Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum V.2
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2 Bookmark topic
Page <  123 ... 126712681269 ... 161816191620>

Branimir Posts: 0

kukam ze dobry bordel

http://www.sme.sk/c/4263350/t[....]-ho-aj-spis-jeho-manzelky.html

zaujimave

http://ekonomika.sme.sk/c/426[....]in-blafuje-a-nema-uz-plyn.html
--
Posted: 2009-01-15 01:51:10
Edit : Quote

boto43 Posts: > 500

jo brannimire,gazu xvatit, tolka ukraina delaet nebolshaju oshibku.
vsechno co se pusti na evropu sezere neoficialne ukrajina pres cerne odbery, pripojky ktere jsou zrizene na cerno bez merecich stanic.
takhle oficialne ukrajina neodebira ani kubik plynu ale neoficialne bere vsechno. kdo ji v tom podporuje si jen muzeme domyslet, i kdyz my to vime .
si jiste spomenete ,vloni se na slovensku chtel nekdo navrtat na ropovod,je okamzite chytly pac dnes je jiz vsechno monitorovano . ukrajina svuj usek transitu plunu monitorovat nechce ,bylo by to nevyhodne pro ne a to je druhej faktor proc neni plyn v evrope.
co to je to monitorovani u plynu aneb tzv. scada.
napr. u RS plynu se snimaj vsechny hodnoty jako tlaky pred a za regulatory,jestli reguluje v systemu regulator aneb monitor ale i takove veci jestli nekdo na stanici otevrel dvere ,odstavil naku vetvu zarizeni od plynu a podobne
kazdej pokles tlaku plynu by byl v plynovodu zaznamenan a na dispecinku by videly i misto,kde se tlak straci.
a ted ruku na srdce,kdo tohle potrebuje na ukrajine zavist krome rusu
--
Posted: 2009-01-15 07:07:44

sorac Posts: 42

On 2009-01-14 22:58:35, brakin wrote:
sorky no ako win 7 ?
este ho mas ? daj recenziu .. co vie a co nevie? ako to je s ovladacmi ? ake SW si na tom rozchodil ?

vymenil som disky, idem na xp momentalne...mam vela prace a nemam cas na to..

ale mal som ho aj v dockingu a bez instalacie mi rozoznalo vsetko okrem scanera...

takze uz musi mat celkom dobru databazu ovladacov , lebo ja tam mam napojene toho dost vela...
--
Posted: 2009-01-15 08:13:36

7wcsnurka Posts: 12

borko ja si myslim,ze na vine si ty a b1,nekopal si ryhy na spravnych miestach a b1 zhanal v j afrrike a azii lahke drogy a jebal na nasu diverzifikaciu..hanba vam,parchanti arg
--
Posted: 2009-01-15 18:01:42

Branimir Posts: 0

Snura nepi ten lacny chlast, skodi ti to plyn stale nejde?
--
Posted: 2009-01-15 18:40:00

sorac Posts: 42

On 2009-01-15 08:13:36, sorac wrote:

On 2009-01-14 22:58:35, brakin wrote:
sorky no ako win 7 ?
este ho mas ? daj recenziu .. co vie a co nevie? ako to je s ovladacmi ? ake SW si na tom rozchodil ?

vymenil som disky, idem na xp momentalne...mam vela prace a nemam cas na to..

ale mal som ho aj v dockingu a bez instalacie mi rozoznalo vsetko okrem scanera...

takze uz musi mat celkom dobru databazu ovladacov , lebo ja tam mam napojene toho dost vela...

tu mas odpoved...

http://www.pcpro.co.uk/featur[....]-30-features-of-windows-7.html
--
Posted: 2009-01-15 19:55:02

brakin Posts: 1

a co ak rusaci plyn fakt nemaju, a co ak je to fakt dielo amerikanov aby kapanek pribrzdili europu v hospodarstve
--
Posted: 2009-01-15 21:50:00

b2 never tomu,vid reakciu zloducha b1,ma v tom pazure,len to nieje jeho akcia,pomaha arci kozmozloduchovy borkovy...haag vas neminie,parchanti arg hehe
--
Posted: 2009-01-15 22:29:37

boto43 Posts: > 500

jo lovaci vy to ted mate nahnuty,ten black out vas nemine.
jo plynu, je asi na 60 let a snad i vice , je to souboj ruska,ameriky a eu o ukrajinu jakzto rozhodujici faktor transitu do evropy.
napr. vem me si fakt ,ze kdyz se nekde zacne strilet a zabijet a nekomu se to nekde nebude vubec ale vubec libit a bude to kritizovat tak se mu zavre napr. plyn a hotovo. ja nepisu o koho se jedna,pac to jiste neznam a taky znat nechci.
jo ukrajina je tak dulezitou zemi ,ze ji chce evropa,rusko i ta dalsi zeme.
probuh ale zakonite to musi koncit u pramene, t.j. nekdo se bude snazit ovladnut i energeticke zdroje ruska a to nebude vubec sranda i kdyz rusove jiz nake takove lidi zavrely.
kdo ovladne rusky plyn a ropu,ovladne evropu. je to valka pro a za energie.
konec- koncu jako kazda valka v soucastnosti.
probuh ale kde to skonci :
namluvi se ze vladce zeme je spatnej ,vlastni zbrane hromadneho niceni,pak se napadne ,nic se nedokaze ,vladce se obesi a v zemi je furt valka a vysledkem tyhle valky je jakejsi nevysvetlitelny odklon ropovodu a terminalu na ropu.
aneb tedkom se necha energeticky vycerpat mala nevyznamni zeme ,ktera s tym vubec nic nema. ji premier musi sam jednat o dodavkach plynu i kdyz je celkem naky unije. pritom mu ten celek vubec nepomuze a kdyz chce neco udelat na odstraneni katastrofy tak mu reknou ,ne to nesmite.
o cem to teda je ta globalni monopolisticka demokracie.
curwa ,ted sem si spomenul nestrili se nekde v nake gaze ? no ale to s tym nejspis nebude vubec souviset

http://voltaire.netkosice.sk/index2.html

a tady tohle k tomu jiz vubec nepatri, to tady davam aby ste i vy videli
ze ctu lovenskej tisk a dokonce vyhodnarskej , ze snouro

[ This Message was edited by: boto43 on 2009-01-15 22:07 ]
--
Posted: 2009-01-15 23:00:54

borko,thx za link btw mam floncik iny pohlad na ten nas svet a tusim momentalne aj viac relevantnych info,ale nejdde otoo ..
--
Posted: 2009-01-15 23:59:14
Page <  123 ... 126712681269 ... 161816191620>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home