>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
Inak viete co maju Rusy najvacsie???
Mikrocipy
tak ja uz tiez konecnik... majte sa a praci cest!!!
--
Posted: 2004-09-21 15:34:48
Edit :
Bol som riaditeľom jedného veľkého koncernového podniku. Kávu mi varila sexi sekretárka, do práce som jazdil Tatrou 613. Raz za mnou prišli, aby som zaplatil 5 000 korún na pohreb člena ÚV KSČ. Povedal som, že za 5000 pochovám celý ÚV sám.
Od tej doby som pracoval ako riaditeľ malého podniku. Kávu mi varila stará sekretárka, do práce som jazdil Tatrou 603. Raz mi vyčítali, že som nebol na poslednej schôdzi KSČ. Povedal som, že keby som vedel, že je naozaj posledná, prišiel by som s transparentom.
Od tej doby som robil majstra. Do práce som jazdil vlastným autom, kávu si varil sám. Na stene som mal obraz Husáka a Lollobrigidy. Povedali mi, aby som tú kurvu zvesil.
Zvesil som Husáka a odvtedy som pracoval vo výkope. Do práce som jazdil na bicykli a kávu som si nosil v termoske. Keď som kopal, prišli za mnou, aby som si bicykel schoval, že pôjde tadiaľ sovietska delegácia. Povedal som, že bicykel mám zamknutý a poistený.
Od tej doby som nezamestnaný.
--
Posted: 2004-09-21 15:42:37
Edit :
a ak mozem este jeden:
V škole dá učiteľka deťom úlohu, aby povedali príbeh, ktorý skončí vetou: "Mama je len jedna!". Prihlási sa Anička, známa bifloška a vraví:
- Vždy, keď idem ráno do školy, moja mama ma učeše, aby som bola pekná. Moja mama je veľmi dobrá. Mama je len jedna!
Prihlási sa Jožinko a vraví:
- Moja mama mi každý deň urobí do školy desiatu, aby som nebol hladný. Mama je len jedna!
Nakoniec sa prihlási Móricko:
- Keď som včera prišiel domov, otvoril som dvere a náš byt bol plný dymu od cigariet, na koberci bol fľak od rozliateho červeného vína a mama sedela v obývačke rozčapená v kresle. Zakričala na mňa, aby som jej z chladničky doniesol dve fľaše piva. Otvoril som chladničku a zakričal: 'Mama, je len jedna!'
--
Posted: 2004-09-21 15:45:55
Edit :
Dobryyy Ing. Pripomina mi to botovu karieru, ale on sa z toho dostal :-D
This message was posted from a K700i
--
Posted: 2004-09-21 16:13:40
Edit :
Caute ludkovia! Vidim ze Vas bol pozriet Ing. poxvalil sa Vam???
--
Posted: 2004-09-21 17:18:27
Edit :
siastok..fijok uz ta vtipy chytaju??mam len brejk...nejako ste umreli...
--
Posted: 2004-09-21 17:18:57
Edit :
ja nic neviem ja som muzikant a len teraz som prisiel..teicka ako sa nam mas???
tak ja zase musim ist....
--
Posted: 2004-09-21 17:22:10
Edit :
Ahoj sorac.... dnes si tu dako pomenej ako tak history kukam
--
Posted: 2004-09-21 17:23:44
Edit :
ale odkladam bajtiky na neskor..ale rano som tam bol..a mam pracu kde by som si zamazal telefonik...ale vecer pridem...uz som sa tym vyhrazal....
--
Posted: 2004-09-21 17:25:22
Edit :
ok som off.pekny podvecer tea..and ol...........
--
Posted: 2004-09-21 17:28:30
Edit :
New Topic
Topic Locked