>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
snurka
to je jedina zla vec ktoru mi dala mama a za to sa urcite na nu hnevat nebudem..ale zato voter

skoda reci..
ja ked som bol maly tak som bol viac u doktorv ako doma a nebavi ma chodit po doktoroch aj teraz.pokial mozem tak sa im vyhybam ako sa da...mam kamosa zubara,tak tam som aj ked mi nic nie je a inac ma nikto k doktorom nedostane...
--
Posted: 2004-09-14 20:59:43
Edit :
Quote:
On 2004-09-14 20:58:53, 7wcsnurka wrote:
kde som mal cestovat

sedim v krcme pri varenom vinku a pozeram ligu majstrov
This message was posted from a WAP device
teraz ti zavidim..chcel by som si len tak na chvilu uvolnene doma sadnut podabatovat s kamosmi..tu to nie je tak..nikto ta tu nedokaze az tak pochopit,neda sa vyjadrit vlastne pocity az tak ako v rodnej reci..
el chapem..mat tvoje problemy tak aj ja rozmyslam co iba z jednou...preskakal som uz aj ja vela bolesti a viem ako to je a preto ti drzim palec nech to mas cim skor za sebou a dokazem pochopit co citis..
dufam ze budes skoro ok..
--
Posted: 2004-09-14 21:03:07
Edit :
No je to tam asi tazke. Predsa len doma je doma. A ved operky ta mozu pochopit, len to je zas opacne pohlavie. Neni to to iste ako si vyjst s kamosmi von.
--
Posted: 2004-09-14 21:09:00
Edit :
el ono je to len take tazke ako si to pripustis...ale ja som clovek co vysi na svojich kamosoch,hlavne na kamosoch ktorych uz dlho pozna...a tak pretozavidim snurkovi teraz...
inas sa nad tym az tak nezamyslam..
operky,to vies to je len pre srandu..kecat a bavit sa ale nic vazne..
potrebujem chodit domov aspon raz mesacne aby som sa citl ok..ale to je zial dost narocne..
--
Posted: 2004-09-14 21:12:53
Edit :
To Ti verim. Z uk je to velmi daleko, takze sa to tak casto ani neda. Ale aspon pobehas svet, pokym sa usadis. Nebudes asn lutovat, ze si sedel furt doma na zadku.
--
Posted: 2004-09-14 21:17:00
Edit :
snurka: ostatne thready nemaju ani to :)
--
Posted: 2004-09-14 21:19:37
Edit :
vies el,ono je to dvojsecne..keby som bol doma tak by som mozno este chodil s tou babou co ju mam tak rad,a mali by sme spolu deti a mozno by sme boli stastni..a mal by som uz aj nejaky biznis..na druhej strane zase toho vela vidim a spoznam..a aj nejake bubaky sa nakotulaju...kto vie..
--
Posted: 2004-09-14 21:20:12
Edit :
Chlapi, ja by som aj pisal, ale nejak nemam na nic po vcerajsku chut... Takze dobru noc
This message was posted from a K700i
--
Posted: 2004-09-14 21:20:25
Edit :
caveste pani..atlis nejako sa rychlo zberas...
fijok dobra foto.si nejaky aktivny..
snurka uz nepi tolko..sak sa ti budu pismenka pliest..
--
Posted: 2004-09-14 21:23:12
Edit :
@Filip hop lol @sorac ked prides na sk,velmi rad sa s Tebov stretnem,skoda ze nestihas Nitru :)
--
Posted: 2004-09-14 21:23:19
Edit :
New Topic
Topic Locked