Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum V.2
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2 Bookmark topic
Page <  123 ... 131513161317 ... 161816191620>

oltcit Posts: 7

On 2009-02-21 18:30:14, Branimir wrote:
no nevravel som to?
krytie sa nezadarilo, pes nadrzany, xena nadrzana a ked k tomu doslo tak to mladu zabolelo a zdrhala
pes ju 3x obstriekal ale vsetko von zajtra chceme skusit znova, boto nejaka rada?
mame asistovat ci co?

no nevravel som to?
mal si dojst k nam,nech si zvykne,Cirko by ju pripravil o panenstvo a potom uz to pojde
susedova fena tiez k nam chodi na zalety,ale vacsinou(dufam,ze stale) len zozere Cirkovi a macke granule a on chudak je gentleman,ako aj jeho pan,tak ju necha a nakoniec mu ta suka aj tak neda,typicka zenska,obalamutit,vyuzit a potom zdrhnut,hmm esteze existuju aj vynimky
--
Posted: 2009-02-21 19:34:21
Edit : Quote

7wcsnurka Posts: 12

oltcitko,super kara,palec hore
sorky,si predstav,ze moj brasko je uz rok organ v presovskej base,je veduci psovodov,takze ti mozem dat info z prvej ruky,ktory no,co,ako atd,ale uz teraz sa priklanam k nazoru borka,ze ideal je nake rocne stena,ktore si vychovas k obrazu svojmu
--
Posted: 2009-02-21 19:34:28

7wcsnurka Posts: 12

b1 drzim zajtra palce,ono mal by si ju pri tej sulozi asi podrzat
nasa cara ma 4stenata,jeden pes,tri sucky...ani nevychadza z budy sa nazrat a napit...yebe nato
--
Posted: 2009-02-21 19:38:29

boto43 Posts: > 500

curwa toto je forum o fonech aneb psech
branimire, to se tak dela ,ze zasouva clovek jak pes skoci na fenu.
teda gabinka at si veme takove gumene rukavice a hesky zasouva,predse to nebudes delat ty jako muz ,ze jo.
ale ne ona by to neudelala a je to i nebezpecne. my volame veterinare,ktery to tam vsune. shodou okolnosti to byla zena ,svobodna a hodne spatna ,kolem padesatky.
ale nekteri psy se nesparijou .

--
Posted: 2009-02-21 19:49:51

snurka,rocne stena? to je mladistvy skazeny fafrnok,ked stena,tak hned po odstaveni od matere,ale ja si kladiem inu otazku,i ked mi to moze byt fuk,hmmm.Kde to preboha Lubosi chces mat? Ak v tom prenajatom minidomceku vo vnutri(lebo tvoje posledne foto nasvedcovalo ze stale byvas na Monkeys) a zoberies si stena,tak ho za chvilu vyhodis na ulicu,bez ohladu na to,ci ho ta tvoja chce,alebo nie.Pes vyzaduje lasku a starostlivost a to je si myslim prave to,co ti chyba.Akurat dnes rano som si vsimol na jednom aute napis,neviem ho zreprodukovat presne,tak len volny preklad,ze PES nieje len hracka na Vianoce,ale zivy tvor......ja viem,ze anglicko je velmi ustretove domacim zvieratkam,ako jedna stara Anglicanks povedala,ze Lasku mozme prejavovat len konom a psom,nie ludom.Mne sa paci aky vztah maju anglani k takymto zalubam a ako maju radi zvierata,vnutrospolocenska situacia je tomu velmi naklonena,ale predsa len zvaz,kde to chces chovat,alebo si kup uz hotoveho psa priamo tu, v UK,su aklimatizovani a vychovavani zit medzi ludmi.Napr. ten moj zasran Ciro ma vsetko nachystane na cestovanie,vratane medzinarodneho pasu(len doplnit datum ockovania kvoli karantene) ale viem ze by to tu mal velmi tazke,i ked je bezproblemovy v byte,ale potreboval by neustalu starostlivost a vybeh. A to vsetko prameni len z toho,ze moja mama ho ziskala z lazov,kde bol zvyknuty sa prehanat po lesoch a luka,ako aj jeho matka a surodenci a po maminej smrti som ho nechcel dat niekde do panelaku,tak sme sa ho ujali.Ale sme hodne obmedzovani tym ze ho mame(este aj dodavku musim kvoli nemu kupit vacsiu ) U muca nikdy pes nebol,len macky,ale zvykli si aj SS nanho a uz si nevedia predstavit zivot bez neho.Trosku som sa rozpisal,ale sledujem len jedno.Pes je zavazok na hodne dlhu chvilu a dokial to ty nemyslis vazne a nemas vztah k tomu,radsej tej babe poriad vlastne decko ako psa.Ty si haklivy na poriadok v dome a ked tam zacnes nachadzat vsade chlpy a obhryzene veci(stena do roku veku hryzie vsetko-moj dalmatin zlikvidoval prvej zene osmoro lodiciek,dokonca rozhryzol mixer,ked som ho mal v jednoizbovom byte a zavyjal od smutku na cele mesto ked sme islo do prace) preto prosim zvaz ci to fakt myslis vazne,nejde mi o TEBA,ale o toho PSA.
--
Posted: 2009-02-21 20:39:28

Branimir Posts: 0

ja to serem aby clovek zasuval mne tiez nikto nepomahal
--
Posted: 2009-02-21 21:01:09

On 2009-02-21 21:01:09, Branimir wrote:
ja to serem aby clovek zasuval mne tiez nikto nepomahal

no mozno nepomahal.ale ako to to potom dlho trvalo
--
Posted: 2009-02-21 21:03:54

Branimir Posts: 0

coby trvalo, rychlovka to bola sup sup a hotovo
--
Posted: 2009-02-21 21:42:45

sorac Posts: 42

milan myslim ze co si kupim je moj problem a nie tvoj.. dakujem za rady od teba ich nepotrebujem.. ako sim pisal... zil som s tromi psami a nemal som problem ani s chlpami v dome a ani s nicim inym... tak neviem preco by som mal mat aj teraz...

--
Posted: 2009-02-21 21:53:28

no Lubossi pytal si sa o radu sudruhov,tak som vyjadril svoj nazor kup si co chces,len mi je luto toho psa,ALE mozno sa mylim,tvoja vec,tvoj problem,zi blaze a kup si toho kavkazaka,ked uz ,tak uz poriadneho psa,aspon budes zasa vynimocny v okoli

PS tak ta nehoda pri ktorej zahynuli ludia v tom autobuse na prejazde,bol to autobus co zabezpecuje prepravu s ktorou chodila aj muco do prace,spominala mi ze konkretne ten sofer chodil jak blazon a uz dojazdil sa mi zda radit rychlost na zeleznicnom prejazde,hmm velmi nerozvazne

PS2 tak nieco pojem,kuknem po nete,vraj nejaku Astru 1,7Dti Caravan mi nasli svagrovci pre muca,skusim nieco pohladat o nej na webe.Rano idem na tu vystavu,to bude navalu v nedelu,co uz.....nemam rad davy ludi

[ This Message was edited by: oltcit on 2009-02-21 21:43 ]
--
Posted: 2009-02-21 22:34:52
Page <  123 ... 131513161317 ... 161816191620>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home