>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
nuz branimire len to prebookuj tak o mesiac,dva neskor,zavolaj do prace,vsetko to zvelic a budes mat fajn dovolenku navyse.
PS mne dnes prisiel mail z orange sk na moj dotaz preco mi nejde ich SMTP server v UK(nemohol som odosielat maily)tak to ide,iba ked som pripojeny cez nich ako poskytovatela,kurwy jedny,aj zoznam prestal v tomto fungovat,tak som to skusil ce O2.co.uk,kde mam tiez mailovku(podotykam uplne zadara) a cez nich to ide a pritom sa pripajam uplne cez ineho poskytovatela,tak som sa im pekne podakoval(orange sk) a poslal som ich s potesenim tam,kde patria.....
PS2 hmm,teraz som si uvedomil,ze terajsie booky uz maju pracu vyriesenu inac(lepsie) s nabijanim baterie,jednoducho ked je pripojeny na siet a dobita bateria,tak ju parcialne nedobija a tym nestraca na zivotnosti(i ked je vidiet ze hlavna bateria uz ma 13%wear,ale to povodne bolo 15% na 13 som to znizil doslednym vybitim a plnym nabitim vo vypnutom stave,kazde taketo full vybitie a dobite znizi opotrebovanie baterie o 1%,ale aj tak uz nieje celkom OK.Nevadi uz mi dosla aj ta nahradna bateria(teraz mam dve vstavane a jednu pridavnu%celkovy cas vydrze v economy mode 12 hod.) nic moc,ale da sa s tym zit
preco to spominam? Lebo sa ma vypytovali na jednom fore,ze ci treba vytahovat bateriu z booku,ked ho chcem pouzivat len na siet a ze niektore booky to umoznuju manualne,softverovo(odpojit od baterie,tak som po tom popatral a toto je moje zistenie pri mojom booku(jednoducho vsetko sa deje automaticky a netreba zaskovat s vytahovanim baterie.Ako je to u vas na vasich bookoch? musite mat nejaky lepsi program na stav baterie,skuste napr. tu

[ This Message was edited by: oltcit on 2009-04-13 15:09 ]
--
Posted: 2009-04-13 15:44:12
Edit :
Jo citko dalsia rada nad zlato

teraz inak hrozi ze zatvoria bangkokske letisko. Vzdy doteraz to pri takychto velkych nepokojoch spravili... Snad neostaneme trcat na letisku.
Teraz sme sa vratili z food marketu, dal som si spravit cerstvych kalamarov a krevety, mnami, najedeny som doplna. Teraz skocim na jednu terasovicu, byvame tu 6 ti slovaci blizko seba, tak konecne padne slivka co som priniesol z domu. Bol som si prezistit ci je problem prebookovat let do bangkoku, nie je
--
Posted: 2009-04-13 17:20:00
Edit :
no jo do soboty bude bangkok dobytej a vy rukojemni povstalcu

byl jsem na kole. Prvni jarne km tohoto roku.
--
Posted: 2009-04-13 17:51:00
Edit :
hmm fast&fourious 4 v spanielstine je dobra haluz
ps na cafte,jdu delat....
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-04-13 17:51 ]
--
Posted: 2009-04-13 18:50:37
Edit :
hadanka
--
Posted: 2009-04-13 19:46:40
Edit :
ja zacnem, je to japonske auto ?
--
Posted: 2009-04-13 21:10:28
Edit :
hmmm.... anooo...
--
Posted: 2009-04-13 21:33:20
Edit :
vylucim Hondu
btw:
akurat som dopozeral X-Men Origins Wolverine ... vela chyb, ale bola to daka divna verzia, nie finalna, premiera je 1.maja takze dufam ze to bude lepsie, lebo v uputavkach to vypada husto
http://www.x-menorigins.com/
a tesime sa na
http://www.youtube.com/watch?v=dmgbbGJW6ZE
--
Posted: 2009-04-13 22:41:59
Edit :
No, braki to bol len workprint, cize nedokoncene efekty.. niekedy totalne bez textur atd

ja si len pekne pockam na final verziu, ani som to nepozeral radsej
--
Posted: 2009-04-14 09:12:39
Edit :

o to viac sa tesim na finalnu verziu, aspon clovek vidi ako sa herci "strasne namakaju"
--
Posted: 2009-04-14 09:30:28
Edit :
New Topic
Reply