Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum V.2
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2 Bookmark topic
Page <  123 ... 139713981399 ... 161816191620>

boto43 Posts: > 500

hujku,ty ses hodne chytrej uher.je te tady skoda, ty mas hodne,hodne na vic
dnes jsem delal pul dne brzdy na kolo. vymenit se daj za 15 minut ale pak se nastavuji do nekonecna a furt jsou na prdel.
a co szrcsu weimarak,ze se dnes nepise co ochcal ,poblil a osral jiz mne to chybi. nam pes vcera chytil krtka i ho sezral hovado a to ani ne pul hodinu predtym vydatne povecerel.
dnes ho byli zbavovat parazitu u veterinare. ono to neni jen tak kdyz pes neco sezere
--
Posted: 2009-05-15 23:12:12
Edit : Quote

oltcit Posts: 7

ranna noticka:
Zde je velká vize, o níž si myslím,že by se jí Američané mohli držet: Právo všech občanů na kvalitnější život. To neznamená zbohatnout více než soused nebo nutnost shromažďovat stále více krámů, ale právo žít plněji a uskutečnit základní možnosti lidské existence. To je podstatou toho, cojiž dnes mnozí chtějí v životě dosáhnout. Lidé - dokonce i ti úspěšní a zajištění - jsou frustrováni, protože nepostižitelné v jejich životech bylo zablokováno či v menší či větší míře odsunuto stranou neúprosným požadavkem ekonomického systému maximalizovat zisk a bohatství. Naše společné morální pravdy ve jménu zvyšování zisku skončily ve smetí. Měkčích aspektů naší konečné zkušenosti ubývá, protože život sám v účetnictví nefiguruje.
--
Posted: 2009-05-16 07:34:29

zdravim vas my uhrove !!
nemate radi szoracse,ja za jiste taky,my mladi uhrove.
proc ale ?
ponevac, se nad vama snazi povysovat, neustale vas poucuje,co je dobry a co ne, ze on ma nejlepsi veci a tak dale.
jo kdy by mel alespon naky extra vzdelani,ze jo. ale truhlarem jest zaucen . i kdyz truhlare podcenovat nemuzeme,pac i nas druhej delnickej president soudruh zapotockej byl taky truhlarem.
pak ze jo,to jeho bricho. to jest ale tragedie,pac kvuly brichu nebude schopen rozmnozovaciho procesu. totiz on kdyz si lehne na holku,bricho ho odtlaci a jeho pyju chybi nejmene 10cm do stretu se zenskou vaginou. jiste lze to delat i ze zadu. ale pry nejsou to dobry metody na oplodneni. ze jo holka si usere a vsechna ty sperma s ni dou ven .
casto mne pisete spravy,abych s nim zatocil jak se slusi a patri. jo to ale nemuzu ,pac i takovej szoracs ma svy nedilne prava a pravom chranena zajmy ,ktere mu dovoluji kazdej den zapnou pc a nalogovat se zde.
jinac preju heskej a uspesnej den
--
Posted: 2009-05-16 08:10:10

brakin Posts: 1

sorky nezabudol si hadam na mna s PHILIPSOM

--
Posted: 2009-05-16 09:08:13

Hai:
mam na teba prosbu, kupis mi daco na adrese Radlinského 4, 811 07 Bratislava ?

--
Posted: 2009-05-16 09:12:36

sorac Posts: 42

aj zabudol a aj nie..

mam to polozene ako pripomienku na stole..ale este som si nenasiel vela casu ist to kupit...
hadam buduci tyzden.. mam uz vsetkych chalanov na dovolenke a tak mam volnejsie..

acko chcem to ako back up drive ale taku co sa na nu dostanem s kadialkolvek nie len z domu..

tu co mam western digital world book ci ako sa to vola je kokotina.. stale to treba restartovat..
vobec to nejde poriadne a cez network je to velmi pomale...
--
Posted: 2009-05-16 09:33:35

hai Posts: 6

Quote:
On 2009-05-16 09:12:36, brakin wrote:
Hai:
mam na teba prosbu, kupis mi daco na adrese Radlinského 4, 811 07 Bratislava ?

...jes branko vybavime ...jedine zeby ma predbehol úhor boto a obsluzil ta...
--
Posted: 2009-05-16 10:56:00

Sci Fi nepozeram
--
Posted: 2009-05-16 11:03:00

ale hajku ja ani nevim co na uhrech prodavaji a maji. V pozsonyi jsem nebyl hodne dlouho. A taky nac,kdyz brno je lepsi. A u vas je setcko drahy.
--
Posted: 2009-05-16 12:04:00

sorac Posts: 42

Becko, jednotka...

kolko uz mas nafotenych foto s novym fotakom???
Ja uz som na 5500.predpokladam,ze ty aspon dvakrat tolko....
--
Posted: 2009-05-16 14:49:00
Page <  123 ... 139713981399 ... 161816191620>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home