Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum V.2
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2 Bookmark topic
Page <  123 ... 139313941395 ... 161816191620>

Branimir Posts: 0

Ked ona robi mikrobiologiu a neuroimunologiu
Kua nechce sa mi tu trcat, ale co ked mam proviziu z odrobenych hodin, musim to tu natahovat
--
Posted: 2009-05-13 17:47:00
Edit : Quote

oltcit Posts: 7

nj boto,ako vzdy mas pravdu,bohuzial clovek mu chce pomoct,ked uz poziadal o pomoc skusenejsich,ale staci aby som podotkol nieco,co je,alebo sa blizi k niecemu citlivemu a pravdivemu a uz utoci a pritom ja som fakt chcel poradit v dobrom a to ze poviem nieco,co mu nepasuje do kramu,alebo nieje v sulade s jeho IMAGE,som a sme vsetci zakomplexovani dedci.... hold chlapec napriek svojmu veku nedorastol zrejme...

PS o akom panelaku hovoris??? naco by mi bol panelak?? A preco by som vrazal do cudzieho byvania? Technicky posudzovane ano,ale ja si to mozem dovolit,to po prve a po druhe,ja nasmu vztahu verim natolko,ze jej dam cokolvek a keby sa aj niecio stalo,tak by som to nikdy nelutoval,pretoze mam vztah,ktory nam moze kazdy zavidiet,vratane teba ty podmichavac narodnostnych vasni vis??? apropo v dnesnej pohnutej dobe je aj tak lepsie investovat do sebesatcneho mobilneho obytneho prostriedku,aby clovek v pripade krizy mohol migrovat,jako ti Huni kedysi,ci pastevci migrovali za pasou aj so svojimi jurtami,stanmi a chatrcami

Ozaj si(Boto) Jews???
--
Posted: 2009-05-13 18:33:03

Uz ma serete bota chapem, nudi sa tak provokuje. Nemoze predsa mysliet vazne ze si dakto kupi psa kvoli nemu ale ty citko, ako mozes pisat o niekoho dovodoch pre kupu psa? To aj ja som kupil rr lebo bol v mode? No a sorky sa brani tiez hlava nehlava, aj ked mna by to tiez nasralo. Teraz rozmyslam ze to cele neposlem, som sa do toho vobec nechcel miesat dpc.

Som na vylete, blizko melnika je hrad kokorin, pekna priroda, pieskovcove skaly, parada. A prave mi priniesli jedlo
--
Posted: 2009-05-13 19:42:00

oltcit Posts: 7

njn,branimire si aj ty trendak ,inac by si nechcel RR,take plemeno som ani nepocul dovtedy ...ale niekedy som stiplavy,uznavam,co uz,to bude starobou....a skusenostami......

a tazko zabudam na niektore veci,hmm ....
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-05-13 18:48 ]

--
Posted: 2009-05-13 19:46:35

sorac Posts: 42

nechcem tu robit ziadne flames..ale milan uznaj jednu vec..

rypes do mna pri kazdej prilezitosti..
to ze nemozes zabudnut na iste veci zial bohu..aj ja nad tym myslim vela. ale fakt sa zamyli nad tym a uz konecne zacni zit zivot a neryp do mna stale...

uznam ze som impulzivny..

a boto to je nic... na to kaslat...
doma ho sere zena, neda mu zatr*** a sem potom pise debiliny...

--
Posted: 2009-05-13 19:56:01

Ani ja som nepocul. Niekde som ho videl na nete, zagooglil, nasiel inzerat ze je na predaj stena a do 2 dni bola doma trochu bezhlavo ale nelutujeme. Uz ked svokor, ktoremu sa zo zasady nic nepaci, povedal ze to je krasny pes, tak to uz aj musi byt Kua tu je taka pohodicka, nie je sezona, zdechnul tu pes. Vyber v menu veprove na brokolici s testovinou, veprove s knedlikom a syr, hranolky tatarka Dal som si to veprove na brokolici s hranolkami. Porcia jak svina, neviem preco v mnenu maju ze 100g masa

Plus velke krusovice za 99kc

[ This Message was edited by: Branimir on 2009-05-13 19:44 ]
--
Posted: 2009-05-13 20:01:00

boto43 Posts: > 500

nakej uher napsal: boto to je nic... na to kaslat...
doma ho sere zena, neda mu zatr*** a sem potom pise debiliny...

jo synacku ja jiz muzu rict odmrdano , ja deti mam a dve
ale ty nevim jestli mas svuj pyj,kde vloziti,kdyz v tolika letech nemas ni jedno dite
jo o szoracsi tezce rict jestli jiz dozrel nebo ne ?

jo toho RR jsem mu poradil, jsem si jist ze ho neznal,pak jeste mimula rekla,ze jsou to hesky psy
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-05-13 19:29 ]

--
Posted: 2009-05-13 20:25:10

brakin Posts: 1

Branimir wrote:
To aj ja som kupil rr lebo bol v mode?

jasneee, ved aj ja som si kupil MB lebo je v mode

inac cavteeee

mike, ten GPS je super, super citlivost a aj super cena, asi do toho pojdem, btw i-go 8 je vcelku funny a sa mi pici ako pixluje ked prekrocim rychlot no haluz, ale mam pocit ze hlasova navi je tichsia ako u 6.

sakra neviem sa rozhodnut ....

--
Posted: 2009-05-13 21:28:06

_B1 Posts: 0

par fotiek z mojho terajsieho domova

mesto Melnik

hrad Kokorin
Hrad Kokořín byl postaven ve 2.čtvrtině 14.století na okraji panství pánů z Dubé , pravděpodobně Hynkem Berkou z Dubé

pieskovcove skaly cestou na hrad

zamok Melnik a zamocke vinice

--
Posted: 2009-05-13 21:30:41

sorac Posts: 42

kokos som bol s malou vonku..

to co uz ta doraba.. skoro hodinu sme lietali po zahrade a trhala uplne vsetko.. mame v zahrade maly plot asi 30 cm vysoky...
vzdy ked ho preliezala tak tam zostala vysiet...
teraz sa s nim asi 5 min bila a potom ako behala po zahrade tak ho preskocila a sama zostala prekvapena... zastala a sla spet a nuchala ho..

inac my sme k nej prisli tak isto..
ja aj kocka sme cucali kzdy na svojho psa po nete az v jeden den prisla za mnou a ze nasla nasho psa... na druhy den sme ju sli pozriet a ze si ju berieme..
majitelka vraj az o dva tyzdne lebo ze musi byt este s mamou..
a tak to bolo na rychlo ale obaja sme to chceli...
--
Posted: 2009-05-13 21:41:08
Page <  123 ... 139313941395 ... 161816191620>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home