>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
Quote:
On 2009-01-19 17:44:08, boto43 wrote:
jo automat je nejlepsi a zvlaste pro vojaky
a co to szrcs koupil za ojetinu
branimire, dnesnej den by stacil na zasobu teple vody na dva dny i soumracny den staci a vubec staci hodina slunicka a mas na dva dny teplou vodu. je to odskousane.
ale solarni systemy mej vyznam hlavne v lete, najar a podzim,kdyz vypnes plynovej kotel a TUV ti dela solarium, to doporucujem a na rozdil tepleniho cerpadla je to i spolehlive a navratne za par let:wink:
Som si to tak narychlo prepocital... Vysla mi navratnost 30 rokov.
--
Posted: 2009-01-19 22:31:00
Edit :
jo ses se seknul, dle oficialnich uverejneni na webe je to jenom 25 let
ale v cechach je na to 50% subvence od statu. tak proc to nedelat. tech 15-20 mil kc to da kazdej rok . na slovacsi pry jiz nedavaj nic

no je mne to jen lid.
no a ted skus spocitat navratnost tepelniho cerpadla . snad tvy pravnuci budou topit zadara
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-01-19 22:17 ]
--
Posted: 2009-01-19 23:15:55
Edit :
zdravim vas lovakoky ,jak se vam vede na vase uherske zemi

jiz zijete v black outu
jo vcera rano jsem mel takovej zazitek ,temer mne vbehnul pod automobil nakej clovek na kole. jo jely dva a vedle sebe ,vdyt to znate. byli to penziste,ale uspesne jsem se jim vyhnul

. jo a ted jsem si spomenul jak by na to zde zareagoval nas dewetak. dewitka by zavolala nacelniku cetniku,ktereho ma jiste znameho, a ten na neho - ahoj brano, aky mas, a co chces. a dewitka - co jiz by jsem chtel , ked mate plne cesty penzistu na kolech. a tak nejak by probihala rozmluva mezi ozbrojenyma zlozkama hornych uher.
jo a kdepak mame woldkida naseho pritela? ja vim nas uhlavnej nepritel, si koupil dojizdackou ojetinu, je to k porazeni, ale to nas neopravnuje abychom
prestaly vest proti nemu ideologickej boj
s pranim optimizmu a dne plnyho pokoje a radosti se porouci vas pritel "boto!
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-01-20 05:59 ]
--
Posted: 2009-01-20 06:53:16
Edit :
Ratal som to pri sucasnej cene plynu a spotrebe. Ked nas bude viac a plyn drahsi, dokupim

ranecko sa praje
--
Posted: 2009-01-20 07:20:00
Edit :
cele Lenovo nech sa strci do zadku

odfajcili na nom FATku takym sposobom,ze sa nedalo dostat ani do obnovy systemu,vsetko instalacne je samozrejme na skrytej particii,ale ani sa necudujem uzivatelovi,stlacis buton na recovery,hodi to modry screen a ticho po pesine,ziadne bu ani hu,cakaj alebo co,nenapise tam nic,len modra obrazovka a samozrejme ak to niekto v tom case znovu zresetuje tak je prblem na ceste,lebo v tom case tej obrazovky akurat spristupnuje tu skrytu particiu a skryva programovu.....debily sprosti,staqcilo by napisat:wait please....nakoniec som tam nahodil windows pre FSC(pre lenovo nieje)potom to zbootnil z Nortonackym CD a utilitkou som odkryl tu skrytu particku a spravil recovery,trvalo to jak lacnemu sraaaaniii,ked som si spomenul,ako elegantne to ma vyrieseny samsung,bol som nasraty...curaci sikmooki(lenovo)
PS baworacik je to pekny,co o tom,akurat sa mi nezda aby 5 rocna sunka mala iba 54K km

ved to je bezny 1-rocny prebeh bezneho auta tu v UK,hmmm. Ale mne to moze byt suma fuk,tieto vacsie vozy su tu strasne lacne,niekedy v zachvateslabomyselnosti by som aj kupil nieco taketo,aby som akoze nasral par ludi na SK,ale potom sa smravnim a poviem si,su mi sumafuk a kupoval kvoli tomu take auto,s ktorym su len starosti,to mi za to nestoji.... a ostanem pri starom ,dobrom osvedcenom a nizkonakladovom C15

mozno ked zacneme s kamosom na SK pretekat,tak si volake zihadlo dotrepem....dovtedy ee.
Inac: KF54PDK
Make
BMW
Model
330 CD SPORT
Transmission & fuel type
MANUAL 6 GEARS DIESEL
Body Type
COUPE
Colour
BLACK

