>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
Zdravim vas uhrove a vemte heskej cervnovej den. Vdyt prave to brannimir. Klidne mu je nech,jedna se o prdel a klucina si mozna pomuze

snouro,tady se nic chytryho o mobilech nedovis. Ale rozmyslim se o nem taky. Ja jiz jednou mel

headphones od nokii a po strance hudebni jsem byl vice nezli spokojen. Bohuzel konstrukce byla na prdel, jednoj mi nejak nestastne padly a posli do puxi (po vasu). Jo jeste k tomu szoracsovu vcerejsimu postu. To se chlubil,kolik vydelal. Bylo mu to v ten moment jedno jestli je ma aneb ne. Ale i tak jsou to prdel penize,at uvede numera kolik ma rocny obrat,kolik s toho zisku,kolik v prumeru vydela s jedne zakazky,jaku ma cenu prace a pod. Pak uvidime jestli je bohatej uhro-brit aneb ne. Jo a dewitka nam zde nejak nejezdi. Asi po tom mercedesu a ctyr tisicu evro za asistence duchodcu,nema jiz co vybirat. A ten oldkid toho hyacinta furt nekoupil? Hlavne,ze nam tu jiz o nem povida pres rok. Jo tak vas zdravim a vemte heskej den , ja jdu na horni uhry, smer waldiku - puchov.s pozdrawem a pranim hodne boharych a komercne zalozenych uhru,preje do pristi dni vas pritel boto
--
Posted: 2009-06-11 06:02:00
Edit :
nuz botiku,vsetko ma svoj cas a miesto,a tzv. hyzcint som zatim zmenil na maxus,len sa skomplikovala situacia,ze potencialny kupec automobilky pred par dni odstupil od kupy,Brown neprijal zastupcov firmy s navrhmi rieseni a firmu dali do riadeneho bankrotu. A to uz mam dohodnutu schodzku s predajcom o kupe noveho auta s lavostrannym riadenim tu v UK,aj s prihlasenim do prevadzky.Akurat v celom UK nieje 135 konova verzia,len 120HP.Ale to az taky problem nieje.Pretoze ten LDV Maxus ma presne take parametre ake pozadujem od dodavky a v tom pripade som ochotny kupit aj funglaca.Kupim normalnu europsku lavostrannu verziu na UK znackach a potom,ked skoncim s touto krajinou,tak ho jednoducho prihlasim na SK.Nove preto,lebo to auto uz nemienim do konca zivota predat(bude to karavan) Takze stale cakam ako sa to vyvinie,mozno z toho nakoniec aj odskocim,co ja viem?? Ale varianta je to idealna,vsetky ostatne su horsie.

[ This Message was edited by: oltcit on 2009-06-11 05:58 ]
--
Posted: 2009-06-11 06:55:47
Edit :
Boto nemusim ti vysvetlovat ze to bol obrat.. A ani to ze kolko zvycajne zostane doma po odcitani nakladov a zvysku... Takze ano chvalil som sa ze som v strate kedze mi este stale dlzi 2500funtov....
--
Posted: 2009-06-11 11:20:00
Edit :
mike ako zistim MAC adresu svojej sietovky ?
tusim sa to dalo dako cez CMD ale neviem aky prikaz tam napisat
--
Posted: 2009-06-11 15:02:22
Edit :
ipconfig/all
--
Posted: 2009-06-11 15:06:25
Edit :
hurra,konecne po dvoch mesiacoch sa zda,ze mi dosla zaielka z china,dialkovy obojok,musel som ju hladat na Royal post,urgovat predavajuceho,zasielky nebolo,nakoniec sme sa dohodli na opatovnom poslani a uz mam paier o ulozeni zasielky na poste,zajtra ho pojdem zobrat,alebo az v sobotu,lebo budem koncit skoro v noci a postu otvaraju az o siedmej. ale konecne mozem cvicit cira na dialku(uz ziadne brechacky rano siestej,ze mu je smutno

)
--
Posted: 2009-06-11 17:26:39
Edit :
pekne foto branimir... som si prave kukal...
skoda ze som ich nevidel nazive..
--
Posted: 2009-06-11 20:27:23
Edit :
njn, piatok je na jazdenie po BA vazne zly den
vcera odisla prva fenka, cez vikend idu dalsie 4... pridem domov dalsi vikend a uz budu doma len 2
--
Posted: 2009-06-11 22:03:03
Edit :
Zdravim vas uhrove. Vemte heskej patek a week end. Jo woldkide levobocka nekupuj,pac te to bude i na lovacsi tahnout do leva. A pak mi uslysime v zelene vlne,ze na uhersku nekdo tahne po levi side of road a ty si budes myslet ,kdyz to uslysis,ze vsichni jedou spatne,jenom ty o.k. Jednou sem sedel s steering wheel na levo a furt mne to tahalo do leva. Vidim ze dewitka jiz newim basic veci o pc

ale mam pro nej praci. Kdyz szrcs donde na lovacs udelame mu ochranku. Dewitka pujci v praci samopala . Jak pojede szrcs domu, vsechno to nejspis vykosi ,pak pujde brannimir s odrodilou feneckou a budou snorit po nastraznych systemech a naslapnych min. Az pak projde szrcs a pak ja za nim budu mu strezit se vzdusinu zada. Cena za ochranu bude 1000 funtu per hour. A copak szrcs se nam netrefil do ivanky u duna

Se ani nedivim,tak jak sou znacene cesty na uhrech,to je tak na accident

sipe,budu mit cernici. Ma souloznice ma jeste akci na uhrech ,tak je ji koupim v orange.

[ This Message was edited by: boto43 on 2009-06-12 12:11 ]
--
Posted: 2009-06-12 08:33:00
Edit :
http://www.mobilmania.sk/bles[....]mc/sc-4-a-1122049/default.aspx
--
Posted: 2009-06-12 13:57:01
Edit :
New Topic
Reply