>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Hungarian Thread - Magyar Fórum
Bookmark topic
ja nővérem fiának (mostantól krisz lesz a neve) neki is 3 van, jól nézett ki de a kijelző egy kicsitt szarab volt mint az enjém de jó volt a ki hangzó.
--
Posted: 2004-03-13 14:19:29
Edit :
Msn?
This message was posted from a T610
--
Posted: 2004-03-13 14:21:48
Edit :
Quote:
On 2004-03-13 12:46:20, Tec9 wrote:
ez jó olvasás volt steve, én 16 vagyok de március 22-edikén leszek 17. Én most angliában élek de sokszor megyek magyarországra. Megyek március 31-edikén oda. Nem túl jó a magyarom de sokat értek. A robi szerintem most nincs itt. Te hol laksz steve? milyen interneted van?
Én Kecskeméten lakom, de vasárnap estétől csütörtök estig Budapesten vagyok (ott tanulok)! Itthon is és a kollégiumban is van Internet hozzáférésem. A kollégiumban ha jól tudom, akkor 8-900 K körüli sávszélességünk van, itthon pedig 512/128 kábeltv-s internethozzáférésem van! Ezért havonta 8900 HUF-ot fizetünk, ami 24.0254 GBP-nek felel meg (XE.com Rulez)! Mint már írtam T610-em van, Vodafone előfizetéssel (post paid) vásároltam még 2003 szeptemberében 60.000 Ft-ért, most pedig 70 Ft-ért adja szintén a Voda! Egy csöppet bosszant a dolog, de úgy érzem, hogy nekem így is megérte! Magyarországon is azzal a szar Live! menüvel árulják. És mikor én szeptemberben megvettem, akkor az volt az első, hogy elmentem a szervízbe, hogy szeretném rá kérni az eredeti gyári szoftvert! Akkor még rá is tették, viszont kb. október óta mindenkit elhajtanak, aki ezzel a kéréssel megy oda hozzájuk! Voda rájukdörrentett, hogy ne szedjék le a Live!-ot!
Írtad, hogy hónap végén jössz Mo-ra! Te hová mész? Meddig maradsz? Mivel jössz/jöttök?
Steve
--
Posted: 2004-03-13 15:10:40
Edit :
Hi! Steve! Tec9 ha jňl tudom nincs online, de szerintem addig mi is beszélhetünk!
--
Posted: 2004-03-13 15:19:30
Edit :
Quote:
On 2004-03-13 15:19:30, roobi wrote:
Hi! Steve! Tec9 ha jňl tudom nincs online, de szerintem addig mi is beszélhetünk!
Szia Robi! Látom Te Szabadkán élsz! Laktak ott rokonaink (elég távoliak ugyan), de már mind elköltöztek. A fiú átköltözött Magyarországra, a szülők pedig kiköltöztek Pacsírra (nem tudom, hogy ezt jól írtam-e!)! 8€-t kérnek a szoftverfrissítésért nálatok??? Ez kész rablás! Itthon, ha garanciaidőn belül kéred (ami sajnos csak 1 év), akkor ingyenes a dolog! Utána itt is kell érte fizetni, ha jól tudom, akkor 2000 Ft körüli összeget! Te milyen idős vagy?
Steve
--
Posted: 2004-03-13 15:31:07
Edit :
Hŕt nŕlunk tudod a telefonok 99%-a dekňdolt, ěgy 3hňnap garancia van rajta! Gondolom a legkönnyebb lesz ha én is bemutatkozom! Szňval Dudŕs Rňbert a nevem, igen, Szabadkŕn élek, 16 vagyok (aug), gimibe jŕrok... Te mi is tanulsz pontosabban?
--
Posted: 2004-03-13 15:37:15
Edit :
A nevem Mák István, mint már írtam december óta 20 és a Budapesti Műszaki Főiskola hallgatója vagyok és műszaki menedzser lesz belőlem, ha nagy leszek
Egyébként nyáron voltam "nálatok"! Montenegróban nyaraltam pár volt osztálytársammal! Ulcinjban voltunk, de a város nemigazán tetszett, ezért többször is átmentünk Budvába! Az viszont gyönyörű város! Elég sok volt ott a látnivaló! A tenger pedig Ulcinjban is nagyon jó volt! (imádom a tengert)
Én is gimnáziumba jártam. Érettségi után felvettek a Budapesti Műszaki Egyetemre ott a Közlekedésmérnöki karra jártam. Úgy terveztem, hogy logisztikát, vagy légiirányítást tanulok majd (igazából túl sokat egyikről sem tudtam, csak tetszettek), de fél év után kiiratkoztam, mert nagyon nem jött be a suli: nem szerettem a tárgyakat, amiket tanultunk, a tanárokat egyszerűen utáltam, stb... Úgyhogy szeptemberben újra elsős lettem! Úgy érzem, hogy 1 év, ami így "kárbaveszett" igazából nem számít, mert így legalább olyat tanulok, ami tetszik, ami érdekel!
Steve
--
Posted: 2004-03-13 15:45:30
Edit :
Öszintén szňlva nekem örülten elegem van ebböl az orszŕgbňl! S elhiszem hogy nem voltatok oda-vissza a tengertöl! Az az egy év szerintem se oszt se szoroz! Én gimi utŕn ha minden jňl megy a lufthansŕnŕl jelentkezek kiképzésre!
--
Posted: 2004-03-13 15:50:51
Edit :
Hahň!? Mindenki meglépett? :-l
--
Posted: 2004-03-13 18:57:25
Edit :
szia, itt van valaki? most erre járok egy kis ideig. Én amikor magyarországra megyek akkor Zebegény-be megyek, North Mo, aszem egy hétig megyek, repülővel.

[ This Message was edited by: Tec9 on 2004-03-13 21:25 ]
--
Posted: 2004-03-13 22:24:33
Edit :
New Topic
Reply