[ This Message was edited by: oltcit on 2009-01-20 07:13 ]
--
Posted: 2009-01-20 08:09:31
Edit :
Sorky parada,gratulujem

mas naj auto strednej triedy,lepsie uz nenajdes,len ak new bawo

inak 3l 6valce od bmw su naj,ci benzin,alebo nafta..kolko ma tento,204,ci 218ps? Btw m paket mas full,alebo len podvozok,aero paket,ci sedadlo,volant,interier? Ps raz si skus 7s dvojspojkovu automatiku s moznostou sekvencie,na manual zabudnes
[ This Message was edited by: 7wcsnurka on 2009-01-20 14:03 ]
--
Posted: 2009-01-20 14:44:51
Edit :
jo,ako pise oltcitko,tych 54k je nerealne numero,ale aj ked ma stovku naviac,ziadny problem,bmw 3.0d cr nieje tdi vw crep..btw ake mas kola,18,ci 19inch?
--
Posted: 2009-01-20 14:53:07
Edit :
curwa, woldkide mas pravdu ,lenovo notebooky jsou na prdel
dnes prcnem don sim card, ze pujdu na 3g a notas temer havaroval
hosi,strcs nas zamerne uvadi do omylu ,jiste koupil novy car, nac by kupoval starej vuz. to aby nekoho netrefil slek od zavisti tak rek ,ze je stary
kdyz jse zbavim dvou vozu tak koupim i ja bmw ale novou x3 ,x5 nechci je big one.
i kdyz do auta vrazene penize jsou velice,velice spatna investice a hodne bolava,kdyz jej za 5 let davam takrka do srotu.
50 tis za rok ja neudelam na jednym, last year - asi 25 tis. na jednym a 15 tis. na druhem a to jsem celej bozi den v autach a jezdim jizni moravu a zapadni slovacs az k magyarorszaghbahn
b1 ty se v topeni nevyznas. jak ctu, cekate prirustek. no konecne - congratulations. jiz se samyho zoufalstvi jsem chtel k vam poslat na rozmnozeni rodu dewitku. ( o nem jiz vime,ze deti dela)
--
Posted: 2009-01-20 16:02:48
Edit :
Mam full m packet vcetne interieru volantu paky, vsetkeho aj aero....
Co sa tyka ty km, tu ti hrozi basa ak zmenis pocet km, vsetko je zapisovane, toto auto je registrovane u Bmw, kupil som ho od teh istej predajne co ho predala ako nove, su tam peciatky. A tak isto vsetky peciatky o servisoch...
Dalej uk ma historiu vozidla registrovanu za poplatok, ak tam das detaily vozidla tak ti povedia co s nim bolo, vcetne odtahov na dialnici, malych velkych skrabancov... servis mi to ukazal ako prve, porovnal som to so servisnou a vsetko sedi... Ak by nieco nesedelo mam pravp ich zalovat a to by mali pruser... To je to o dost tvrdsie...
Takze ci mi verie alebo nie. To auto ma skutocnych 54000 a vidno to aj na volante, pake ci dverovej rucke.... Nikde ani skrabancek a vsetko vyzera neposkodene...
Verim tomu ze ked vyskusam robot tak sa mi zapaci. Ale ja sa rad hram s radenim...
A nechapem spotrebu,.. Pomaly fakt nejazdim a vychadza to na 8,1....
--
Posted: 2009-01-20 17:06:00
Edit :
teraz ti uz verim,vidim,ze si bol opatrny a co tie ps a inch? ..ten udaj 54k je v km,milach?
[ This Message was edited by: 7wcsnurka on 2009-01-20 16:49 ]
--
Posted: 2009-01-20 17:19:08
Edit :
New Topic
Reply