>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
btw michal,ak si spokojny...
--
Posted: 2009-01-02 21:56:19
Edit :
Jj som, ja pijem doma
--
Posted: 2009-01-02 22:01:46
Edit :
Michal,to si na tom zle
--
Posted: 2009-01-02 22:29:47
Edit :
lamky citajte a pocuvajte media
bankomat dava
zatial len 10€ a 20€ jedine istrobanka dava aj 5€
--
Posted: 2009-01-02 23:09:59
Edit :
no dnes to byla msta za me vsechny dosavadni porazky na lyzich. je o mne vseobecne znamo,ze dolu skopce na bezkach,polobezkach aneb ski alpine to jednoduse nevim.
procpak bych i vedel v mem rodisti je spise vino nezli snih, za to zuzana ma chot se narodila s lyzema na nohou nekde na horni lovacsi i kdyz to bylo u presova.
kdyz ja ji vidim na lyzich to jiz neni ma milovana chot a matka mych deti ale souper ktereho se snazim porazit jiz vice jak dvacet let. to jsme se jeste neznaly temer kdyz mne cekala na polovicate trati bile stopy pul hodinu v cili.
do kopce to ji hravo tromfnu ale kdyz se jede dolu ,muzem mit naskok na horu 30 min dolu mne 30 min bude cekat ona. bohuzel muj syn je po ni a tak na ne nemam narok pri turach malo na horu,moc dolu.
pamatuji se ,je tomu asi dvacet let, vybral sem turu s 1100 m prevysenim.
tyden pred tym sem vymyslel jak na ni. tura byla heska - korytnice - hiadelske sedlo - hreben kozich hrbu - donovaly. asi 21 km z toho 18 km na horu a po hrebeny cig -cag a pak 3 km dolu na donovaly.
byl jsem presvedcen ,ze ji porazim. zuza byla na hrebenu jiz utahana jak kote byla temer snehova boure. ja ale jel jak blazen do kopce a po hrebenu. kdyby nebylo cabelku ktery jel s nama tak by tam byla i zustala. mne bylo vsechno jedno ,vdyt sme techda spolu ani nerandili.
jiz sem mel donovaly na dohled kdyz mne prejela hruznym sposobem.
pak mne cekala dolu u vleku asi deset minut. kdyz jsem prijel rekla - kde si tolko bol ,uz pijem druhy caj.
byl jsem nasratej hrozne, chtel jsem ji neco spatnyho udelat a tak jsem ji rek -zuzko ty mas ale heskou puxi a sem se ji otrel o luno.
ona si s toho nedelal nic a ja si v autobusu odsad od vsech abych ji neslysel.
ona byla zdycky distigvovana a nezovialni ale techdy se naschval bavily o mne ,ze co zitra asi chabanec pres prasivou a pak sem slysel zuzu jakoze ja nesmim jit pac to nesejdu dole.
bylo to ponizeni pro mne ale mnela pravdu.
jo horni lovaci a lovacky to na lyzich umi a to jsi muzou pripnout cokoliv
zitra jsem ale na me hore - praded a tam ji poslu nekde spatne a ja pak na ovcarne budu pit a cekat na ni .
--
Posted: 2009-01-02 23:41:58
Edit :
borko si ma zabil

ale kenny neni mrtvej

[ This Message was edited by: 7wcsnurka on 2009-01-03 00:21 ]
--
Posted: 2009-01-03 00:00:50
Edit :
btw borko,skus písat slovensky,tvoje posty by mohli byt sta skvosty..ziaden plagiat,hatlanina...ci emocie,nazory sa nedaju vyjadrit v sk,resp cz reci?
--
Posted: 2009-01-03 01:20:26
Edit :
On 2009-01-03 01:20:26, 7wcsnurka wrote:
btw borko,skus písat slovensky,tvoje posty by mohli byt sta skvosty..ziaden plagiat,hatlanina...ci emocie,nazory sa nedaju vyjadrit v sk,resp cz reci?
nojo,suhlas pripomina mi to film "Rozmarne leto" a toten jak sa vola(co stale kecal a krical pri tom
PS tak LaCie uz dosla,je vnutri Samsung 2,5" dik,vykon nic moc,okolo 16MB/s write. ale 500GB kapacita ,par filmov tam umiestnim a staci len jeden usb kabel. Dosel aj ten Samsung R510 s CPU C2D 5750,vypada to slusne,HDMI vystup,softy take iste ako na tom nasom netbooku.....ale uz aj odisiel zakaznikovi...tak som sa moc nepohral.
--
Posted: 2009-01-03 09:31:16
Edit :
zdravim vas lovaci !
takze ten netbook acer neni vubec spatnej, akorat ta baterka je na prdel - 2hod to je malo. ale jiz to mam vyreseno,objednana baterka 6 clankova a vydrz ma byt kolem 5 hodin.
jo psat lovensky. to asi nikdy

ja vim lovaci si me chteji osvojit jako orszagha hviezdoslava,ktery celej zivot basnil magyarsky a ke sklonku zivota zacal lovensky. a pak ze nejvecsi lovak basnir.
dnes jeste mala vyjizdka na lyzich a pak domu. vam reknu je to parada nestat v radech na vleky a volne si jezdit po hrebenech a pak je sjizdet
dolu do dolin. i kdyz ti sjezdy to neni jako sjezdy po upravene sjezdovce
no jo, jeste v breznu neco odskousim na lovacsi , nejspis malou fatru, a pak budu moci rict jak jsou tyhle lyze vyhodne.
--
Posted: 2009-01-04 07:34:30
Edit :
...boostik,nasleduj priklad Bolka Polivku a jeho Valasske Kralovsti...zaloz si Botoland V4-3IQ Superior Genofond Carihrad a ustanov tam svoj jazyk za zmysluplny spisovny jazyk pre 3tie tisicrocie...
--
Posted: 2009-01-04 12:33:00
Edit :
New Topic
Reply