>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
fuu,cely som zbity

ideme,dojest ten gulas a dopit pivo,co zostalo na lodenici a poprevazat veci domov.......dobre sme sa vcera zabavili...
--
Posted: 2009-08-02 10:23:10
Edit :
V zmysle vyhlášky ÚRSO č. 630/2005 Z.z. a vyhlášky MH SR č. 152/2005 Z.z. je stanovená teplota TÚV na výtoku u konečného spotrebiteľa v rozsahu teplôt najmenej 45°C a najviac 55°C.
Ja len tolko, ze si to mal reklamovat hned ako vam klesla teplota. Teraz tazko budete dokazovat ako dlho uz ide studensia...
Ja viem, lahko je byt po vojne generalom
--
Posted: 2009-08-02 10:37:56
Edit :
arrow zboznujem tvoje uspavanky na dobru noc

B1 asi budes nervozny
btw B1 problem je v tom ze kotolnik pravidelne vzdy na vikend stiahne teplotu ohrevu vody a v pondelok zas ide vsetko OK, a ked ho v pondelok vidim a poviem mu to tak povie ze o tom vie ze bola zavada, lenze kotolna je rocna, nova, plne robotizovana ovladana cez GSM ... cize on do kotolne ani nejde, len zaliat kvety asi ....
ho zajezisim kkta
--
Posted: 2009-08-02 15:20:14
Edit :
mam osobny rekord. Zvladol som pocuvat polovicu tej veci.
Dnes tu bol hic, 31 stupnov, uz su tu zas burky a ochladilo sa...
--
Posted: 2009-08-02 18:25:50
Edit :
to je naky trash metal?,miso nieco take pocuva? Fiiha,nepasuje mi to nanho

mne sa take nieco pacilo pred 2ma desatrociami,teraz radsej naky trance a hity vsetkeho mozneho+dm a the doors...
--
Posted: 2009-08-03 19:13:02
Edit :
Jo chlapci,mam otazku,s kompu,alebo hp notesu mi video do fonu(kartu) ulozi normal do adresara videos a z netbuku mi data stiahne,ale desi do pici a nie video adresara,s hudbou tento problem nemam...nevie niekto cim to je?
Btw v netbuku mam najnovsi pc suite s nokia music,nebude ta robit problem,alebo nokia video manazer?
--
Posted: 2009-08-03 19:24:45
Edit :
salam alikom alkhot cava allah akbar
This message was posted from a WAP device
--
Posted: 2009-08-03 23:22:56
Edit :
nj Youtube na TV v realu

nemam este natiahnuty sietovy kabek z routra do TV,tak som sa len pripojil wifinou z note,ten som spojil sietovym z tv,urobil bridge a hla,net ide do tv

--
Posted: 2009-08-04 01:04:03
Edit :
Zdravim vas my hunsti pratele. Jak vidim,zde na fore, vy horni uhrove si jiz nemate co rict. Vase navstevnost nestoupla ani v dobe me absence. S uvedenyho vyplyva ,ze ne ja jsem duvodem,ze se vase forum rozpadlo.Vas samych to jiz prestalo zajimat,ponevac jiz nic nevite,neumite si navzajem poradit a jste k sobe bezohledni. Jo a to vam zde ani nevykladam, za nemam rad slovaky,madary a taky cikani,teda horni uhri (s hackem na r)
--
Posted: 2009-08-04 19:04:00
Edit :
aale prd boto,zdekovali sa niekam inde,to je lahsie ako bojovat s tebou(ci s nami?? )
--
Posted: 2009-08-07 14:17:14
Edit :
New Topic
Reply