>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
Petrutms imi pare rau ca te contrazic. Html nu va fi blocat never. Vitorul wap este xhtml, implicit html. Ce rost ar mai avea sa se faca tel cu browsere xhtml sau html daca operatori care ofera wap unlim restrictioneaza pag xhtml, html? Asa ca te rog nu mai exagera atata. Si daca se va intampla asta (desi sunt sigur ca nu se va intampla) voi renunta la orange. @all o2, vodafone, etc ofera serviciu wap gen orange wap unlim la un pret accesibil si poate fi folosit si prin proxy, deci.. Ma opresc aici. Welcome back, judge, du-te pe my-symbian.com pt aplicatii UIQ, daca nu stiai deja de site :)
This message was posted from a Nokia 7650
--
Posted: 2005-01-07 17:01:50
Edit :
Nu vor bloca html, dar se pot intoarce foarte rau impotriva noastra.
2 cuvinte: restrictia privind dimensiunea max. a 1 fisier ce putea fi downloadata era de 249k; s-a ridicat la mb, cu eforturi; o pot face 30k: ce zici? Ne bagam?
Scuze pt. mica ironie, dar asta e realitatea!
--
Posted: 2005-01-07 18:45:00
Edit :
bogdan1978buc scuza-ma ca te intreb dar tu ce download faci daca ai limita 1mb??majoritatea programelor si etc ocupa peste 1mb.. plus ca nu poti face download la fisiere ce contin spati...
This message was posted from a WAP device
--
Posted: 2005-01-07 19:16:12
Edit :
nu stiu ce prog pt tel au peste 1 mb...foarte putine au, numai jocurile calumea eventual. pt dwl de kestii pt pc baga-ti cablu sau stai pe dial up.
--
Posted: 2005-01-07 19:22:30
Edit :
quickquestion: opera nu merge cu apn de wap?!
--
Posted: 2005-01-09 00:46:00
Edit :
judge merge. Chiar mai sus a explicat raduth cum se configrureaza ;)
This message was posted from a WAP device
--
Posted: 2005-01-09 00:52:31
Edit :
Orange nu o sa limiteze si nu o sa intrerupa nimik! Hai sa fim seriosi! Toate firmele din afara ofera servicii asemanatoare inclusiv orange-ul din afara. Credeti ca ei nu incearca asa ceva? Am vazut eu discutii pe howard forums! Si ce pierderi are orange? Astea sunt pur si simplu speculatii! Daca ar fii sa o luam pe aia dreapta e vina lor daca sistemul lor de protectie permite mai mult decat trebuie? Si de ce credeti ca e limita de 1 m? In caz ca reuseste vreounul sa intre de pe pc cu wap sa nu aiba ce face! Si nu au muncit pt limita asta! Limita putea fi ridicata de mult dar au ridicat-o numai cand au considerat necesar! They have bigger fish to fry!
This message was posted from a Nokia
--
Posted: 2005-01-09 01:00:39
Edit :
DSF, cred ca judge nu are wap unlimited de la Orange, pt ca acele setari care eu le-am spus erau pt Orange.
El se interesa de Wap Free de la Connex, asa ca acele setari nu sunt valabile si la Connex.
La connex dinpotriva, la Opera la edit/preferences/proxy/trebuie sa aiba debifat proxy Enabled.
judge nu a precizat, dar cred ca are de la Connex Wap Gprs si nu Internet Gprs, asa ca are in Internet Accounts un APN de wap nu de internet.
judge, Iti recomand sa iti activezi Internet Gprs nu Wap Gprs, am mai scris intr-un post anterior pt 701 de diferenta intre ele.
Eventual poti sa revii cu mai multe detalii, ce anume serviciu ai activat si ce setari ai la profilul "preferred" din Internet Accounts din Control Panel
--
Posted: 2005-01-09 07:57:41
Edit :
Am vrut sa scriu "dimpotriva" nu cum am scris "dinpotriva"

))
Tastele astea 2 sunt prea aproape una de alta:))
--
Posted: 2005-01-09 09:43:01
Edit :
here goes: ab meu de orange cu wap unlimited i l-am dat blondei cand am primit de la firma abonament orange si prima miscare pe care a facut-o blonda a fost sa dezactiveze wap unlimited. asa ca pana imi activez pe ab de la firma, i'm stuck with connex - raduth a inteles bine. si aici apar problemele. opera nu merge (nici macar pe wap) cu apn de wap, in timp ce browser-ul intern merge si www cu apn de wap!!! am incercat opera cu internet csd si merge, dar dupa cum v-am zis nu cu apn de wap.
This message was posted from a P910
--
Posted: 2005-01-09 10:27:02
Edit :
New Topic
Reply