Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum V.2
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2 Bookmark topic
Page <  123 ... 145314541455 ... 161816191620>

oltcit Posts: 7

njn,firma nam ide do bankrotu ,roboty by bolo,ale zda sa ze to sef nezvladol financne.a hladat inu pracu asi uz nebudem,pojdem domov konecne za mojimi milackmi,dam si dlhsiu pauzu,porobim co treba na baraku,so sebou trosku ,na mucovi, dohnat zameskane a potom sa uvidi..... z jedneho hladiska som rad,ze sa to rozhodlo bezo mna(aspon by som si nemusel vycitat,ze som skoncil som od seba)takto rozhodla "vyssia moc" no ved uvidime...momentalne ale zistujem,ze mam maly van na vsetko to, co tu mam,kurna.spanie vodorovne pocas cesty mozem uz teraz vylucit,musim zaplnit vsetko az po vrch.Rozmyslam ze by som kupil tazne a prives(aj tak budem na sk potrebovat pri prerabkach baraku)...no ved este uvidim,mozno sa po dovolenke este vratim na par dni na nakupy a potom poberiem zbytok....na buduci tyzden bude trosku jasnejsie,co bude s firmou....podla toho rozhodnem.....sa tesim uz domov

PS tak TV uz dorazilo domov,sikovni chlapci asi pocka na mna na instalaciu....
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-07-08 15:49 ]

--
Posted: 2009-07-08 16:13:33
Edit : Quote

Branimir Posts: 0

Quote:
On 2009-07-08 14:10:00, boto43 wrote:
No jo ja mam taky tak akorat praci. Jak pominula bylo akorat tak v kvetnu,t.j. na 120 procent vytizenosti. Jo a na szlovacsi firmy pomaly krachujou,vlastne ti co delaj pro spp. Spp neplati od lonskeho prosince.Krise s tym nema ale ic spolecnyho.Slovaci si blbe prodaly plynarne nemcum a ti vzaly zisk domu a cekaji az se jim opet naplnijou kapse. Jo co mely firmy 100 az 500 melonovy obraty ted delaji pripojky za 30 l kus. Ostuda. Blbost nejvyssiho ranku, slovaci si prodaly zlatou slepicu hospodarstvi. Ted at si jdou stezovat na minulou vladu,ze udelaly blby prodej a maji 49 procentni podil s plynu,ktery jim tece pres uhry.

Njn, teraz mame 51% ziskov, keby to zostalo statne, mame kazdy rok 100% zo strat co by statni manageri vyrobili. Aj spp aj elektrarne boli v dlhodobej strate pred privatizaciou, nie?

Citko tak gratulujem a uzi si domova. Ja tu stvrdnem az do konca augusta kua kua
--
Posted: 2009-07-08 18:05:00

sorac Posts: 42

s tou pracou je to vsadial rovnake..

do konca aprila som sa nezastavil.. nevedel som co skor..
teraz?? mam roboty dost, nastastie som mal par super telefonatov minuly tyzden..inac by som asi aj ja rozmyslal nad balenim...

kazdy caka a caka..

vsetci hovoria, ze toto bude najhorsia zima na robotu.. uvidime..
zatial je to najhorsie leto ake som mal... roboty dost pre ludi co mam ale o takomto case som nevedel co skor.. a pozeral som po novych ludoch...

teraz sa kukam aby vsetko bolo z organizovane aby nahodou niekto nestal...

ale ako sa vravi.. este nebolo tak aby nemohlo byt horsie..

milan ak potrebujes, chodim na sk na vane... veci co ti nie su surne ti mozem zobrat... ak mesiac dva pockas...
--
Posted: 2009-07-08 18:17:04

dik Sorky,netreba,ja to nejak poriesim,keby aj,mam to kde zlozit,ale najom zrusim aj tak,nebudem platit zbytocne.Napisal som sefovi maila,co dalej.uvidime.Roboty je stale nastastie a asi bude aj nadalej,je to schopna firma s dobrym biznisom,akurat moj sef to trosku nezvladol,nakupil moc kamionov a teraz ho tlaci banka k muru.Ostatne prepravne firmy v poho absorbuju nase vypadnute prepravy,len ja nechcem menit firmu.Mozno kupim kamion o sefa a budem pokracovat ako zivnostnik,i ked tomu som sa chcel vyhnut. A tu dovcu potrebujem ako sol,uz som tu moc dlho....ved cas ukaze.... zatim sa majte
--
Posted: 2009-07-08 18:27:41

