Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum V.2
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2 Bookmark topic
Page <  123 ... 116711681169 ... 161816191620>

oltcit Posts: 7

jojo mrzne,vsetko....voda,platy,...akurat len ceny su vyssie
--
Posted: 2008-10-30 10:17:41
Edit : Quote

hai Posts: 6

...vyzera to,ze z toho mocneho mrazu ,
skrehli vsetky prsty aj na esate,zrazu...
--
Posted: 2008-10-31 00:04:00

Pochopenie finančnej krízy Ako to funguje
Kedysi dávno v jednej dedinke v Indii jeden muž oznámil dedinčanom, že kúpi opice každú za $10. Dedinčania vedeli, že v okolí je mnoho opíc, odišli do lesa a začali ich chytať. Muž kúpil tisíce opíc za sľúbenú cenu $10. Ako sa znížil počet opíc v prírode dedinčania nepokračovali v ich úsilí. Na to muž oznámil, že bude kupovať opice po $20. Toto znova vyburcovalo dedinčanov a opäť začali chytať opice. Čoskoro na to sa výskyt opíc ešte znížil a ľudia sa vrátili späť na svoje farmy. Muž zvýšil ponuku na $25, ale aj tak bolo veľmi ťažké chytiť opicu. Teraz muž oznámil, že bude kupovať opice za $50 za kus a pretože musí odísť do mesta bude ho zastupovať jeho asistent, ktorý bude v jeho mene nakupovať opice. Keďže muž nebol prítomný asistent povedal dedinčanom: " Pozrite na všetky tieto opice v klietke, ktoré muž kúpil. Ja vám ich predám za $35 a keď sa muž vráti z mesta vy mu ich môžete predať späť za $50 ako včera muž oznámil. Dedinčania dali dokopy všetky svoje úspory a kupili všetky opice. Po tomto dedinčania už nikdy nestretli ani muža ani jeho asistenta, iba opice boli všade okolo ako na začiatku.
Vitajte na Wall Street !
--
Posted: 2008-10-31 07:30:38

Branimir Posts: 0

Njn, takychto clankov je na nete vela, mi to chodi ako spam do mailu, icq, minule som to nasiel napisane aj na hajzlovom papieri. No a teraz aj na esate piatoceeek
--
Posted: 2008-10-31 07:34:00

boto43 Posts: > 500

stop doing monkey's job
slovacs jsem nachlazen,lezim v dom.
sztrcs jiz jiste skrachoval. stavarina v uk je podlozena pujckama a dnes kdyz je vysoka urokova mira aneb zadna,se nestavi.
i tady se jiz zacina projevovat
ta vasa krize
jen lampasaku ,dewetaku se to netyka,pac ti prdel vydelavaj.
jo a sem se chtel proptat nelampasak atlisek je jeste zenat s tou holkou uherkou od galanty nekde
--
Posted: 2008-10-31 07:42:00

hai Posts: 6

...hmm,citko,to boli krasne zaciatky oblbovania....dnes to mame v Europe a Amerike,az z toho mrzne usmev.....a proces virtualizacie a vyvinu Matrixu postupil tak,ze nevieme kto su dedincania,kto opice a hlavne kto je riaditelom ZOO...
--
Posted: 2008-10-31 09:13:00

Branimir Posts: 0

Quote:
On 2008-10-31 07:42:00, boto43 wrote:
stop doing monkey's job

slovacs jsem nachlazen,lezim v dom.

sztrcs jiz jiste skrachoval. stavarina v uk je podlozena pujckama a dnes kdyz je vysoka urokova mira aneb zadna,se nestavi.

i tady se jiz zacina projevovat

ta vasa krize

jen lampasaku ,dewetaku se to netyka,pac ti prdel vydelavaj.

jo a sem se chtel proptat nelampasak atlisek je jeste zenat s tou holkou uherkou od galanty nekde

Spytaj sa ho na fony.sk, isto ti rad odpovie este hodina a fajrooot
--
Posted: 2008-10-31 11:57:00

sorac Posts: 42

Aka recesia? Tolko roboty ako mam teraz som este nikdy nemal... Vsak sa vsetci blaznia a chcu daco....
Hadam ma to nechyti na jar....

--
Posted: 2008-10-31 12:01:00

lubossi,ta pride,tomu ver.... kazdy stavia,lebo chcu investovat a tak predist znehodnoteniu penazi,hmm i ked na druhej strane,aspon bude dostatok stavebnych kapacit a mozno aj material bude lacnejsi(potraviny naopak drahsie) ked budem nezamestnany doma,aspon mozem budovat,hehe. Lebo uz aj moj sef sa pripravuje na prepustanie,jeden kolega bude robit uz len 4 dni do tyzdna(chodi predo mnou na tu istu trasu,ale poobede)nasadil kotuce na tacho(aby mal lahsie zdovodnovanie,ked bude prepustat) mne zatial nic nehovoril,ved uvidime ako bude.Do Vianoc sa nic diat nebude,ale potom.......amentma.
--
Posted: 2008-10-31 21:27:03

sorac Posts: 42

verim tomu ze sa daco zomelie..

robil som vstavane skrine pre jedneho bankoveho predsedu..
sme trosku rozpravali a bol nedavno v usa a vraj to chcu umelo udrzat do vianoc.. po vianociach to klesne opet a vraj druha polka roka by sa to pomaly malo zdvihat opet...

no uvidime... hadam nejako prezijeme...
--
Posted: 2008-10-31 21:44:54
Page <  123 ... 116711681169 ... 161816191620>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home