>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
snura ked budes doma, daj hlas
--
Posted: 2008-10-07 22:32:02
Edit :
btw borko tym nechcem povedat,ze sa nevyznas,len si urobil floncik gulas,cii zamerne..to neviem
--
Posted: 2008-10-07 22:33:54
Edit :
hehe
http://www.nebe-lidem.cz/default_6.htm
haiek, toto su tvoji kamosi, ni?
--
Posted: 2008-10-07 22:39:38
Edit :
lol toto je dobre
http://www.nebe-lidem.cz/default_13.htm
--
Posted: 2008-10-07 22:43:54
Edit :
mne urazet muzes ale bull terrieri ne.
trepes 5 pres 9 ty.
ja vim temer vse u bullech.
koncem 18 stoleti byl v anglii
skrizen starej olde bulldog s ruznyma terriermi.
vznikly bojove psy odlehceni vahy jako puvodni bull doci.
prapuvod dnesniho plemena stafordsky bull terrier. o par let nakej hopkins zacal krizit bileho anglickeho terriera s buldokmi. tyhle psy se pak promichaly s krvi spanielskeho mastina a dalmatince. z tohoto vzniklo plemeno bull terrier.
puvodne bily bull terriery se pak promichaly s puvodnymi half and half - stafordama a vznikl barevnej bulik.
jiz od pocatku bylo zrejme,ze tohle plemeno bullik se nemuze vyuzivat k bojim, i ted trochu zavadim.
psy byly ohromne silny a nebezpecny i pro lidi.
se skusem 2MPa dokazaly ukousnut treba ruku nebo cast nohy. asi 200 let prozivalo tohle plemeno jen diky britske slechty. s puvodne utocniho psa,kde vsechny utocny linie se likvidovala,vychovaly psa spolocenskyho a obranny,ktereho se neodporucuje pro jeho ohromnou silu cvicit na obranu.
druha vetev - puvodni half and half dnesni staffordsky bulterriery byli po celou dobu
uzivani jako bojovy psy.
tyhle stafordy se pak prevezly
do usa kde se s nich vyslechtili americti stafordy ,psy vetcsi jak stafordsky bullterier.
amstafy ale nebyly tak utocny
jak puvodny britsky half and half a tak se v usa krizila s ruznym jiyma plemenama az vzniknul pit bullterier.
v cele liniji pittu byly vybirani jen nejagrevnejsi psy - na boj.
a v tom je podstatnej rozdil medzi bullterierem a pit bulem. bulterrier linije laskava,pitbull linije nevrla.
se nedivim,ze tohle nevis,kdyz to na lovacsi nevijou poslanci,ktery chtej delat zakon o nebezpecnych psech.
--
Posted: 2008-10-07 22:46:00
Edit :
borko,tvoj prvy post bo? gulas,drurhy ma kulturu aj uroven,uznavam,ale on nic nemeni na dristoch prveho
--
Posted: 2008-10-07 23:23:15
Edit :

nejak to tu ozilo,tak musim aj ja prispiet.Mam rozbite vonkajsie zrkadlo na lorry,tak som tam provizorne dal panoramaticke,co mam vo fiftine....po ceste naspat z miesta nakladky sa motalo stale za mnou nejake auto na useku singlefilou(jednoprudovka) nebolo ani blizko,aby som zistil ci to nie su policajti,ani daleko aby som mu usiel,tak som ho nechal predbehnut po vyjazde z kruhacu,bola to dieslova felda a sofer s klobukom na hlave.za nim dalsi kamion,ten ma predbehol tiez a tiez tu feldu,a pamatajuc poucku o nebezpecnych soferoch s klobukom na hlave som potom predbehol aj ja,len akurat to bolo na vjazde do dediny so 40m/h oproti isiel kamion,tak som ho musel na tej felde trosku zatlacit na krajnicu a nesla mi este lava smerovka na navese.toi sa mu zrejme nepacilo,tak ma zacal nahnat a blikat jak webnuty.Nuz necudujem sa mu,ale ospravedlnovacie signaly smerovkami som nemohol dat,lebo lava smerovka nesla,tak som utekal co to dalo.Predbehnut som sa nedal a potom som si vsimol policajti v protismere,hm aha,tak som po case ked som zbadal,ze mieste jedneho auta za mnou su dve auta,pekne spomalil na predpisovku.Samozrejme to druhe auto bolo úpolicajtske a ten basmek ma ohlasil bobikom,ze nebezpecne jadim.Vliekli sa zamnou asi 10km a potom ma zastavili.Ze som prekrocil rychlost v obci(40-tka)hovorim,urcite nie,ale ze to auto co islo za mnou bol policajtov kolega a ten ma bonzol.Vzhladom k tomu,ze nemohli mat zaznam z kamery,tak som to samozrejme poprel.Ze ci mam tachograf? No mam,akurat kotuc nemam,lebo v nasej firme sa mozu nepouzivat.....,tak Logbook(dennik vodica)mam,hovorim,skontroloval,ci mam dodrzanu zakonnu lehotu na odpocinok(samozrejme mam,lebo tam pisem nieco ine ano do podkladov na vyplatu) tak nakoniec musel povedat:ze tentoraz mi neda pokutu,ale aby som jazdil pomalsie.Myslel som si v duchu,dal by si pokutu,ale nemas dokaz,hehe)tak sme sa rozlucili,este som pockal,kym vypadnu z kruhacu,aby si nevsimli tu smerovku a dalej to uz islo OK.musim davat bacha na tom useku,to uz bola tretia kontrola,co ma zastavili,hmmmm........zatial ma to obislo,no dovtedy sa chodi s krcahom po vodu................ze?
--
Posted: 2008-10-08 07:43:14
Edit :
a to vsetko koli lavej smerovke

a na vojne ta neucili ze si mas skontrolovat auto pred jazdou ?
--
Posted: 2008-10-08 09:23:42
Edit :
ty jses chytrej,nedelaas devetaka nahodou?
samozrejme si kontrolujem stav svetiel pred jazdou,preto som mu chcel zmiznut,no ne? to bol problem niekde v zasuvke,ziarovka bola OK,v kabli problem nebol,lebo to robi iba na tom jedinom navese,uz je to nahlasene v dielni..... a lava smerovka nieje az taka dolezita,ako prava,ale ako vidno podcenovat sa neoplaca,hmmm.tak bru...
--
Posted: 2008-10-08 10:04:48
Edit :
oltcit wrote:
ty jses chytrej,nedelaas devetaka nahodou?
nie KTS-aka
--
Posted: 2008-10-08 10:32:21
Edit :
New Topic
Reply