Ncap Mercedese...ako padol Komunizmus,padne aj samoluby Kapitalizmus,ved ho riadia tie iste figurky,ktorym poctivo zobeme ich vyfabrikovane zrno...
--
Posted: 2008-10-07 09:50:00
Edit :
...inac 7up,hovori ti nieco slovo AMERO?...
--
Posted: 2008-10-07 10:04:00
Edit :
inac ako hovori brakin,precizna nemecka znacka. . Mb stratilo tuto reputaciu v 2002 az 2003. . A len tazko si ju vydobija spet. . Ja mu este stale neverim. . Aj ked. .
--
Posted: 2008-10-07 10:09:00
Edit :
Dobre, tak si kupim kiu ceed
--
Posted: 2008-10-07 10:13:00
Edit :
ja len jedno nechapem, snazim sa minimalizovat dane a henten B2 chce kupovat MB

dpc si vyhral v lote bo ta armada tak dobre plati? jebem na to dpc

len ma to sere

ja makam u kapitalistu a na MB nemam

[ This Message was edited by: Branimir on 2008-10-07 10:48 ]