Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum V.2
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2 Bookmark topic
Page <  123 ... 124512461247 ... 161816191620>

boto43 Posts: > 500

istvanyi , ty se mas. Ja jdu na toshibe preinstalovat win xp. Jak udelat zalohu abych mel pak vsechno. Vcera jsem flashoval bios na aceru. Byli to nervy. Jiz byl par hodin jako tezitko ale hodni lide s acerguys pomohly. Dnes jede v pohode.
--
Posted: 2008-12-27 10:56:00
Edit : Quote

valdo Posts: 0

holky a kluci(ale Ti lichotim 43jko, co? ) , nepismenkujte tolik, bo aj tak za chvili na to vidiet nebudu

a co ma tesi, nie som v tom sam
--
Posted: 2008-12-27 15:54:25

oltcit Posts: 7

valdoooo alebo teraz rozmyslam,hmm
lebo
FOJOJ:)
ááhoj Istvankoo:))hehe..takyy fasa chalan..nic inee som nerobila len SMS posielala..a to ze si nevyhral podla mna nevadi...dlhoooooooo ta budem mat v pameti..Bo taky FASA,ZLATULINKY A ESTE AJ TALENTOVANY xlan sa newidi na kazdom kroku..CMUK CMUK CMUk...aaaa skoro by som bola zabudla..:___________ ___ __________§§__________________________________________________§§___ _____________________________________________§§§§§§________________ ______________________________§§§§§§______________________________ ______________§§§§§§§§§§__________________________________________§ §§§§§§§§§________________________________________§§§§§§§§§§§§§§____ ________________________________§§§§§§§§§§§§§§§§§§_________________ _______________§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§____________________________§ §§§__§§§§__§§__§§§§__§§§§________________________§§§§__§§§§§§__§§__ §§§§§§__§§§§____________________§§§§§§__§§§§__§§§§§§__§§§§__§§§§§§_ _____________________________§§§§§§§§§§___________________________ _____________§§§§§§§§§§§§§§__________________________________§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§__________________________§§§§§§§§§§§§__§§__§§§§§§§ §§§§§__________________§§§§§§§§§§§§§§§§__§§__§§§§§§§§§§§§§§§§______ ______§§§§§§____§§§§§§__§§§§§§__§§§§§§____§§§§§§________§§§§§§____ §§§§§§____§§§§§§____§§§§§§____§§§§§§______§§§§______________§§§§§§§ §§§______________§§§§______________________§§§§§§§§§§§§§§__________ ______________________§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§__________________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§________§§§§§§§§§§§§__§§§ §§§__§§__§§§§§§__§§§§§§§§§§§§____§§§§§§§§§§§§__§§§§§§____§§____§§§§ §§__§§§§§§§§§§§§__§§§§__§§§§§§__§§§§§§____§§____§§§§§§__§§§§§§__§§§ §__§§__§§§§§§__§§§§§§____§§§§§§____§§§§§§__§§§§§§__§§______§§§§___ _§§§§______§§§§§§______§§§§____§§§§________________________§§§§§§§§ §§§§§§_____________________________________________________________ ____________§§§§§§__§§§§§§__§§§§§§__§§§§§§__§§§§§§__§§____§§____§§ __§§__§§__§§__§§__§§______§§__§§______§§§__§§§____§§§§§§__§§§§§§__§ §§§§§______§§__§§§§____§§_§§_§§____§§______§§§§____§§__§§__§§__§§__ §§______§§____§§____§§______§§__§§__§§__§§__§§§§§§__§§§§§§__§§____§ §_________________________________________________________________ _________§§§§§§__§§____________________________________________§§__ __§§____________________________________________§§____§§___________ _________________________________§§____§§_________________________ ___________________§§____§§________________________________________ ________________________________________________________//_________ _____________________§§____§§__§§§§§§__§§§§§§__§§§§§§__§§____§§__§§ §§§§__§§__§§____§§__§§__§§__§§__§§______§§§§__§§__§§______§§§§____ __§§§§§§__§§§§§§__§§§§§§__§§_§§_§§__§§§§____§§__§§____§§§§____§§__§ §______§§__§§__§§§§__§§______§§____§§__§§__§§__§§__§§__§§§§§§__§§__ __§§__§§§§§§_____________________________________________________§ §__§§__§§__§§§§§§__§§____§§__§§§§§§__§§§§§§__§§§§§§§§__§§__§§__§§__ §§__§§§§__§§__§§__§§__§§______§§____§§__§§__§§__§§§§§§__§§_§§_§§__§ §__§§__§§______§§§§__§§__§§__§§__§§__§§__§§__§§§§__§§__§§__§§______ §§______§§____§§__§§__§§__§§____§§__§§§§§§__§§§§§§__§§§§§§
2008-12-23 17:33:19 - DOmiiiiniiiikaa:)

