>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
Mam dojem, ze dakoho ego tu utpelo...
--
Posted: 2009-01-26 07:27:00
Edit :
woldkide ten expensive dig to bude nejspis digger aneb to dig je i vykopavat napr. brambori

, potato digger - vykopavac brambor. Teda se nejspis se jedna o drahou vykopavku. Jo a sprav si ego pac s takovym egem ja teda nevim. A prosim te jak se v te britanii domlouvas?
--
Posted: 2009-01-26 09:00:00
Edit :
Screenshoty OS Blackberry:
http://ukazto.com/public.php?&galerie=13208
[ This Message was edited by: Sip on 2009-01-26 19:39 ]
--
Posted: 2009-01-26 09:21:30
Edit :
On 2009-01-26 09:00:00, boto43 wrote:
woldkide ten expensive dig to bude nejspis digger aneb to dig je i vykopavat napr. brambori

, potato digger - vykopavac brambor. Teda se nejspis se jedna o drahou vykopavku. Jo a sprav si ego pac s takovym egem ja teda nevim. A prosim te jak se v te britanii domlouvas?
tak mi to nedalo,spytal som sa sefa,najprv sa cudoval,ze kde som to pocul,potom sa zacal smiat a nakoniec z neho vypadlo,ze tak sa u nich hovori muzom ,ktori si poriaduju BMW,aby sa im zvacsilo EGO,lebo maju male pero

tak teraz nefim,Karle
PS a ja sa nedomlouvam........ani nesmlouvam,len ukazujem prstom...this one,,this one..bye

vcera vecer napr. moja konverzace:(foneticky pisem)
JA:ej van,plis
ONA:ej van fo ten paunds?
JA: nou,klasik,fo seven paunds
a dorozumeli sme sa,ona korejka a ja slovak
PS Vinoteka uz dosla,funguje,tak som ju zabalil naspat a mozem ju doviest na sk. A kupil som si knizku:
http://www.transportbookshop.[....]vert-vw-t5-to-camper-900-p.asp
no do prdele,ja to riiikal
Freeman: Čo môžete poradiť mojim čitateľom, ako sa majú pripraviť na prichádzajúcu krízu?
Celente: My v inštitúte hovoríme už dlho, že netreba míňať ani o jeden cent viac, ako v skutočnosti máme. Budeme musieť zažiť novú skromnosť, počas ktorej sa budú kupovať len veci, ktoré skutočne potrebujeme a ktoré aj vydržia dlhšie. Tento celý cyklus konzumu sa skončil, a spolu s ním aj predstava, že si môžeme kúpiť štastie alebo dosiahnuť ho materializmom. Neporozumejte mi zle, aj ja mám rád pekné veci, ale teraz ide o kvalitu, alebo inak povedané, menej je viac.
Potom, ohľadom vzdelania detí. Tu v Amerike chcú všetci posielať svoje deti na vysoké školy a univerzity. To je nesmierne nákladné. A za čo? Aby vyštudovali ekonómiu alebo právo a dostali svoj titul? Máme viac ako dosť bankárov a právnikov, ktorí nám nie sú na nič, a ktorí nevytvárajú žiadne hodnoty. Lepšia je praktická a užitočná výuka, ako inžinier, technik alebo všetky remeselnícke povolania.
Všetko to začína na lokálnej úrovni. Treba sa starať o svoju obec a byť aktívny. Ako môžeme pomôcť svojim blízkym. Buďte rád, vo Švajčiarsku máte priamu demokraciu a môžete spolurozhodovať. (Pozn.: Freeman žije vo Švajčiarsku) Tu v Amerike už nemáme absolútne čo povedať, robia si čo chcú. Ľudia boli napríklad proti tým záchranným balíkom, a čo urobili politici? Prijali ich aj tak.
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-01-26 09:07 ]
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-01-26 10:32 ]
--
Posted: 2009-01-26 09:59:16
Edit :
..........

zrazu vsetci poznaju vyznam slova EGO??? ....
--
Posted: 2009-01-26 12:40:04
Edit :
no vidis haiyu ;( akurat som si na teba spominal......
http://video.google.com/videoplay?docid=-5285177655237493705 kuknite si,LEN BACHA ma to dve hodiny videa,obcas trosku zbytocne rozvlacne,ale zaujimavy pohlad na svetove dianie...
--
Posted: 2009-01-26 14:13:38
Edit :
sipe jiz vice screenu s te tve cernice si nemoh dat
to jest velice zajimave pro nas
dnes vecir donde snourka a si to s nekym vyridi tady
--
Posted: 2009-01-26 17:35:11
Edit :
milan, dufam ze ten moj post beries s nadhladom, len mi nedalo ked som videl to W.V.
--
Posted: 2009-01-26 18:55:00
Edit :
dikes acko...
toto je 8900.. je to nastupca alebo len daco ine.. sa v nich nevyznam...
--
Posted: 2009-01-26 19:06:23
Edit :
On 2009-01-26 18:55:00, brakin wrote:
milan, dufam ze ten moj post beries s nadhladom, len mi nedalo ked som videl to W.V.
v poho,od teba to beriem,ty si tiez mylis "i" a "y"
--
Posted: 2009-01-26 19:22:56
Edit :
New Topic
Reply