>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
no copak slovaci ?
jiste,ze v sovetskem svazu se nekrade, kdyz tam neni velika koncentrace slovaku.
nekdy se v lanzhotu rikavalo,ze staci ohradit brodske a nebude v lanzhotu nic mizet . po nezasvecen - sousedni vesnice - lanzhot cz, brodske sk.
ja ale jednou slysel od jednyho raketaka, ze s tym sovetskym svazem a nekradnutim to nebude az tak jednoduchy.
byli nekdy v '80 letech na voj. cviceni dewitek v sovetsky stredno-stepni asii.
cviceni csl. armady a sovetske armady. celou cestu jim rikaly,ze se tam nekrade ,lidi jsou skromni,neuplatni a hrdi.
pak jak jim tama prijel chladici vuz s masem zistili, ze ta hrde-skromna a neuplatna sovetska armada se vubec nesrala pri kradeni masa s urvanim nakych zamku ale s krumpacmi urazili bok chladicicho vozu a maso pak vynesli pres diru.slavna csl. armada pak musela jit okamzite v dom aby nepojela hladem v sovetske stepni asii.
jo muj pribeh se sovetskyma zlodejmi tady nekde je a moje odporuceni je - dejte jim co chteji ,ponevadz jak je zacnete libat a rikat jim do bratru voni se s vama opijou jak prasata a vy nejme tri dny budete blit. sovetsky zlodej je i sovetsky pijak.
jo a jeste neco. dneska jsem narazil na organizovanou skupinu slovaku menici psy za prasata. mam zajem koupit velice vzacnyho magyar kutya fajty komondor. v cechach vubec neni (je chovan jen v hu,sk,uk a usa). volal jsem do detvy cloveku co mel takovy stene. a ten mne rika,ze jej jiz nema pac ho smenil s polakama za lichvu.
pak jako vsechno vysvetlil ,ze kupujou tychle pastevecky psy u madaru a na slovacsi jej menej s polakama za prasata. na slovensku pry nejsou prasata - odstavcata a v polsku nemej dobry pastevecky psy. hle co nam udelal shengen
asi deset minut sme setrvali v druzne rozprave a on asi kazdou druhou vetou zadonil odemne prasata. pak jsme se vzajemne dohodly na vymene odstavcat za komondora.
byl to hodny clovek i mne upozornil, ze toho psa choval na pomijich,stejne jako prasata a ze ten pes sezral vice nezli prase.
a zde je kral psu ,pes ktery odkousne hlavu i vlku - komondor

[ This Message was edited by: boto43 on 2009-03-23 22:24 ]
--
Posted: 2009-03-23 22:59:10
Edit :
borko,daj pls nieco o nom,vyzera skor ako mop na umyvanie dlazky,ktory ma omylom 4 nohy
--
Posted: 2009-03-24 07:31:37
Edit :
http://www.topky.sk/cl/10/426[....]tikom-utokmi-SIS-v-pohotovosti
--
Posted: 2009-03-24 07:55:07
Edit :
majkle ty
spy@terorist
--
Posted: 2009-03-24 09:43:08
Edit :
snouro use google. Ja mam tolik prace,ze mne asi mrdne. Vykurvena krise, ja se lekl a bral vsechno co bylo. A ted to hrube nestiham.
--
Posted: 2009-03-24 11:24:00
Edit :
Njn Citko, uz na mna prisli
Btw Sorky, mam na tyzden pozicane BB 8900 Curve... Velkost (teda malost) je super, ale mam dost velke vyhrady k urcitym veciam, ktore su na Bolde ovela lepsie...
Toz uz len cakam kedy mi pride z UK moj vyhraty Storm

Ale neviem kedy to chlap posle..
--
Posted: 2009-03-24 17:47:24
Edit :
toto som uz vyriesil...
po tyzdni som to vratil naspet a zobral som dalsiu e71 do akcie... nepasovalo mi to..
a teraz cakam kedy vyjde e75 a hned ju kupujem.. sa mi paci..
nejako ine ako nokia mi nepasuje...
a blackberry service je vlastne pre mna nepotrebna vec...
do 15 min mam email aj cez gprs v nokii....
--
Posted: 2009-03-24 22:23:01
Edit :
S BISkom mas ten email hned
Ved jasne, pohoda. Mne osobne po prechode z Nokie na BB ine nenapada... proste ostatni vyrobcovia sa budu musiet kurevsky snazit, aby som si kupil nieco ine ako BB

Zapasovalo mi to ako rit na serbel, ked som bol maly

[ This Message was edited by: Sip on 2009-03-24 21:50 ]
--
Posted: 2009-03-24 22:49:26
Edit :
nechapem aky je problem s tymi 15 min... ved na to su bud sms alebo telefonat.. a ked to uz naozaj potrebujem hned tak si dam skontrolovat schranku...
mne tiez nejako nokia pasuje a ostatni sa budu musiet kktsky snazit....
--
Posted: 2009-03-24 22:56:22
Edit :
Ranecko nam. Este pred dovolenkou som si zasluzil sluzobku dnes

uz d2 smer Melnik.
Dle uz len 3 dni do dovolenky. G hlasila po prilete 26 stupnov
--
Posted: 2009-03-25 06:11:00
Edit :
New Topic
Reply