>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
On 2009-02-06 19:05:19, brakin wrote:
oltcit wrote:
moja ma 25

stes?
milan, to by bol podraz .. ale my dvaja meet mozeme dat ..

co povies ?
ak ho ho budes mat lepsi ako ten arab s ktorym momentalne zije,hmm,mozno pristane(dcera) rec o mucovi nebola(aby sme si rozumeli)
--
Posted: 2009-02-06 20:21:00
Edit :
takze acko...
idem nejake porovnania...
blackberry, je hruzbsie plastove ale lahsie...
nejakym sposobom sa mi nokia lepsie drzi v ruke a lepsie sa na nej pise a dost podstatne...
tracball je uplne super... to je asi najlepsie ovladanie ake som mal v rukach...
to bol genius co to vymyslel...
co sa tyka systemu, som zvyknuty na nokiu, takze hladam chyby na blacberry..
co sa mi nepaci, neviem tam dat skype na komunikaciu.. zatial som nenasiel klienta...
co sa tyka biz... v podstate mi emaily chodia na nokiu v polhodinovych intervaloch...
takze az taka rychlost co sa bis tyka mi nejvadi...
kalendar...
nepaci sa mi spracovanie a zobrazovanie udalosti.. ked chcem ukazat cely den musim prepnut do dna.. ak to mam v tyzdenom zobrazeni tak nevidno vsetky udalosti ale musim skrolovat cez den...
kontakty uplne super...ale nepaci ze cislo vytukane na obrazovke sa neda pridat ku kontaktom... len tak ak si das editovat kontakt a pridat cislo...
zatial som sa nepokusal instalovat ziadnu javu,ale predpokladam, ze opera pojde...
zatial to vidim na par minusov co sa tyka blacberry....
ale este sa pohram chvilu...
--
Posted: 2009-02-06 21:29:56
Edit :
dpc to snad nemuze bejt pravda . aby nam tu zenatej muz mrdal sestry a dcery.
curwa musim tomu szrcsu neco poradit.
netreba chodit za dewitkovou sestru ale za jeho choti. a vcelku zbytecne by bylo ji ojet ale treba dewitku hrube nabonzovat. tohle predsa nemuze delat zenatej muz. ja to taky nedelam i kdyz ja by i chtel .
jo to vsechno ale bude jenom pusobit za podminky ze dewitka je jeste zenat.
nebo snad sip ma na dewitkovou chot naky telefonni cislo,treba ji oznamit at se koukne co se na esatu deje.
nebo snad brannimirova gabina by neco takovy mohla .
takze postup jiz mate,jen to treba realizovat
no ale kdyz by byl dewitka jiz wolnej od manzelskeho loze ,pak je szrcs v prdely a jeste jim bude muset zaplatit svadebni cestu
--
Posted: 2009-02-06 22:05:52
Edit :
takze som bol vytiahnut beemdoubleyou...
to je ina krasa....
letne gumy a kopa ladu a sneh a zadny nahon...
neviem co je tam za protipresmykovy system ale ked je zapnuty tak mozem ist plny plyn do zakruty a auto nedostane ani len malicky smyk...
ide ako po kolajniaciach... a je jedno ci je tam lad alebo sneh..
aaale ked ho vypnem..
som sa krutil po kruhacoch, ludia na mna trubili..
som bol 10 min na parkovisku na tescu...
az na mna kyvala sbs aby som uz vypadol..
vraj helth and safety..
dva krat som aj cuval a som nechcel..
na prednom nahone treba zatiahnut rucnu aby to slo do smyku, tu len pridam a kukam..
brakin, ak je sestra spokojna a nebude nic vycitat tak ta povozim...
ale ak bude somrat a na teba nadavat tak Ta tiez povozim, ale zober si aj sacok..

:
--
Posted: 2009-02-06 23:02:10
Edit :
sorac wrote:
neviem co je tam za protipresmykovy system ale ked je zapnuty tak mozem ist plny plyn do zakruty a auto nedostane ani len malicky smyk...
ide ako po kolajniaciach... a je jedno ci je tam lad alebo sneh..
je to ASR, pravdepodobne v spolupraci s EDS
--
Posted: 2009-02-06 23:28:44
Edit :
myslim, ze to bude daco viac ako asr.. lebo mam asr na medaku a sprava sa to inac.. toto je ako na kolajniciach a medak len blokuje presmyky.. skor by som to videl na nejaku odrodu esp ala bmw...
--
Posted: 2009-02-06 23:30:04
Edit :
Trackball je vyborny, ako som hovoril, lepsi ovladaci prvok asi nenajdeme.
Ohladom cisla, mno, da sa pridat len ako novy kontakt, alebo potom urobit copy & paste ku kontaktu
Na Skype si daj iSkoot klienta. Opera Mini funguje ok, ale vstavany prehliadac je lepsi.
S kalendarom moc problem nemam, vyhovuje mi tak ako je. A s tymi mailami som nepochopil
Maily cez BIS by ti mali prist hned.
--
Posted: 2009-02-06 23:39:28
Edit :
ASR je
protipreklzovy system zabranuje pri zrychlovani, aj vo vysokych rychlostiach, pretacaniu pohananych kolies na hladkom alebo malo pevnom povrchu. ASR tymto sposobom zaistuje učinny prenos sily motora na povrch vozovky a zvysuje stabilitu jazdy
ESP je
stabilizacny system, ale je celkom mozne ze spolupracuju spolu.
pamatas na test kde sa MB - A prevratilo v losom teste? MB stiahlo vsetky Acka a bezplatne do nich namontovala ESP
btw ESP, ABS a predpokladam ze aj niektore ine su z dielne BOSH
--
Posted: 2009-02-06 23:45:25
Edit :
ludia zhanam autoradio,
podmienky:
musi vediet mp3
vystup na USB zozadu
mozny vystup na zosilovac
cena do 4000
znacky kenwood, pioneer, jvc, panasonic, alpine
G chcena meniny