>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
tak,tak kazdy si vybere co chce pre seba.............tzv. socializmus bol spatny,kapitalizmus je spatny,otroksrstvo bolo spatne,feudalstvo bolo spatne.... atak dalej,a tak dalej......jedine socialne spravodliva spolocnost v historii ludstva bola asi len prvotopospolna spolocnost.Akonahle ludia vymysleli peniaze,coby nastroj hodnotiaci hodnotu veci,tak zacalo byt kazde spolocenstvo nespravodlive..........preto zahodte peniaze a chodte sa vratit do lona prirody...........(kto videl film"Utek do divociny" ? tam to jeden tak riesil(vim ,jeden z mala extremistov) nieje podstatne ze to bol len slaby vykrik do tmy,ale ze vobec bol,film je o tom,ze ludia si zacinaju uvedomovat,ze nieco je spatne na nasom zivote a treba nieco robit s touto situaciou a je nepodstatne,ze to skoncilo(ten film) tak ako skoncil,pretoze to ani inac skoncit nemohlo.Kazdy clovek trosku sa zamyslajuci na svetom okolo seba svojim postojom,zivotom robenim,ci nerobenim ovplyvnuje svoje okolie.Kazdy nazor,myslienka sa podpise na nasej skutocnosti a tym aj na buducnosti a preto kazdy nazor je dobry,aj ked nezodpoveda,alebo je odlisny od toho mojho a preto ho neodsudzujem......... vo vela veciach suhlasim s Botom,nie ako to pise(forma),ale co sa snazi naznacit(obsah) asi preto ze je dedek ako ja,zil v rovnakej dobe a jeho zivotonazor sa vyvijal zhruba rovnako,takisto skupina ostatnych mladikov(30-40r.) ma zhruba rovnaky zivotonazor(ale uz odlisny od toho nasho) ale to je normalne(zili ste v inej dobe,rozmyslate inac) Aby ste ma rozumeli,ja to ani neodsudzujem,ani nepropagujem nejake tzv. spravne myslienky,len hovorim,ze respektujem iny nazor,tot vsjo.A s pozdravom :"Lide bdete" sa na dnesny vecer lucim(ono to heslo ma sirsi vyznam a neplatilo len v za socaku
--
Posted: 2008-10-25 20:33:32
Edit :
B1:
http://www.esato.com/archive/t.php/t-39850,s-88200,1.html
strana 1765
dobre rano
alebo:
http://images.google.com/imag[....]%BEad%C3%A1vanie+obr%C3%A1zkov
--
Posted: 2008-10-26 01:23:37
Edit :
zdravas lovakok, a mame o hodinu mene.
jo presne tak. dewitka tady psal o routery flarion-wifi tak 2 roky vzad. techda jsme konstatovaly,ze bez prispevku t-mobilu to nepujde.
ten router byl i v nabidce t-mobile a uz neni
proto mam naky pocit,ze to neslo a nepujde tak jak ma.
nevim jak to ma t-mobile se sirenim jeho transferred web signalu.
i kdyz mne to jiz zajimat nemusi
hosi prodavam vzdusiny a kupuji vetrovice se stelovatelnym vykonem.
myslim,ze 80-90 J bude stacit i na takyho "tvrdasa" jak je szoracs.
edit: mne ukvapuje,ze woldkid rozeznava formu textu od obsahu. jen furt nevim,jestli to neni totez
[ This Message was edited by: boto43 on 2008-10-26 06:21 ]
--
Posted: 2008-10-26 06:25:00
Edit :
No, vtedy ma to netankovalo. A asi to ani nestalo 3 litre ako teraz. Jaj, inac zaspominal, som bol na nejakej montazi, uz nepamatam kde to bolo... Aaa uz viem, madarsko
--
Posted: 2008-10-26 11:28:00
Edit :
boto? ved praveze si myslis,ze je to "stejne" a potom pises tak,ako pises
edit:boha vcul som vstal

esteze som spal o hodinu menej
PS rozmyslam,ze kupim pristresok ku karavanom
aby som to zasa neriesil takto
[ This Message was edited by: oltcit on 2008-10-26 15:55 ]
[ This Message was edited by: oltcit on 2008-10-26 15:57 ]
[ This Message was edited by: oltcit on 2008-10-26 16:02 ]
--
Posted: 2008-10-26 16:51:58
Edit :
woldkide,ono to tak spatne napsano nebylo,kdyz to nasralo i jinac klidnyho branimira. a kdyz je neco blbe napsany, tak se nad tym povznesem a nerozcilime se , a pak opravujem.
i kdyz tam napsal,ze neveri,ze
jsem tak blbej ze verim ....
jo curwa,ale ja asi su
ja i tak myslim,ze jedine hajek nas muze zde zodpovedne a presne ohodnotit.
uvidite,za chvili.
i szrcs by moh,ale ten asi uznal,ze jsem chytrejsi a tak sem vubec nezastavuje.
tou formou psani si myslel asi styl po vasu style. pac formu ma ustnej projev
--
Posted: 2008-10-26 17:29:00
Edit :
hm zeby? kde mamae nasu jazykovedkynu PRELUDKU? ponevac tu je samy jazykoneznalec(vratane mna)
--
Posted: 2008-10-26 17:57:49
Edit :
nevim kde je? Asi vas nechce. Mne by i chtela ale copak s vama

Probuh syn hraje na harmonice jiz 2 mes tu samou skladbu. Chot jej nasloucha stejne dlouho a mne tecou nervy tak dlouho.
--
Posted: 2008-10-26 18:07:00
Edit :
co bolo bolo, aj tak my o tu nevyriesime. Len ten fickot ma drazdi, som dnes v radiu pocul ze jeho vlada je dost odvazna na to aby prijala aj netradicne opatrenia, to ako ze kludne znarodni prachy z 2. piliera

to je v pici vazeni veriaci, ako povedal klasik

toho xuja by sme sa mali bat a nie krizy kapitalizmu

aj ked je pravda ze este nespravil nic co slubil, ale co ked ...
[ This Message was edited by: _B1 on 2008-10-26 17:41 ]
--
Posted: 2008-10-26 18:39:40
Edit :
soudruha fica by jsem se nebal. ja osobne nemam zaden 2. lovenskej pilir. ja nevim co ti slovaci furt zmyslej. jak kdyby jim jeden pilir nestacil.
jo neni znarodneni jak znarodneni. kdyz se znarodni
tak se znarodni penzijni spravni spolecnosti ale ne soukromnej majetek obcanu -teda vklady obcanu.
soukromnej majetek pokud nebyl nabyt nezakonym spusobem je chranen ustavou
a ustavnimi zakony.
to ze neznarodni ruhrgas s france-de-gaz na lovacsi je taky jiste i kdyz to by moh.
--
Posted: 2008-10-26 18:54:00
Edit :
New Topic
Reply