>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
chcem sa s vami s dacim podelit... Nie s chvastunstva ale mozno z toho, ze dakto z vas by sa chcel pridat...
V plus7dni som cital o rodine, kde maju syna postihnuteho svalovou dis.... Proste mu zlyhavaju svaly. Ma 6 rokov a uz sa nemoze vobec hybat...je odkazany na uplnu pomoc, mama si nemoze preto najst robotu. z prispevkou poplati akurat najmy a ziju zo starkynho dochodku.
Museli si do konca zobrat pozicku 20000sk aj na drevo na zimu.stat im dal auto ale museli doplatit 1000e a aj na to si museli zobrat pozicku.
Chcem im aspon trochu pomoct, chcem im poslat dost dreva na dalsi rok, peniaze urcite nie, tie sa mozu stratit hocikde...
Ak by niekto z vas mal zaujem napiste mi pm...
Nepotrebujem aby sa to tu rozoberalo, kritizovalo alebo robil z toho posmech..
Proste ak sa dakto chce akokolvek pridat budem rad,ak nie zabudnite na to.
Dakujem...
--
Posted: 2009-01-20 22:59:00
Edit :
borko,tvoj pohlad je..mas na haku technicke riesenia,co je pri tvojom vzdelani pochopitelne,len nechapem tvoju motivaciu utocit aj v tejto oblasti,pre teba tajomnej
--
Posted: 2009-01-20 23:05:54
Edit :
snouro ja technickou oblast automobilu neposuzoval ,jiste ze se v tom nevyznam, ale hodnotil jsem souboj szoracse a woldkida s oblasti netechnicke , s prominutim.
jo szrcsu je to slachetny poslat jim drivi , i ja mam na szlovacsi 10 metru krychlovych ,ktere vlastne nepotrebuji,kdyz je zas plyn. ponevadz je ale to drivi vlhky a spatne hori nebudu jim ho posilat pac i tak by nehorelo. penize by se stratily jak sam rikas tak snad na pres rok kdyz to drivi vyschne.
se ted zamyslime jak je tohle mozne,ze dnes takhle lidi zijou. kde jsou zachytne site tyhle spolecnosti a tohle toho systemu. aneb je to system jenom pro bohate
my v mem mladi jsme tohle neznaly. a ted se zamysli nad tym jeden clovek vodsud,von vi kterej,ze branimire
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-01-20 22:20 ]
--
Posted: 2009-01-20 23:19:08
Edit :
sorky,to je humanne,ale tu su myslim ludia,ktori sa sa staraju o svoje family a tvrdo...take sracky tu pri plnom vedomi uz nedavaj,pls
--
Posted: 2009-01-20 23:30:16
Edit :
ale snouro ,vyndej to jiz s ust, muze to spalit jazyk i cele ustni patro - to horni
radeji neco heskyho ti tady dam na heskou noc
http://www.youtube.com/watch?[....]CF9C850E71&playnext=1&index=24
to na slovacsi nemate a taky nikdy mit nebudete a taky na celym svete, jenom cesi
nestastna galanko ,jak na pohreb pujdes
nestastna galanko,kerak plakat budes
kerak plakat budes
--
Posted: 2009-01-20 23:44:21
Edit :
Ranko sa praje. Dnes idem kuknut bratov cechov, az za prahu idem... Tak sa mi nechce ;x
Ba mlha, 2,5 stupna
--
Posted: 2009-01-21 05:58:00
Edit :
On 2009-01-20 23:30:16, 7wcsnurka wrote:
sorky,to je humanne,ale tu su myslim ludia,ktori sa sa staraju o svoje family a tvrdo...take sracky tu pri plnom vedomi uz nedavaj,pls
dobry napad,posli tam aj za mna 250 pounds
--
Posted: 2009-01-21 07:51:06
Edit :
hmm

zeby?
--
Posted: 2009-01-21 16:28:52
Edit :
a copak,dnes jiz klid.
in memorium to FS
http://www.youtube.com/watch?v=QRzqqY03NZ4&feature=related
i nasi umelci pijou a kourijou asi tak jak vas snourka
--
Posted: 2009-01-21 16:59:32
Edit :
curwa jiz neblbnete s tyma ojetinama. co to ma za vyznam koupit peti lete auto. radeji si pujc aneb vem ho na leasing a budes mit nove auto a ne ojetinu o ktere nevis nic a v nejhorsim se tak muzes na tom zabit.
i kdyz nektere ojetiny to bych ja taky rad. vem me si takovou triceti letou holku,ktere bych i nebyl prvni majitel napr. takovou jak ma dewitka aneb branimir ( nepisu je ale podobny). na to ja bych jiste pristal a vubec bych neprotestoval.
jo,jo je mne jasny kdo by byl v tom pripade ojetinou
tata chtel abych sel na studia
abych hral na klavir preludia
co bylo, to bylo
pilo se kourilo
a knoflikem kroutilo u radia
v porube na dvore za slovanem
kazdy byl s kytarou bob dylanem
co bylo,to bylo
pilo se kourilo
a na gympl chodilo v kvetovanem
nejvecsi tma byla v kine dukla