>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
Chalani, zahodte predsudky.. a realne odpovedzte na:
Alfa Romeo 147

Predpoklad: Benzin, 1.6 16V, neviem este ci 105 alebo 120k. Model 2005 a vyssie, nechcem starsie auto ako 3, 4 r.
Alfa 147 je moje oblubene auto. Vzdy ked nejaka ide, slintam.. parada.. ale obavam sa aj trosku...
Alebo srat nato... a cakat....
[ This Message was edited by: Sip on 2009-02-02 20:21 ]
--
Posted: 2009-02-02 21:17:42
Edit :
sipe itala nekupuj a to ti vubec nechcu radit. kup nemce a hotovo. a ojezdene taky nekupuj,nevis co v tom je. kup nakyho vw aneb forda aneb bmw na leasing. kdyz nemas hotovost aneb si na to pujc. novy car je novy car a po leasingu jej jeste vyhodne prodas. predpokladam,ze ty nebudes delat na nem 50 000 km /rok. kdyz te to auto vynde na 600- 700 tis. vasich bejvalych penez tak kolem 300 l zaplatis a pak budes splacet par let a jde to udelat mesicne i na 6-7 l.
--
Posted: 2009-02-02 21:28:51
Edit :
poviem ti to takto..
ziadny sofer nie je ozajstny sofer ak nemal alfu..
aj moja kocka ju chce..
predsudky tu nie su..lebo auta vyrobene 3-4 roky do zadu su uz vsetky v podstate ok.. to nie je ako v 90 rokoch ked si musel byt stale pod autom...
aj medak sa moze pokazit ci bmw a tak isto aj alfa...
je tu silna konkurencia a ak alfa nechce byt brana ako koniec musi na sebe pracovat co aj pracuje...
takze ja by som sa nebal a siel do toho.. ved aj my asi jednu budeme mat..
--
Posted: 2009-02-02 21:30:15
Edit :
Boto, momentalne mam uz skoro cele 2 roky taliana a som velmi spokojny. Nevravim, ze s nim neboli male problemy, ale nikde ma nenechalo, nikdy nezahaprovalo.
A Alfa... kua, ked to vidim.. je to parada.
Este Boto jedna vec, minule som napisal, ze ked budem kupovat nove auto, bude to asi len nove, kludne aj na lizing. S tym problem nemam, praveze viac by som bol rad novemu, ale Alfu 147 kupit novu...

je to dost..
Sorky, tak ked ju budete mat, prid na nej pls na Slovensko
--
Posted: 2009-02-02 21:42:27
Edit :
to tak skoro nebude... zatial postaci aj starsie... co mame.. My

len arosa 1.4 tdi.. to chodi na vzduch a jazdi super..
co sa tyka noveho auta... to o com toci boto je somarina...
ked budem mat vsetko a nebudem mat kde davat prachy, kupim si nove auto.. do vtedy je to len vyhodenie penazi do vzduchu... kup rocne alebo dvoj a mas super auto stale za nizsiu cenu...
niz v zlom.. su aj ludia co kupia nove auto a maju kde davat prachy a le toto je moj nazor...
--
Posted: 2009-02-02 21:55:33
Edit :
Sorky, praveze rocne auta, resp. dvojrocne su v takej cene ako je teraz nove.

Cize tam by som siahol po novom.
--
Posted: 2009-02-02 22:13:10
Edit :
Miso,skus si zistit ceny 147ky v lizingovkach,1-3rocne,kde by si pokracoval v lizingu,su to celkom zajimave cifry..jo a chod do 1.8l nech ma ta talianka stavu
--
Posted: 2009-02-03 01:50:26
Edit :
Btw nove idu dole,automaticky pojdu aj jazdenky,cize s vyckavanim nic nepokazis..
Ps skus aj cz lease
--
Posted: 2009-02-03 01:58:06
Edit :
zdravim vas lovaci my. v nasledujicich par minutach jsi predvedeme jak nezralym muzem szoracs jest
ked budem mat vsetko a nebudem mat kde davat prachy, kupim si nove auto.. do vtedy je to len vyhodenie penazi do vzduchu... kup rocne alebo dvoj a mas super auto stale za nizsiu cenu...
zajimave, , kdy bude mit a kdo vsechno ? a co je to vlastne mit vsechno?
tezko rici. matematicky vyjadreno - vsechno je limita nekonecna a to vlastne znamena nikdy si nekoupit nove car
niz v zlom.. su aj ludia co kupia nove auto a maju kde davat prachy a le toto je moj nazor...
velice zajimavy

, nic ve zlym ale tohle je uvazovani zaka 6. tridy lidove. nejsme onima lidmi, vlastne vsichny. aneb si myslis ze je ve svete nekdo takovej co nema kde davat penize a koupi si nove auto
a ted ta nezrelost v cem vlastne je. no jednoznacne v tom ,ze za cenu i toho ze napisu blbosti chcu dokazat ,ze su lepsi jako souper, i kdyz vim ,ze vlastne pravdu nemam
to o com toci boto je somarina...
no tak se tady mejte slovaci a vemte heskej a uspesnej krizovej den
--
Posted: 2009-02-03 06:51:18
Edit :
Ba mrholi, 1 stupen, snah dnes nacisto zlezie. Mam po kkt roboty a este aj prusery sa sypu. Zajtra zas praha na otocku... Unaveny som daky z toho a este aj toto pocasie

ale bude lepsie, april sa blizi
--
Posted: 2009-02-03 07:14:00
Edit :
New Topic
Reply