>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
mohol som mat aj takuto fotku s krokodilom, ale nemal som ako fotit
--
Posted: 2009-05-02 22:57:47
Edit :
snurka aha
a nase zlaticka. uz maju tyzden a niektore vyse kila
za tyzden narast hmotnosti 100%

[ This Message was edited by: Branimir on 2009-05-02 22:12 ]
--
Posted: 2009-05-02 23:09:39
Edit :
Ten crocodile ma vyrvane zuby. Takovej hrdina by byl kazdej. Teda az na szrcse,ten se exoticke zveriny boji. Snoura da head i do tlamy hroznyho kaukazaka. Jinac jak se vede po vcerejsim vilagosu? Je to ostuda.
--
Posted: 2009-05-03 10:16:00
Edit :
zlate casy nasho hokeja su nenavratne prec,buducnost cierna,zlodejsky estebak na cele...nic borko,ale s vasimi sme vyhrali
--
Posted: 2009-05-03 13:59:20
Edit :
este ze som to nepozeral, pri tomto zakroku suroveho by ma slak trafil
co je to za kokota?
http://ms.hokej.sk/clanok6193[....]ovy_zasiahol_Halaka__VIDEO.htm
boto ten krokodil sa den predtym pobil s inym, odniesli si to zuby, dorastu mu nove
--
Posted: 2009-05-03 20:13:00
Edit :
On 2009-05-03 13:59:20, 7wcsnurka wrote:
zlate casy nasho hokeja su nenavratne prec,buducnost cierna,zlodejsky estebak na cele...nic borko,ale s vasimi sme vyhrali
hune jakejsi,co jsem ja uher jak vy tam na uhrech
ja jsem cista rasa s uhrema nemam nic spolecnyho
jakyho estebaka mate na cele ?
--
Posted: 2009-05-03 20:26:11
Edit :
sirokeho
--
Posted: 2009-05-03 20:43:49
Edit :
boto43 wrote:
hune jakejsi,co jsem ja uher(???) jak vy tam na uhrech(???)
ja jsem cista rasa s uhrema(???) nemam nic spolecnyho
jakyho estebaka mate na cele ?
dedku daj si facku, na nieco si zabudol ..

LAMA
--
Posted: 2009-05-03 21:49:40
Edit :
jo sirokej, a proc jste si nedaly bystrozrakyho aneb dlouhyho alespon by lip videl jak to hrajete na prdel.
snouro ja se na vas slovaky nezlobim a taky ani na avare,magyari,hotentoty a mongoly. ja su demokrat ja vas mam vsechny rad.
a dokonce bych se za to ani moc nestydil,kdybych byl uher (szlovak aneb magyar ) jak treba vy.
vim ze na dolnich castich hornich uher jse dari merunkam a broskvim a na hornich castich hornich uher se neobvykle dari zincici a bryndzi.
jen si predstavte na morave nelze aneb jen obtizne lze koupit treba bryndzi.
o zincici nemluve,to jsem jeste nemel.
ja povidam choti,jdi a koup bryndzi a ona ,jo pockej zbehnu do skalici aneb holica. a ja na ni neblbni ,proc chces jit nase tezko vydelane penize utracet na slovacs. a ona na mne, zde to nekoupis. tak ji rikam,doufam,ze bude alespon cerstva a ona na mne, ze abychom ji pripravil helikopteru , ze poleti nekde do prdely jakesi slatini u zvolenu,ze tam pry nakej baca tedkom staci mleko s ovec.
asi to bude pravda i kdyz jsem ji sprvu podeziral,ze mne chce ujet do ji uherske domoviny,coz by vzhledem ji veku,nebyl az takovej spatnej napad.
ale pravdou je a zustava,ze brydnze neni a taky nebude,pac slovacs jsi ji sezere doma a pak nema na export.
--
Posted: 2009-05-03 21:55:13
Edit :
_C_V_A_K_
stiahol som a kukol som POKOJ V DUŠI, vcelku good film, tvrda realita
--
Posted: 2009-05-03 23:42:25
Edit :
New Topic
Reply