Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum V.2
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2 Bookmark topic
Page <  123 ... 135913601361 ... 161816191620>

sorac Posts: 42

caf spagat....
--
Posted: 2009-04-12 23:01:26
Edit : Quote

oltcit Posts: 7

ze "spagat" vidno,ze si nebol na vojne,inac by si vedel,ze spagatmi sa prezyvali absolventi vysokych skol na zakladnej vojenskej sluzbe (1-rocnej) a braki je predsa gumak a nie spagat
--
Posted: 2009-04-12 23:04:18

mal by si citat aj ine posty.. to nebolo brakinovi...

ale inac serus gumak aj tebe... a sorac..
--
Posted: 2009-04-12 23:08:27

oltcit Posts: 7

dokukane: V zajati rychlosti s A. Hopkinsom ,krasny film,cumnite,nieco podobne ako Astronaut,filmy o ludskej voli...
--
Posted: 2009-04-13 00:56:37

brakin Posts: 1

Quote:
sorac wrote:

ale inac serus gumak aj tebe... a sorac..

... aj tvojej segre serus ...

a sorac     

btw. preludke som som pisal niekolkokrat a nichc
:

robko - caves
--
Posted: 2009-04-13 01:27:00

takze preludka nebola....

sak jasne...
--
Posted: 2009-04-13 10:37:55

Vojaci v Thajsku strieľali zo samopalov do protivládnych demonštrantov, aby dostali pod kontrolu protesty v thajskom hlavnom meste Bangkok.

Francúzsko dôrazne vyzvalo svojich občanov v Bangkoku, aby sa "zdržiavali vo svojich domovoch alebo hoteloch". Odporučilo im odloženie cestovania, ak nie je nevyhnuté, kým sa situácia znova neupokojí.

Južná Kórea vyzvala svojich štátnych príslušníkov v Bangkoku a pobrežnom meste Pattája, aby sa vrátili domov, ak ich v mestách "nezdržujú naliehavé záležitosti". Víkendový summit 16 ázijských lídrov v Pattáji, približne 100 kilometrov južne od Bangkoku, zrušili, keď protestujúci ľudia vtrhli do sídla konania summitu a lídrov museli evakuovať vrtuľníkom.

Vojaci s bojovou výzbrojou sa dnes rozmiestnili vo viacerých častiach thajského hlavného mesta a strieľali zo samopalov, väčšinou do vzduchu. Napriek tvrdým zásahom sa úradom nedarilo rozohnať protestujúcich, ktorí žiadajú odstúpenie premiéra Abhisita Vedždžadžívu. Podľa posledných správ sú desiatky ranených.

Veľvyslanectvo USA vydalo správu vyzývajúcu Američanov, aby sa "vyhli oblastiam demonštrácií a všade v Bangkoku zachovávali opatrnosť".

Austrália poradila svojim občanom, aby zvážili cestu do Bangkoku a okolitých provincií a "zachovávali vysoký stupeň opatrnosti vzhľadom na politickú nestabilitu v Thajsku a na možnosť ďalších politických demonštrácií".

"Austrálska vláda je hlboko znepokojená vývojom v Thajsku," uviedol minister zahraničných vecí Stephen Smith novinárom. "Vyzývame politické vedenie Thajska, aby vyriešilo tieto problémy mierovou cestou a v súlade so zákonmi," dodal minister.

Británia tiež oznámila svojim občanom, aby "okamžite prehodnotili" cestovné plány do krajiny juhovýchodnej Ázie. Upozornila ich, aby sa "vyhli oblastiam, kde sa konajú demonštrácie, a zdržovali sa doma, pokiaľ je to možné".

becko ak sa tulas, napis aspon zavet.... potrebujes moje detaily??
--
Posted: 2009-04-13 12:18:56

Branimir Posts: 0

Bangkok az v stredu. Dnes sa tu vita od rana novy rok. Boli sme na motorke na severe a vsade nas oblievali. Vsetci sa tu navzajom oblievaju. Cely den, bude to trvat az do rana, diskoteky, party. Ludia maju popri cestach sudy s vodou a oblievaju okoloiducich pesich, v autach, na motorkach z vedier vodou. Niektori maju natiahnutu hadicu je to tu sialene. Najvacsi hajzli maju v tych sudoch lad, vedro ladovej vody do xsichtu, parada. Este ze dnes tu je snad 35 stupnov, tak je to osviezujuce Videl som ako dostalo policajne auto zasah
--
Posted: 2009-04-13 13:14:00

boto43 Posts: > 500

jo b1 spis zavet. Kdyz jse tam strili,lehce kulka zabloudi. I tady na uhrech je hesky. Petadvacet v stini. Musely jsme jit na uhry,pac boticek zde podnika-pomlazka v evrech. Ja delal kola a ted lhk- lezba hore cocotem.
--
Posted: 2009-04-13 13:58:00

Branimir Posts: 0

Naco zavet? Nic nemam a dedi manzelka, ni?
Som pred chvilou telefonoval so slovakom co je momentalne v bangkoku. Pamatihodnosti nehrozia, tam sa to teraz najviac melie a celkovo mi odporucal aby som prebookoval letenky a zostal na ostrove. Tak neviem kua. Zajtra volam do air bangkok ci mi prelozia letenky na sobotu, nechce sa mi stravit 3 dni na hotely v bangkoku
--
Posted: 2009-04-13 14:28:00
Page <  123 ... 135913601361 ... 161816191620>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home