>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
@boto Ty si stale v tranze
--
Posted: 2004-05-03 14:24:15
Edit :
Ako si tam dal tie vlajky.Ja som rozmyslal sprava Lenina zlava Marxa
stred by istila vlajka CCCP.
--
Posted: 2004-05-03 14:37:30
Edit :
@To mam v signature, ale objavia sa len ked si zeditujem prispevok, lebo obrazky su normalne neni v signature povolene.
Mam tu nejake gule:
A mas svoje prcackove gule.

Big fan of Slovak national ice hockey team

[ This Message was edited by: Elrond on 2004-05-03 13:52 ]
--
Posted: 2004-05-03 14:46:37
Edit :
Pekne gule len co pravda,ako ich tam davas?Tiez uploadom.
--
Posted: 2004-05-03 16:57:00
Edit :
Rusom nezavidim, ked pridu domov. To budu mat zle casy, najma ich trener.
This message was posted from a T300
--
Posted: 2004-05-03 18:30:15
Edit :
Co by mali zle casy,dostanu Volgu ale nie auto ale plavat.
CCCP je

ale tak im treba to maju za to ze predali socializmus
a aj nas do otroctva svetoveho kapitalizmu
Boha jeho mne sa ten pomaranc internet nelubi,predsa len kus dratu je kus dratu isdn je isdn a ja radsej prejdem na adsl nez na vzduchom vedene gprs
Neviem ci si mam spravit podpis,je to pekne ale stranky su s toho obsiaznejsie ani tie gule by sme tu nemali davat lebo to odraza ludi sem chodit.Na PPC to pekne vidim prva stranka fora(mobil) ma len 7 kB
ostatne no to je v pi.....
Kto to tam dal na esato to ubytovanie na Slovensku a v Cechach?
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-05-03 18:40 ]
--
Posted: 2004-05-03 19:38:09
Edit :
Skusim potichu
--
Posted: 2004-05-03 19:48:32
Edit :
To ubytovanie tam dava Google. Zisti si to o com je forum podla nazvu a obsahu a potom da podla toho reklamu. DSL by som chcel aj ja, ale u nas sa este ani nechysta. Idem pozerat hokej.
--
Posted: 2004-05-03 20:04:16
Edit :
Dobre je to signiture,isnt it. Kurva predsa tam nebudem davat po 20 rokov manzelstava ze lubim zenu (vlastnu).Chlapi ale hladam si frajerku
Uz som si aj nasiel byvalu kamaratku. V piatok sme boli na obed v tej zoborskej pivnici co je tam pod zoborom pri buganke.Zavolal som ju ja mala akurat 38 rokov vola sa Zuza(tiez).Je nadherna,blondina spravila si taky koni cop ked sme tam isli a na sebe mala kratke cierne tricko,aby jej bolo vidiet brucho.Bol som z nej nadseny.Ona je chuda,ale to brucho mala nadherne take akurat jemne sadlicko po 2 detoch.Chytal som jej ho v aute ona soferovala a zaroven ma jednou rukou capala po ruke to aby som ju za to brucho nechytal.Ked sme si objednali a doniesli nam tak strasne chcela menit jedlo,ked som jej nevyhovel kradla mi obcas z taniera.Ked sme sa najedli prejavil som zaujem o prefrcnutie to akoze som ju chcel nahovorit ze po obede si treba na hodinu odpocinut v hotelovej izbe.Povedali,ze ci mi nesibe nahodou a ze ci teraz a tu.Nepochopil som to ako to mysli.Mozno sa dohodnem na buduce.Ved co zivot to je o dohode.
--
Posted: 2004-05-03 20:06:24
Edit :
Si ty ale stary nadrzanec jeden ;-). A co katolicka viera? Desatoro ti nic nehovori?
--
Posted: 2004-05-03 20:15:35
Edit :
New Topic
Topic Locked