>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
naa cafte,tak som back in uk bordel(r)
--
Posted: 2009-05-10 01:51:27
Edit :
vstavat uhrove,munka vas vola .jak jsem jel v patek na slovacs,tak jsem si nejak spomenul jak nas s karlove univerzity poslaly na staz do bratislavi na univerzitu komenskeho. byli jsme trochu na
srany,pac co tam na slovacsi. cabelka jiz asi tyden pred odjezdem projevoval silnou nelibost hranicici az s nenavisti k slovakum a ke vsemu slovenskymu.
pak kdyz se zacal hadat v rychliku smer pozsonyi s evanjelickym fararem o tom ,ze slovaci vlastne nejsou a ze cela obroda za zachranu slovanstvi na hornich uhrech byla delana cechmi ,tak jsem se vubec nedivil.farar se branil ,ze copak sturovci a tak dale ,ale cabelka ho uzemnil ,ze pry to byli madari kteri nemluvili spravne madarsky a proto si delali umely jazyk. evanjelickej farar byl temer stihan infarktem a proto radeji v ceske trebove vystoupil s tym ,ze pojede do bratislavi radeji pres zilinu. pak pred brnem se zacal dohodovat s nakym slovako-madarem ,ze v roudnici nad labem se dopestuji vecsi papriky jako u komarna. madar se branil ,ze to nemuze byt pravda,ze oni pestuji nejvecsi papriku v cele cssr,coz prokazoval vystrizkem s denniku madarskych komunistu na slovensku UJSZO. bylo tam jednoznacne napsano ve dvou jazycich,ze nejvecsi paprika v cele cssr se pestuje u komarna. kdyz se jiz schylovalo k rvacce,situaci jsem zachranil vetou, coz kdyz bude v jaru u komarna mrznout a v roudnici nad labem ne.
vsechna paprika vymrzne a tym padem bude v roudnici paprika vecsi. oba uznaly ,ze tahle varianta jim sedi. pak se ale pustil cabelka do slovenske cykanky,ktera delala v obchodnym domu kotva podlahovou kosmeticku.
naco jako,ze cykanska pixe je o kapku oleje masnejsi ale je tam spatna microflora a microfauna. jsi predstav,rek mne, jednou nakej tonda od chomutova mrdal nakou slovenskou cykanku a tesne pre orgasmem zacaly skakat blechy s jeji prirozeni na jeho sulina. jo mrdat slovenku a jeste k tomu cykanku to jsou problemy.
to be continued
--
Posted: 2009-05-10 04:58:42
Edit :
tak a mame Majstra republiky na 5km v rodine

svgrov syn ziskal titul dnes....nejake foto zo vcera..
nase kadetky na K2
vyrovnavanie sa a priprava na start
najstarsi pravnuk Matko sleduje start kadetiek(zapaluju sa mu asi lytka
veduca dvojka pri starte zabera
valcik na brehu jazera

[ This Message was edited by: oltcit on 2009-05-10 13:04 ]
--
Posted: 2009-05-10 12:07:50
Edit :
hehe
10.05.2009 9:28 - LONDÝN
Viaceré odevné firmy vo Veľkej Británii v súvislosti so svetovou hospodárskou krízou zaviedli príplatky na podprsenky veľkých rozmerov. Medzi zákazníčkami to okamžite vyvolalo búrlivú vlnu nevôle. Podľa prieskumov sú totiž Britky ženy v priemere s najväčším poprsím v Európe.
Bulvárny denníky The Sun spustil kampaň za „zrovnoprávnenie podprseniek“ a výsledkom je, že vedenie jednej z najväčších britských odevných spoločností – Marks and Spencer priznalo, že to nebol správny ťah a ospravedlnilo sa ženám s väčším poprsím. Od dnes teda Britky opäť nakupujú podprsenky všetkých veľkostí, za rovnakú cenu.
--
Posted: 2009-05-10 14:15:27
Edit :
milan porad daky BT GPS modul. Tie nokiacke stoja za zmienku?
--
Posted: 2009-05-10 18:02:00
Edit :
Ja mam LD-4W a celkom spokojnost bola ked som ho pouzival. Btw to k Looxu? Ved tam ti slo GPS
--
Posted: 2009-05-10 19:48:19
Edit :
mike mohol by si mi ho pucit na test ?
--
Posted: 2009-05-10 21:09:19
Edit :
aj ja mam nejaky gps prijimac dakde v sufliku... ci ho najdem

nac ti to je?
--
Posted: 2009-05-10 21:55:43
Edit :
lebo ja N560 stale pozivam - kdezto tebe uz zapada prachom .. ci mas modul GPS ?
predal si N560?
--
Posted: 2009-05-10 22:02:09
Edit :
nepredal... darujem synovi
mam aj gps modul, evolve mini solar BT GPS, paradny je, chyta vsade, a vydrz brutalna... nabijal som ho tak zriedka ze nemozem najst nabijacku

ale pasuje tam hocijaka nabka pre nokie s tucnym jackom
--
Posted: 2009-05-10 22:36:52
Edit :
New Topic
Reply