>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
Presne si uhadol soracik, este existuje jedna moznost...
Hawker - samozrejme, ak je moznost... ja momentalne hovorim za seba. Mozno aj ja budem nuteny ju kupit za normalnu cenu...
--
Posted: 2004-09-20 11:27:08
Edit :
@Atlis 360 Modena(nastupca F430) 575 Maranello,luxus 612Scaglietty a piila Enzo Ferrari :) a do neho V3 ziletku :D
This message was posted from a WAP device
--
Posted: 2004-09-20 11:43:25
Edit :
Scaglietti - strieborne, strieborna ziletka, to su dostatocne piiiiily...

povozim Ta?

Ja som skromny - lehce upravena Toyota Supra by mi stacila bohate, ani nitro by som nepotreboval...
--
Posted: 2004-09-20 11:47:38
Edit :
Scaglietti tak sa to pise. :) boha ale ta ziletka sa mi paci,ak bude v cz o 2tyzdne,mohla by sa objavit aj u nas,ale 25k je mooc roll
--
Posted: 2004-09-20 11:57:57
Edit :
tu v uk beha strasne vela subaru impreza sti alebo stx a su straaasne pekne poupravovane..ale len sem tam mitsubishi ale ked ho vidis tak je namakane..a to by mi stacilo..beu jedno alebo druhe..
dokonca v jednej auto relacii porovnavali imprezu a jeden sportak asni nieco ako ferrari a povedali ze okrem 100 000libier rozdielu tak vo vykone rozdiel urcite nebol a na cesty je to dokonca este lepsie...
--
Posted: 2004-09-20 11:58:56
Edit :
Mna fascinoval jeden vytuneny Hummer H2 z nejakeho americkeho autosalonu - variabilna svetla vyska 0-55 centi, koza, vsetko mozne, krasna metaliza chameleon...

Sportaky su dobre na frajerinu, ale v normalnej premavke pri dodrziavani zakonov sa velmi nevyuziju, akurat tak na tuningovych zrazoch, a aj tam sa auto bez dalsich uprav rychlo opozera...
Co sa Asusu tyka - ved uvidime, ako hovoria slepi hluchym...

Stale existuje aj nejaka ina cesta, ved inak by sa tu nevozili odtial lacnejsie veci... A taketo veci sa zatial do databazy kradnutych veci Interpolu nedavaju...
--
Posted: 2004-09-20 12:04:00
Edit :
@Hawker no neviem ci to pojde. hodim to niekam na web a dam link
--
Posted: 2004-09-20 12:09:36
Edit :
Tak som s5 ako som aj vravel, ze okolo 12tej sa vratim. No vim o com Atlis toci. To by som aj ja rad chcel, ale nie za taku cenu.
--
Posted: 2004-09-20 12:10:00
Edit :
@sorac to su dobre dela,v sti som sa viezol s jednym blaznom a skoro som sa,ved vies co :D a take nieco ako ferrari nieje lol bud to je ferrari alebo len obycajny sportak ;)
--
Posted: 2004-09-20 12:11:56
Edit :
v londyne som videl hummer 2 a bol upraveny ako dlhe limuziny..to bola ina krava..neviem ako to bolo dlhe ale vyzeralo to otrasne dobre..
co sa tyka ferrari a iny sportiak ja radsej iny..ferrari miaz tak nejde ale to je moj nazor..ale v kazdom pripade je to super auto..ale radsej subaru alebo mitsubishi..
--
Posted: 2004-09-20 12:16:38
Edit :
New Topic
Topic Locked