Regional : Europe, Middle East and Africa : Finally. Bulgarian thread - Çà âñè÷êè áúëãà ðè!
>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Finally. Bulgarian thread - Çà âñè÷êè áúëãà ðè!
Bookmark topic
абе тея тапи са ми перфектни, ама биричката е задължителна!
и освен това си е твърдо от мен!
--
Posted: 2007-10-13 18:04:47
Edit :
Ìàóååå, òîÿ ôîðóì ñúâñåì âçåë-äàë áå. Àç ñêîðî ìèãðèðàì îò Íîêèÿ îáðàòíî êúì Ñîíèòàòà, òàêà ÷å ùå ñå âêëþ÷âàì ïî-÷åñòî. Àìà íå îñòàâÿéòå òåìàòà äà óìèðà ïî òîÿ íåëåï íà÷èí, ÷å äà íå òðÿáâà íèå ñ ôèíëàäñêèòå ÷óäåñèè äà ñå âêëþ÷âàìå. Äåìåê ïèøåòå äà íå ïèøà àç.
--
Posted: 2007-10-22 07:09:48
Edit :
кекеке, ми пиши бе брат... на мен ми се умориха пръстите да пиша... ама ни вопъл ни стон... май верно шси пишем ние с нокиите...
--
Posted: 2007-10-22 10:07:08
Edit :
Привет на всички, поради ред причини които няма да изброявам

не съм писал доста време (то май скоро щеше да стане 1 година

) Виждам, че някои хора са минали на другият бряг

Надявам се за напред да мога да се включвам редовно. Хайде лек ден на всички
--
Posted: 2007-10-31 08:14:02
Edit :
ами да живее треда
само дето какво многа да кажа освен че започна да ми отказва джойстика, но това все пак е нормално нещо при СЕ. чудя се как не можаха да измислят един джойстик дет да работи...брат ми имаше алкател, който още е в употреба и въпреки 3 години и отгоре усилена работа, джойстика му не е отказал и веднъж!
--
Posted: 2007-10-31 09:06:22
Edit :
On 2007-10-31 09:06:22, Pepi wrote:
ами да живее треда
само дето какво многа да кажа освен че започна да ми отказва джойстика, но това все пак е нормално нещо при СЕ. чудя се как не можаха да измислят един джойстик дет да работи...брат ми имаше алкател, който още е в употреба и въпреки 3 години и отгоре усилена работа, джойстика му не е отказал и веднъж!
Интересно. Опитай да го просмучеш с прахосмукачката на макс телчето. Сестрата имаше едно време К750 и така го чистеше ако имаше проблем. Моя К800 още няма такива проблеми и не ми се е налагало (да се надяваме още дълга да няма нужда)
А бтв някой спомена нещо за бира. Ако нещо такова ще има ме бройте :Д
--
Posted: 2007-10-31 10:00:05
Edit :
Относно джойстика и аз започнах да имам проблеми особено с натискането на долу и се чудех с какво да го почистя, даже някъде тук из форума бяха написали за един препарат с който се впръсква в бутона и той се изчиства, но от няколко дни съм силно впечатлен от новото бебче K850i

и не мога да му се нарадвам и най-вече от решението за джойстика и както казват братята хамериканци So far, so good
--
Posted: 2007-10-31 14:57:43
Edit :
а ве Форка, да не искаш да кажеш, че имаш вече тва бижу?
Проблемът с джойстика е пословичен... както и аз казах няколко страници назад - той беше една от причините да се откажа от СЕ - изчерпа ми се търпението да чакам К850...
--
Posted: 2007-11-02 16:24:25
Edit :
ъхъ

вече 5 дена съм с него, но за съжаление не ми остава много време да го човъркам, за сега съм открил само един бъг и той е че като заредих батерията първият път ми показа, че е заредена на 98% въпреки че трябва да пише 100% (да ви напомня на някой предишен модел

)
Ето и първата ми снимка с него:
Но като цяло за сега съм много доволен
--
Posted: 2007-11-02 16:42:17
Edit :
Имах го точно 2 дни и го махнах....изключително съм разочарован от модела (К850)....това е мое мнение не ангажирам никого с него.Пробвай да снимаш в идеално тъмно помещение и ще видиш че снимка няма а само едно черно нещо което се явява снимка имам W900,K800i,K810i и Самсунг Е590 само самсунга направи по-грозна снимка на тъмно и то защтото няма свркавица

.....4аках К850 с такова нетърпение и останах от4но толкова разочарован.
Искам да попитам някой знае ли дали мога да сменя Музикалния плейар на К810 с такъв от Уокмен серията иска ми се и той да има "Мега Бас"?Ако някой знае нещо да помага.
--
Posted: 2007-11-02 22:56:14
Edit :
New Topic
Reply