>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
Sorac, to Ti bolo jemne naznacene, ze pit sa da aj na podobne mena...
--
Posted: 2004-09-20 17:58:00
Edit :
@aha takze to je v kalendari aj Lubos bo dnes je na sk Luboslava
@Atlis skusil si ju ponuknut v nakom mt bazare?
--
Posted: 2004-09-20 18:00:21
Edit :
To mne nerobi problem s pitim.,mna nahovorite rychlo,len co s toho ked ja som tu a vy tam...
--
Posted: 2004-09-20 18:02:00
Edit :
@Hawker,aspon Tebe kapca
--
Posted: 2004-09-20 18:02:44
Edit :
Snurka v kalendari je lubos,lubomir,luboslav...Takze je tam na vyber...Ale pit neni problem...Chytim casu a pome ta az do dna...
--
Posted: 2004-09-20 18:05:00
Edit :
@sorryman,vazne kupujes tu 512ku od neho
--
Posted: 2004-09-20 18:05:33
Edit :
A stel si hu ty?Tak si ju zober...Ja kvoli tomu prezijem...
--
Posted: 2004-09-20 18:08:00
Edit :
Dakujem, dakujem, tak dobre sa to cita...

Sorac, ale pozeras sa na to zo zleho uhla - to my sme tu a Ty si tam...
Boto zas niekam emigroval? PKO - pride, kukne, odide...
--
Posted: 2004-09-20 18:10:00
Edit :
@normalne sa pytam,ci ju beries,lebo som myslel,ze v britsku kupis lacnejsie.
@mne ju netreba
--
Posted: 2004-09-20 18:12:39
Edit :
Dnes som mal v skutku tazky den.Jednal som s predstavitelmi Zidovskej nabozenskej obce.Dosli za mnou ze vraj ja som bol niekedy najlepsi fiskal v NR a ci by som im nepodal vyklad z urcitych ustanoveni Torry/stary zakon/.Hovorim im chodte si za svojim rabinom do Blava nech vam ten da vyklad.O ani ,ze vsak vy ste pravoverny a dobre Vam zaplatime.Nuz som teda pristal.
Oni devky ze ci mozu mat nemanzelsky sex. No hovorim je to tazke,ale vsetko sa da vylozit k prospechu nasmu.Mame prikazanie "nepoziadas manzelku blizneho svojho" nuz ale je to v muzkom rode.Co v pripade ked poziada manzelka blizneho vas. Si myslim ze plati prikazanie c.1 v tomto pripade teda "miluj blizneho svojho ako seba sameho".To sa jednoducho odmietnut nesmie.A oni na mna ze som chytrak tak to by si to vylozit mohol kazdy.V tedy som na nich udrel TORA kap.12 Deuterony - povinosti k manzelke zomreteho. Totiz v pripade ze zomrie muz a nema potomka muzskeho rodu musi jeho brat na poziadanie zeny zomrelsieho plnit s ik nej manzelske povinosti do tej doby kym nesplodia syna,ktory bude pomenovany po zomretom otcovi.Toho syna potom pomenuju po otcovi aby jeho meno nebolo vyskrtnute zo zoznamu mien Izraela.To sa im uz pacilo.Bolo vidiet ako ziaria stastim aj ja som bol stastny ze som tak dobre poradil,az na to ze tie devky zabudli nejako zaplatit.

Tak chlapi az by vas nejaka poziadala,tak bez pardonu a tvrdo na delohu.
--
Posted: 2004-09-20 18:20:11
Edit :
New Topic
Topic Locked