>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
nad tym majstrom n som sa dnes ale poriadne pobavil...som to rano nasiel a som sa dlho pucil..
hokej bol super..dnes som mal novu hokejku nike a som s nou dost spokojny..dala aj nejaky ten golik....
a mal som aj fanynku..jedna operka...
ty co nemozes spavat???ci na striedacku zo snurkom..
--
Posted: 2004-09-21 01:06:18
Edit :
nahanas ma na mm????uz ti aj nejake tie odpovede tam sukam...
--
Posted: 2004-09-21 01:11:23
Edit :
Nike robi hokejky? To som nevedel... Este by som tak tipoval klasiku Koho, ale toto...

Najprv som zaspaval, ale potom sa vo mne niečo pohlo (ale svedomie to nebolo), tak som vystartoval, a teraz uz len tak lezim a pocuvam Bachov organovy koncert...
--
Posted: 2004-09-21 01:11:00
Edit :
bach ma dobru hudbu na odych..to mam aj ja rad niekedy..ale ie casto..
nike robi secko..kompletnu vystroj..korcule ale nestem lebo su mekke ako zenska rit a noha mi v tom nejako neste drzat..tie mam ccm..
ale hokejku som kupil tu najlacnejsiu co bola a to sa netyka len nike..siel som na web a co bola najlacnejsia tak sup s nou do kosika..a cuduj sa nike..ale je dobra..pred tym som mal luisville a tu som po troch mesiacoch rozfranforcoval..
--
Posted: 2004-09-21 01:15:10
Edit :
ked sa v tebe nieco pohlo neznamenalo to ze som ti chybal???ci si len namyslam..
--
Posted: 2004-09-21 01:19:26
Edit :
Ved uvidis ako dlho Ti tato vydrzi...

Ale uz neraz sa mi stalo, ze lacnejsie veci vydrzali viac ako tie drahe... Ta au perka je odtialto, ci tamojsia domorodka?

Na vaznu hudbu treba naladu, a organovy koncert je dobre pocuvat v noci, potme... Len sa neda pocuvat velmi nahlas a v sluchadlach to nie je ono...
--
Posted: 2004-09-21 01:20:00
Edit :
byvas v bytovke??ak ano tam by sa susedia nepotesili...
ale za to nie je zla hudba aj s dobrych sluchadiel...ale musia byt dobre..
toto je oravacka jak svina..z dolneho kubina..
celkom symposka..po dlhej dobe jedno normalne dievca a na ktore som tu natrafil..ostatne myslia ciarkou..a to ma nebavi..
no co sa tyka tej hokejky tak pred tym nebola o nic drahsia..len o 120sk..takze som asi v tej iste triede..ja sa tomu nevenujem az tak aby som potreboval drahe veci..a aj tak je to dost drahy sport..kupujem len najlacnejsie okrem korcul lebo take tlacia.. a aj tak som tam vyvalil cez 20litrov..ale mam s toho radost..

sorac a caves

[ This Message was edited by: sorac on 2004-09-21 00:25 ]
--
Posted: 2004-09-21 01:23:43
Edit :
No, taketo pohyby v cloveku nikomu velmi neprajem... Boli sme na veceru z roboty, dali sme si nejaku cinu, v com sa teda nevyznam a nevyzivam, a asi je to pre moj zaludok veeelmi exoticke jedlo...
--
Posted: 2004-09-21 01:24:00
Edit :
to poznam...este ked som robil v taliansku,sak skuseni slovaci vo svete sme boli v cinskej restike po prvy krat v zivote a sak co mam hovorit..nikto nevedel co je co a tak sme si objednali..bolo to moje posledne jedlo z ciny na velmi dlhu dobu..vydrzalo to asi 6 rokov a az toto leto mi domaca tu v anglicku nanutila fakt velmi dobre cinske jedlo..a hned mi aj ukazala co si treba objednavat..tak na buduce uz budem vediet,len aby som nezabudol ak tam tak skoro nepojdem..
--
Posted: 2004-09-21 01:28:21
Edit :
Sluchadla mam sice Technicsy, zda sa mi ze z nejakej 7kovej rady, ale na takuto hudbu sa mi to zda hriech... Radsej tlmene...

Byvam v panelaku, na rodinny dom nemam geny, mam to po rodicoch...
Poznal som len par bab z Oravy, ale vsetky mali telesnu konstrukciu adekvatnu tamojsim tazkym podmienkam...
--
Posted: 2004-09-21 01:30:00
Edit :
New Topic
Topic Locked