>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
kaslete na to?
--
Posted: 2009-03-08 11:37:30
Edit :
...to urcite nie citko,a preto pozdravujem pri prilezitosti MDZ vsetky Damy,Dewy,Zeny aj Xeny ,ktore sem co len na chvilocku nahliadli...
--
Posted: 2009-03-08 20:47:00
Edit :
tak napet z lyzovacky....
Davam do plena, ze chcem ist za hajzlovym spagatom na vychod... Mam 3 volne miesta a chcem to urobit za jeden den... Kto sa chce pridat je vitany... Este aby s tym spagat suhlasil... Dajte navrhy na dni, nech to vyhovuje vsetkym... V sobotu uz odchadzam...
--
Posted: 2009-03-08 22:47:00
Edit :
zdravim vas! Zvlastni szoracs chce jit za snourou. A to pres tyden,kdyz vsichni delaj. A proc asi? Chce snoure ukazat 5 -lete bmw,pochlubit se? Aneb chce videt stence hroznyho kaukazaka,odchovavana na vezenske strave? To my nevime, ale vime ze mu na palivo do 5-letyho bmw nikdo neprispeje. Pac si nikdo nebude brat dovolenou kvuli jeho rozmaru.
--
Posted: 2009-03-09 05:56:00
Edit :
inac ked uz hovorime o tej spotrebe...
Vcera som sa vracal z it a tankoval som do plna na zaciatku at a opet na konci at pred ba... Siel som stale o 5 az 10 rychlejsie ako bolo dovolene, boli sme dvaja a dost batoziny... Priemerna spotreba vysla na 526 km co som tankoval 5,44l na 100km... Co je nepochopitelne na co ten motor ide....
Ozaj sorac ze len cez tyzden ale v sobotu odchadzam do uk, tak sa mi neda inokedy....
A nepotrebujem aby mi nikto prispeval na benzin... Iba od bota by som zobral dvakrat tolko....
--
Posted: 2009-03-09 07:56:00
Edit :
snurka predbezne dohodnute....
Ak ti to vyhovuje, stvrtok je den N
Podaktri musia este na benzin zarobit....
--
Posted: 2009-03-09 19:33:00
Edit :
fajn sorky,dufam bude mat aj b2 cas

hmm nevidim tu svoj post :?: btw co mas s tym benzinom,nemas 3.0d? tam by ti lial benzin asi len borko
--
Posted: 2009-03-09 20:14:24
Edit :
jasne benzin.. to len pre topanku... inac dddd....
a myslim ze b2 je uz uvareny... este hadam dakto sa prida... staci ak pride trebars b1 na banu a odtial ho uz zoberiem...
--
Posted: 2009-03-09 20:19:45
Edit :
na 95% idem aj ja, zajtra zistim ci budem mat dovcu, uz ju odsuvam treti tyzden, jo a na naftu sa poskladat mozte mne, ked to dakomu vadi
--
Posted: 2009-03-09 20:20:00
Edit :
dewitka nepujde ,nema na benzin .
snoura a proc by nejel diesel na benzin
neni to snad jedno ?
jinac ja spominal palivo a ne benzin aneb naftu.
b1 na vas asi sere ,pac je v thajsku a mozna jiz v ti svetozname veznici ceka za ten praskovej cukr od gabini na vykonani exekuci
jinac mne se to nestalo ,pac mam jen benzinaky ale znam szlovaka co jel za mnou a se senici mne volal ,ze na pumpe si zamenil palivo abych se stavil pro nej. jo slovaci jsou ptaci
--
Posted: 2009-03-09 21:55:31
Edit :
New Topic
Reply