>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
TOTO je dobree
--
Posted: 2009-07-26 15:40:42
Edit :
Slovakok,copak nepisete? Jo ja mam zas problem se psem. Ten cernej baltik,co po dva leta snad nevedel hubu otevrit,dnes odpoledna odkusel vlcaku ocas,primo od prdele. Vlcak ho napad a on ho asi za pul minuty spacifikoval. Ten rev co vyluzoval ten pes,to bylo hrozny. O baltiku jseme si do dnes myslely,ze nevi kousnout. Bull terrieri mej neprimereni reakce,kdyz se hrajou jsou to nejlepsi psy ale v momente kdyz jsou napadeny jsou nadprumerne agresivni. To by jsem nerek do takovych malych prasat. Zitra kdyz se dovim,ze ten vlcak byl nejak specialne cvicen,tak mne mrdne. To by byl jiz druhej. Jo ale ja na vine a ani muj pes nebyl. Ten pes pobihal na volne a ja mel sveho na voditku. Az mne ale i tenhle zacne po prvnim zapasu nicit vse v okoli,vice uz psa nechcu.Pro jistotu zejtra jedu na slovacs,prejit se na kole do gaderske a dedosove doliny. Zuza tam ma rodice,pochazi s tech horskych kmenu od martina.
--
Posted: 2009-07-27 00:51:00
Edit :
hi i'm from morroco & i want key digi tv in satellite thor.? plz you have internet put www.najmsat.com or www.soirnet.com. send keys to my PM...plz
This message was posted from a WAP device
--
Posted: 2009-07-27 07:40:07
Edit :
Kua,tceplo je,davam si afternoon siestu v Germany,vcera som stravil popoludnie s mladym v Koline a dner v chladku pod stromom .na vecer vyrazim na cestu,hmm
--
Posted: 2009-07-27 12:38:00
Edit :
Chudak vlcak, ale nemal provokovat
A preco ta tvoja zruda nemala kosik ked ho nevies ovladat
--
Posted: 2009-07-27 18:36:00
Edit :
co dpc pustaju v telke

browsujem si, na pozadi mi bezi ocko a zrazu tam niekto spieva: jsem gay, jsem teplej...
a homosexualny klip k tomu, teplosska svadba, bozkavanie
nie je to uz mooooc?
--
Posted: 2009-07-27 20:43:15
Edit :
oltcit ak si das este jednu pauzu tak ta dobehnem..ja vyrazam zajtra vecer..
branimir to mas tak.. uz nic normalne na svete nie je normalne.. normalne su nenormalne veci..
--
Posted: 2009-07-27 21:56:18
Edit :
tak vcera som dorazil,v AT som sa s tym uz nesral,pustil som to na plne

(rozumej 130km/h) sice miestami aj 145,ale len dolu kopcom

na konci mi zblblo autoradio,ta chladnicka nejak moc zerie a klesa napatie a potom vypina radio.zrejme spatna zasuvka,ono vobec je tento system autozasuviek robeny na male odbery,to rusaci v armadnych caroch pouzivaju lepsie,na to napojis aj zvaracku
PS kua nabku na nokiu som nechal v UK,hlavne ze ich mam aspon tri,kuknem ci nemam nejaku autonabijacku v aute
PS2 telkac ma caka v obyvke na instalaciu,kurna,to je ine delo

to budem musiet postavit na dva diely steny,bo na jeden sa to nezmesti a to je len 40". no nic idem vybalit,Cirko vcera striedavo vedel/nevedel kto prisiel ale tusil,lebo gazdina mu nakazala aby ma cakal

ale narazil,ked som otvoril zadne dvere a automaticky chcel skontrolovat,ci mu po auticku nebehal cudzi pes...hlavu si drbol rovno o bandasku

vyskocil si ako bol nauceny a hla auto plne...
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-07-28 08:23 ]
--
Posted: 2009-07-28 09:18:33
Edit :
Tak vitaj doma. Kedy vyrazate na dovcu?
Sorky, len tu nezacni plakat za starymi casmi ako tunajsi 50tnici

inak ma to vcera dost prekvapilo, najskor ze nejaka recesia a ono to bol fakt buznaklip
--
Posted: 2009-07-28 10:00:00
Edit :
oltcit wrote:
ta chladnicka nejak moc zerie a klesa napatie a potom vypina radio.zrejme spatna zasuvka
skor slaby alternator, skus dat z benzinaku
--
Posted: 2009-07-28 13:17:06
Edit :
New Topic
Reply