>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
Ale borko,vies co mozeme cakat od cerveneho,hranateho populistu,nesystemove kroky,rozkradanie ?r,a obvinovanie vsetkych,ktori boli pri moci,vid jeho dnesne vystupenie v parlamente v style meciara z 97ho
--
Posted: 2009-03-11 21:19:31
Edit :
http://www.novinky.cz/zahrani[....]hrozit-pokuta-az-5000-eur.html
jo ty slovaci jsou hrozni ptaci.budou udelovat pokuty za neciste pouzivani toho jich umelyho jazyka.
cestinu si ptaci taky uzakonily,aby se asi domluvily .
curwa jak tomu donde tech milion madaru,kterych je tam tolik jak slovaku
kdyz budou spatne ,nespisovne mluvit dostanou pokutu.
a nejvecsi gol,ze nektere rozhlasove stanice budou pouzivat cestinu,pac ten jejich spisovny jazyk nikdo neumi a platit pokuty do 5l eur
jiste je ,ze mi si slovenstinu tady nedoneseme - tady se nesmi pouzivat
--
Posted: 2009-03-11 21:31:27
Edit :
snurka prave idem spat aby som o 4 30 ,ohol vstat...

Ak nahodou planujes zajtra niekam oddist tak si to rychlo vyhod z hlavy... Vyhlasime po tebe celostatne...
--
Posted: 2009-03-11 21:47:00
Edit :
jj mlady red zvezak so svojou stupidnou partajou,plnou primitivnych starich komunistov pri uradnickych korytach rozkradajucich nase dane..eldorado na svk sposob
--
Posted: 2009-03-11 21:56:22
Edit :
sorky,rano ti brnknem po 8.00,sa tesim na teba
--
Posted: 2009-03-11 22:00:40
Edit :
no jo,hesky , ted vam dam navod jak se da nachytati clovek na pokutu za nespravni pouzivani spisovniho jazyka.
mezi sebou mluvit muzete jak chcete. zakladem je nepouzit nespisovni slovo
na verejnosti,verejne media - tisk,rozhlas ,televize , uradech.
jak lze postupovat, napr. dewitka co by statni zamestnanec je na dewetarni vlastne ve vojenske ouradovni.tam se bude museti mluviti spisovne, i kdyz dewetaci mezi sebou nebudou muset. ale jen potavad pokud si nekdo nezmysli nekomu udelit pokutu
kdyz se nekdo na nekoho na sere a napr. ho nahra na mobil - bude asi muset byt video zaznam s nespisovnim slovem , a jednoduse ho uda na prislusnej urad,ktery bude strazit cistotu slovenstini. ma dotycnej clovek jednoznacne problem.
taky web je verejne medium.
hosi ja nejsu curwa,vdyt mne znate , ale kdyz mne nekdo naserete ja poslu ti vase nespisovne woloviny na ten ourad na slovacs. a mate alespon 500 eur minito.
tak se snazte - ven vsechni prirucky slovenstini a studovat,studovat.
tak mne napada,ze szrcsovi briti takovej zakon nemohou ani vydat, pac nemej institut spisovniho jazyka
vychodistem z tohle toho muze byt jen pouzivani cestini na slovacsi , pac cestina je jazyk povolen v urednym styky atd.
a kdo bude na slovensku monitorovat cistotu cestini ? asi nikdo
curwa ,snouro prvni oshibka :
ne zvezak ale svazak

(ale neni to jiste , ja mam slovenstinu jen 2. a 3. tridu lidovou a pak cestina )
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-03-11 21:34 ]
--
Posted: 2009-03-11 22:31:55
Edit :
Malacky

aj tak je to chujovina s tym srotovnym. Co taky chudak co nema ani to 10 rocne auto? Moze chodit dalej peso

nebude sa to dat na sud, diskriminacia jak svina
--
Posted: 2009-03-11 22:40:00
Edit :
borko,som nasraty a gramatiku ovladam nie stopercentne,ale aby naky chujko cerveny cez svoju byrokraticku bandu tu sikanoval ludi pocas krizy je vrchol drzosti,stupidity a arogancie..postrielat tu cervenu haved,kurva arg..btw fico navrhol znzit dph krcmam,mysli socialne,ved chudak kalinak a
poci@tek maju nizsie trzby a stado sa potesi,ak bude borovicka o 1cent lacnejsia
--
Posted: 2009-03-11 23:40:06
Edit :
b1 ako nam pomoze,ze par ludi s hotovostou vymenia stare crepy,za nove s mld dotaciou nas vsetkych? ako sa zmensi kriza ludi,ktori boli prepusteny napr z vw? kurva,naco sa rozculujem :?
--
Posted: 2009-03-11 23:48:40
Edit :
kurwa asi preto ze chcem kupit auto ale nemam stare dpc
jasne ze je to chujovina najvyssieho radu. keby radsej znizili odvody zamestnavatelom, to by bolo aspon spravodlive.
--
Posted: 2009-03-12 00:57:15
Edit :
New Topic
Reply