alebo

nemam slov
sorry, mne si sa zdal trapny, posmiali sme sa na tvojom madarsko-slovenskom prednese a to bolo vsetko...zneuctil si tvorbu slovenskych basnikov a takto zosmiesnil...mal si si vymysliet svoj vlastny pribeh a vykladat ho, tak by to bolo urcite lepsie a nie takto zhadzovat slovensku kulturu...
2008-12-19 13:19:08 - jaja

alebo

pre Radka
do pyce! uz my odpysujte na moj pravdyvi komentar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To njeje spravodlyve! krpateho skradeho a retardovaneho madara. Rakovu mylujete! A na Ystvanka nadavate! Co ste za skurveni narod? Nadavajte laskovo na rakovu,lebo ona tu nema co robyt! ona je retardovana a stale sa smeie na zaberoh. smeje sa jak pryturbena a chudakovi Andmyu Krausovy vsetlko pokazy! Je pry nom krpata a vizera jak jeho cera. Fuj! nech sa Kraus da dopkopi s Marcynom petuskom- najkrajsym hercom pod slnoko. Nech rakovu zbyje a vezme sy istvanka, lebo ten ma obrovski talent. Ysvanko scmukycmuk. a kto som nou nesuhlasy, nech napyse. a aj ten kto ma pravdu, ze mam ja pravdu. Ferko mas talne na basnycki, ale nemusys urazat ystvanka. Urazaj tu krpanu rakovu. Aj na nu my vimysly basnycku. ano? je velmy smutne, ze ked sy ,,uzazni" pan andi kraus pryvedje do markyzackej relacje madara, navise,ktori hra jeho serjalovu manzelgu a je od neho o dve hlavi nizzsja, tu si zamylujete. no ked sa do sutaze pryhlasy normalni, visoki talentovani madar, na toho nadavate, ako kebi sa humelylo. dakujem markyze, ze vimislela trapni serjal susedja, v ktorom ´vistupoval ten najtrpanesy madarski par na slouensgu. Ystvanko ydes! poraz to skratu ktrpatu rakovu. ona nech zdohne! do pyce! uz my odpysujte na moj pravdyvi komentar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--
Posted: 2008-12-27 17:08:43

Sip Posts: 0

Citko ved to tolko neprezivaj.

Valdou a co si predtym Istvana neznal?
--
Posted: 2008-12-27 19:39:00

boto43 Posts: > 500

jsem se vysral na preinstalaci woken. nahodou neco nebackupnu a pak si budu trhat vlasy.
nebudu si dellat problemy i pres svatky.
co mate proti istvanyimu. vdyt je to vas bratr, i kdyz vy rikate,ze my moravane a slezane jsme nima.
curwa ten branimir mel pravdu ,ta beterka na aceru je na pixu

woldkide ty sdilis loze ve spojenem kralevstvi chces asi hodne vydelat. i sztrcs tam ostal lestit sulina

[ This Message was edited by: boto43 on 2008-12-27 19:05 ]
--
Posted: 2008-12-27 20:03:15

nic nesdilim,som tu sam jak sviecka vo valci
--
Posted: 2008-12-27 20:57:11

valdo Posts: 0

Istvan na hrad
curwa, mam dost
--
Posted: 2008-12-27 20:59:00

On 2008-12-27 20:59:00, valdo wrote:
Istvan na hrad

curwa, mam dost

boha waldo,stary cap si a take xobotiny cumis
--
Posted: 2008-12-27 21:05:03

Branimir Posts: 0

O akom istvanovi to tu tocite? citko a ty tu co spamujes?
--
Posted: 2008-12-27 21:06:00

On 2008-12-27 21:06:00, Branimir wrote:
O akom istvanovi to tu tocite? citko a ty tu co spamujes?

brano:dohanam zameskane

ps objednal som tamtjunga 15inch
a dumam nad omniou900,hmm a nad tymto http://www.logitech.com/index[....]speakers/devices/4345&cl=us,en

[ This Message was edited by: oltcit on 2008-12-27 20:15 ]

[ This Message was edited by: oltcit on 2008-12-27 20:17 ]
--
Posted: 2008-12-27 21:14:18
Page <  123 ... 124512461247 ... 161816191620>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home