>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
na ja potrebujem mechanizciu na prestavbu a nie orat.... miesto traktora dosikujem nejaku farmarsku stvorkolku s vyvodovym hriadelom a redukciami....
--
Posted: 2008-11-15 12:49:28
Edit :
ja som dnes pokosil travnik, posledny krat pred zimou

inak tu je krasny slnecny den, teplucko...
--
Posted: 2008-11-15 15:20:28
Edit :
--
Posted: 2008-11-15 20:44:42
Edit :
to je ta szrcsova znama,tedkom zemrela na malignej melanon.
no to neni sranda proto po lete se treba kouknut na znamenka jestli nejsou vecsi ,nemokvaji a nedej buh aby krvacela
btw dnes sem nasadil pluh za rotavator a reknu vam,neni to sranda.
4a a necejtim si ruce.
[ This Message was edited by: boto43 on 2008-11-15 21:19 ]
--
Posted: 2008-11-15 22:16:00
Edit :
dobro utro,vcul som sa vratil z prepravy,pamatovky uz su doma(SD,CF) este ten notas,cakali na autorizaciu platby(Paypal)tak pocitam pondelok,max.utorok je doma.som zvedavy....
--
Posted: 2008-11-16 11:19:18
Edit :
Nac su ti pamatovky. Ci dobra cena tak si kupil?

som dnes spal do 9tej a teraz nie a nie zaspat
--
Posted: 2008-11-17 01:38:00
Edit :
vemte heskej den lovacsi !!
je mne velice pofiderni proc zde nestavijou clenove jako - szoracs,9-tka,sejp. byly mnou porazeni?
spis bych ved tuhletu rozpravu historickym dedictvem,kterou zdedila tata zeme-oblast v kterej zily popr.zijou.
horny uhry a zvlasti horni cast hornych uhru byla vzdycky zbidacena zeme,v ktere nikdo nic nemel a kdyz preci jenom mel tak mu to vsichny zavidel az to onen dotycnej znicil . je nam vsem znamo jak szoracs ,9-tka prahnou po novych modernych a nanic vecech jak sou ruzne mobily,notebooky a auta.
pac ,nikdy nic nemely jenom chleb kazdodenej,ted chtej mit vsechno.
a nutno rici,ze pritom v duchu soutezijou mezi sebou.
teda dewitce zrejme nevystalo na nakej mercedes a szoracs je nasranej,ze dewitka chce mercedes a won nema,jen nakyho
skrinaka .
szoracs se taky rad vystavuje na obdiv. pritom si ani neuvedomuje jak je blbej a pise zde takovy veci kolik plati odvodu a atd.
to je nafoukana hloupost ale co s ni?
nakonec musim rict,ze mej oba vsechno popleteny a kdyby tedko pred vanoci tady psaly co mej a co hodlaj mit tak by znechutily zivot zde vsem a oni by zde byly kingama
--
Posted: 2008-11-17 08:19:00
Edit :
aaale,zidu sa na navigaciu(testujem najnovsie igo-nieje bezne dostupne a na looxovi ide najlepsie z CF karty)nejake SD na zalozne navigacie do autoradia a na hudbu (detto)a tak podobne.....
copak asus? slape? a to HP elite je tvoje?
--
Posted: 2008-11-17 08:21:15
Edit :
asus je fajny, niekedy vydrzi nabity aj 2 dni
a HP je G

a co za karty si to kupil? kapacita? cena?
boto boto... dal som G precitat tvoj post... titulovala ta debilom

[ This Message was edited by: _B1 on 2008-11-17 16:39 ]
--
Posted: 2008-11-17 17:36:11
Edit :
aaale iba dve 2GB SD a jednu 4GB CF,plus sluchatka a webkameru a cena? par slupek,co ja vim,su to Sandisky.
PS na tom novsom Looxovi mi asi odchadza dotykovy displej,som to dneskaj rozobral a vymenil navzajom(zakladova doska a displej zo stareho a chasi,obal z toho novsieho) aby som nemusel preinstalovavat cely soft,hmm
PS2 na trucku som mal jubileum....1500 000 km(z toho som ja spravil asi 300 000km-odkedy som na nom zacal jazdit)

[ This Message was edited by: oltcit on 2008-11-17 17:13 ]
--
Posted: 2008-11-17 18:11:52
Edit :
New Topic
Reply