>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
On 2009-08-17 19:12:45, oltcit wrote:
nic,pacia sa mi triky,fantasy,ale Watchmen ide omnoho,omnoho dalej, tej akcie tam az tolko nieje,ale ma tohodne do seba,myslim,ze sa niekomu paci hned,alebo nepaci vobec....ved pozrite a posudte,co clovek to nazor....
....dopozerane...ide to hlbsie ako som predpokladal a ma to dost paralelnych myslienkovych odkazov z minulosti aj buducnosti......bolo by zaujimave porovnat orig comics so scenarom.....dik citko za navedenie na kuk
--
Posted: 2009-08-18 12:45:06
Edit :
dnes som si kupil nove auto..teda nove mne.. celkom ok.. ide ako sproste a je to plna vybava...

este aj dvd prehravac pre zadok..
--
Posted: 2009-08-18 22:00:49
Edit :
jehej

TOURAN, to som dakedy chcel, no aspon mi povies dojmi a jazdne vlastnosti
EDIT:
a kdes dal bawo ?
[ This Message was edited by: brakin on 2009-08-18 23:59 ]
--
Posted: 2009-08-19 00:56:33
Edit :
http://www.aneki.com/comparis[....]vakia&country_2=Czech+Republic
zajimave srovnani zemi cr - sr , i z toho je videti jak ubohou zemi slovensko jest. hlavne rozdil ve vyprodukovanim hrubym narodnim duchodu na osobu vice nezli 4000 USD je hroznej . vdyt vy jste jeste underdevelope country
vcera jsem se dival na ct1 na show sipa (ne vezdejsiho) byli tam slovensti herci - labuda a naka mlada ,ktera slovensko velice spatne hodnotila.
jo se vam nedivim,ze jste vsichni nacpani nekde jinde (vid. szoracs,oldkid i brannimir), doma jiz nemate snad ani co zrat
--
Posted: 2009-08-19 06:38:13
Edit :
zmena je zivot brakin... mam psa..som uz rodinny typ..
--
Posted: 2009-08-19 07:56:56
Edit :
Nj,ale taku krabicu a este k tomu podla statistik jednu z najporuchovejsich v ramci vsetkych kategorii

....uzi si ju
--
Posted: 2009-08-19 14:20:46
Edit :
jj,sznouro. Szlovaci jsou spatni,VW je spatnej taky. Jinac turan je spatnej jenom v tom (i jine vw),ze zerou motorovej olej ,jinac ok. Dle mne lepe poridil,jak nakej nizkokmenej sportovej bmw. Ale zas koupil ojetinu,aby to moch prodat. Ale asi se mu ty ojetini kazijou,kdyz je tak strida. I ja bych tak chtel menit. Ale zeny.
--
Posted: 2009-08-19 15:25:00
Edit :
je mi jedno co si myslite.. je to auto na business....
a ci je to skatula, hadam si nechcel povedat ze si mam kupit opel zafitu..

a co ine?? toyota?? no to je riadna skatula...
toto ma co potrebujem a aj rychlost a aj ekonomiku...
--
Posted: 2009-08-19 17:29:38
Edit :
....pekna masinka Lubosu,dobre si vymenil.....nepocuvaj klincekarov z Eastu

......
--
Posted: 2009-08-19 18:18:25
Edit :
robko, ak bawo zacne vyrabat triedu MPV alebo VAN, tak budem premyslat inak, touran ma dobre referencie, sice je pravda ze TDI PD lubia olej ale mozo to je zanedbatelne, zenina honda si da aj liter na 1000km ak sa jazdi VTEC efekt. Sorky nieje to uz motor CR? Kolko to ma koni? 130? A krutiaci?
--
Posted: 2009-08-19 19:08:00
Edit :
New Topic
Reply