Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum V.2
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2 Bookmark topic
Page <  123 ... 127612771278 ... 161816191620>

boto43 Posts: > 500

zdravim vas uhrove !!
tak jiz to jede a me visionarsky predstavy jse zacinaj plnit. gazprom chce koupit transit plynu na slovacsi. a pak posleze rusove koupej celov vasi malou zemi. jo zapad a unije se vas rad zbavi to jsme si jisty. a pak jako jiz nebudete clenem evropskej uniji a platit jiz nebudete evrami ale nakymi ruplema. kdyz to rozmenime na drobny tak :
brannimir jiz nebude jiz jezdit do afriky a peru ale hnedle ho poslou na sibir at tam realizuje sve vypocty pri minus 50 st.C . dewitka jiz nebude vojakem nato ale hesky pokouri se svym sovetskym partnerem machorku a pak si daj bulocku kterou zapijou stakanem stolicnoj vodky. jo szrcs a woldkid jak dondu home vod fanglanu okamzite budou zatknuti a posleze importovani na cukotku ,kde si bude szoracs nadale plnit sve podnikatelsko-truhlarske plany. jo sipa a snouru se to moc tykat nebude a da se rict,ze je to potesi
pac vsude bude hodne levne vodky.
jo to vsechno se da ocekavat ,ten zajem ruska o slovensko sem slysel na ct24 a pry unije se ma rozhodnout - plyn bez slovenska aneb neplyn se slovenskem.
jo je to logickyaby se plyn dopravil do rakous ,italii -north,francii a nemecka jih je nejlepsi cesta pres polsko a slovensko. slovensko je malej stat kterej si nebude moci udelat to co ukrajina aneb i polsko by mohlo.
vyznam slovenska by stoup na transitni velmoc v oblasti plynu. tak se uvidi.
--
Posted: 2009-01-24 13:00:36
Edit : Quote

oltcit Posts: 7

hahaha,to je vidiet ze to robil anglan

--
Posted: 2009-01-24 15:55:20

pre bota http://uk.youtube.com/watch?v=TLt2MldUqww som to dopozeral akurat,nic moc oproti rozmaenemu letu
--
Posted: 2009-01-24 18:37:23

boto43 Posts: > 500

jo mam to .je to s posledniho alba fananka, jako vysmech slovaku
jinac ses vul ,alespon napis ze jsou tam nadavky
jsem to open v obyvacke kde byla i chot a vlastne cela rodina. se trochu podivili
--
Posted: 2009-01-24 18:56:01

nad tebou sa este niekto divi si nefandi zavislaku
--
Posted: 2009-01-24 19:06:38

tak som si nakonfiguroval trandaka u WV.sk a vyslo 38k €, to je fakt celkom dost,na to ze to nechcem pouzivat na podnikanie,ale len pre osobnu spotrebu a to som dal len zakladne veci,no nic,jedine jazdene,nasiel som fajn link ma dovoz europskych WV v prevedeni California(obytna) s prerobenim na prevadzku v UK,dalej Reimo konecne spojazdnilo predaj v UK(firma na prestavby vozidiel na obytne-zaujima ma hlavne zdvihacia strech(kvoli A-testom) fajne sa to vyvija
--
Posted: 2009-01-25 02:05:31

sorac Posts: 42

acko daj nejake info o tvoj blackberry..

mam mat novy pausal od konca januara a neviem co si mam zobrat..
--
Posted: 2009-01-25 12:11:02

Sip Posts: 0

Sorky najskor napis, co od toho ocakavas

Plne funkcne je to len s Blackberry Internet Services (sluzba operatora). Vtedy to ma vyznam kupit, bez nej by som ho nechcel ani ja.

--
Posted: 2009-01-25 15:23:22

sorac Posts: 42

Mam prvy dlhsi vylet na bmw... Stale idem takych 140 az 150 a priemerna spotreba na palubnej ukazuje 6,5 l na 100 km.... Samozrejme v meste to zerie okolo 8,5 l ale neveril by som, ze tri litrovy motor bude zrat tak malo....

Acko som chcel len tak co si o tom myslis....
Maily a vsetko pouzivam s netom.... Myslim, ze vodafone ma blakberry service...
Ale chcel som ake to ma prostredie a tak...
--
Posted: 2009-01-25 15:59:00

brakin Posts: 1

mino, pise sa VW a nie WV, ale vsak to je jedno, ucel je rovnaky.. jedna sa o VolWo vsaaaak ?

sorky zrkadla nemen, bawo ma charakteristicke hranate zrkadla, len co to pototo

--
Posted: 2009-01-25 18:57:55
Page <  123 ... 127612771278 ... 161816191620>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home