sorac Posts: 42

Auto by som v tejto dobe urcite nekupoval... to nie je mala investicia.. a vsetky prepravovacie spolocnosti idu dole vodou.. to nie je len tvoj sef...
toto je najviac postihnuty segment... lebo sa menej robi tak sa menej vozi..
--
Posted: 2009-07-08 19:38:11

nemyslim nove,tato moja "starinka" ako ju s oblubou nazyvam je najstarsie na dvore,ale v perfrktnom stave a nebude stat viac ako 2000 pounds,to su uz vyssie prevadzkove naklady ako nadobudzacie a priemerna fakturacia za mesiac celodennej prevadzky je okolo 20 000,naklady cca polovicka. Apropo za co si kupil ten digger? uvazujem aj nad takym niecim na SK..

PS no nic idem makat...majte sa
--
Posted: 2009-07-08 19:49:48

boto43 Posts: > 500

Brannimire,ty se v tom vyznas teda slovensko je prepravna zeme plynu,asi nejvice v evrope,zisky byli ohromny a investice do transitu minimalni. Plynari nemuzou byt nikdy v strate. Btw tak jak je slovac plynofikovana to neni zadna zeme na svete. Odbery v domacnostech a zavodech jsou taky vynosni. Cechy a morava muzou na slovac v tyhle oblasti (zemni plyn) jen se zavisti koukat. Elektrikari,to nevim ,ale ze by byli ve strate? Nezda se mne.Ja vzdycky rikal choti,kdyz uvidis trade mark spp,tak se hluboce poklon. Za vse co mame se jim muzem podekovat. Proto mam tak horni uhry rad,dalo se tam primo nekrestansky zbohatnout na zemnim plynu.
pizdu makarovnu,ze by byl nejhorsi cas na koupu aut. Presne opak,vsechny ceny jsou hluboce dole. Ted investovat aneb nikdy. Woldkide kamiona kup,kdyz na nej mas. Prevazet se bude vzdycky a praci si na to nandes i doma. Nebudes vazany jen na anglii,budes sam sobe panem. Sztrcs ti radi blbe.

[ This Message was edited by: boto43 on 2009-07-08 19:37 ]
--
Posted: 2009-07-08 20:30:00

_B1 Posts: 0

zisk po zdaneni 2001: 0,4 mld. Skk
2002 9 mld
2008 19,3mld

zdroj: SPP.sk

--
Posted: 2009-07-08 23:54:51

boto43 Posts: > 500

jo tobe budou veset na nos jejich zisk.ti penize se delili do jinich sfer, vid.schmognerove transfery (byla to ta ministerka)
http://www.youtube.com/watch?v=4rH6OY2d2EM&feature=related
hosi dobre si vsimnite teho dedu uprostred. je to pry velikej umelec. ale ja rikam je to hesky cune ten dedek. sezere kilo veprovyho a k tom metr knedlik, pije vsechno co tece a pomrdal by vsechno co leze . onehda ve velicke poblil nevest jak jim hral rozlouckovou. hosanci s te jeho cimbalovky to jsou vsechno jeho deti a pry matek je tolik kolik synu.
jo kdybych se ja tak spraval tak mne zuza snad i zabije. ale ta kdyz ho vidi,jen mrka ,ze to je ten velikej dolnackej umelec-hrbac
http://www.youtube.com/watch?v=zh5l_5udoA8&feature=related
tady je ten dobrotivej,prochlastanej ksicht ,lepe videt
se ze zacatku usmiva jak kdyby mu daly najist
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-07-08 23:35 ]

--
Posted: 2009-07-09 00:25:02

7wcsnurka Posts: 12

Borko trepes dve na tri,jak naky laznik s troma ludovimi...
--
Posted: 2009-07-09 07:55:53
Page <  123 ... 145314541455 ... 161816191620>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home