>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
hehe braki furt chces nasrat toho B1cku

nuz a ja stahujem HD filmy,musim kupit nejaky media box s HDD,aby to bol kde davat,lebo tie tri disky s 1320GB su uz plne(divx) a tie HD potrebuju trosku viac miesta a popri tom som postahoval nove databazy kamier,tak ich teraz instalujem do looxa(separatne pre kazdy stat,tak je to casovo narocne) vcera som testoval novu vyvojarsku verziu igo z 13.8. bude podporovat aj dopravne obmedzenia pre kamiony(vyska,dlzka,sirka,zatazenie napravy),vedenie tachografovych udajov(managovanie vodicov,striedanie,odpocinky...) je sa na co tesit,len treba este pockat na spravnu licenciu,ta uvolnena nieje plnohodnotne funkcna. takze asi tak.majte sa.
--
Posted: 2009-08-31 13:48:05
Edit :
Tat tak,nech je b1 v robote co naviac,ten tvori honoty,u b2 je to jedno,ci je v praci jeden,alebo 365 dni v roku,vytvorena hodnota je furt nula
--
Posted: 2009-08-31 14:32:53
Edit :
--
Posted: 2009-08-31 16:41:10
Edit :
Quote:
7wcsnurka wrote:
u b2 je to jedno,ci je v praci jeden,alebo 365 dni v roku,vytvorena hodnota je furt nula
Je to smutne ale je to tak, inac paradox je ze ma platia z dani a dane platim aj ja.
--
Posted: 2009-08-31 18:04:00
Edit :
Cize si jednym eurom prispievas na svoju vyplatu

A ostatne Ti platime my.. kua

Na mna neplati nik.. iba Ti co beru od nas vodu
Btw Citko archiv HD filmov a velkost 1320GB je uz si myslim dosst uchylna
--
Posted: 2009-08-31 21:03:10
Edit :
no jo szlovaci,nejak vesele

vdyt vony vas te smichoty rychle prendou. madari vasi rivalove, vam to jiz hesky naplacavaji. dondou si na vase vysostni uzemi a slavej nakou sochu co postavily uplne jini madari
neco se tady proslycha ,ze vstoupite s madarama do valky. ja rikam s vas nadelaj nudlicky do nedelni polivky a na pres rok kdyz vam reknu "halo uhrove" ,smutne svesite hlavy ,pac budete opet soucasti velko-uherske risi.
jo a taky se neco zde rikalo o nasazeni modrych prileb na uzemi jizniho slovenske
a to nebude taky sranda,kdyz vas bude okupavat vas veliky amerrickej vzor. hlavne brannimir a sznoura,pilne ucici se jazyk madaru,se budou pak dovolavati velikeho slovanskeho bratra - rusa aby je osvobodil spod uherskeho utlaku.
v cechach jsou asi tri tabory -priznivcu magyar-szlovak konfliktu
1. vubec o nem nevijou
2. jsou s madarama
3. par lidi je se slovakama
ja vas ale potesim ,ja su s vama a budu vam posilat strelivo pres hranici
--
Posted: 2009-08-31 21:49:30
Edit :
On 2009-08-31 21:03:10, Sip wrote:
Cize si jednym eurom prispievas na svoju vyplatu

A ostatne Ti platime my.. kua

Na mna neplati nik.. iba Ti co beru od nas vodu
Btw Citko archiv HD filmov a velkost 1320GB je uz si myslim dosst uchylna
ani ne,to su len normal divx,HD zacinam este len zbierat,zatim mam 3(slovom) tri kusy
--
Posted: 2009-08-31 21:55:33
Edit :
Citko v tom pripade je ta velkost archivu este horsia
Co s tym ides robit? Kedy to chces vsetko pozriet?
--
Posted: 2009-08-31 23:35:00
Edit :
uz som to videl skoro vsetko,co je dobre si teraz stiahnem v HD,suviksy davam na dvd ako nepozeratelnu zalohu

to vis ako sa hovori,ze ziaden disk nie dost velky
--
Posted: 2009-09-01 07:21:40
Edit :
uryvoj z jedbej nemenovanej diskusie:
" Je to v skutočnosti ešte horšie.
Keď som Dolejšího analýzu čítal niekedy v polovici 1990 ako prvý ponovembrový samizdat, moje tušenie sa potvrdzovalo.
Dolejší len okrajovo naznačoval cudzie záujmy. Veľmi okrajovo. Zameral sa na odovzdanie a prebratie moci len v lokálnych podmienkach, poukazovaním na špinu charty 77, ktorá sa drala k moci.
Dnes už vieme, že tá špina bola živená záujmami smerujúcimi ku globálnemu ovládnutiu ĺudí a zdrojov zeme.
Všimni si "cv" ako rozobrali feminizmom rodinu, reformami školstva mládež alebo napríklad potravinovú bezpečnosť štátu. Nehovoriac už o modle bohatstva, peňazí. Mamon je to čo nás rozdeľuje.
Robili to tak, že ľudí zmagorili nekonečnými telenovelami a inýmí pičovinami, vnútili nám spotrebný život na úver. Dokonca tento trend badám už aj pri starších rozumnejších ľuďoch, čo ešte pred 10-timi rokmi toto tvrdo odmietali.
Ľudia nemali čas uvažovať a logicky triediť informácie, museli pracovať na svojom (mediálne vytvorenom) sne. Naučili nás, že nie poctivou prácou je človek živý.
Lož vydávajú za pravdu a jedinú ideológiu. Duša človeka v dnešnom svete nemá cenu.
Teraz je čas platiť za všetky dovolenky na Home credit, domy na hypotéku alebo autá na lízing.
A platíme vysokú daň.
Spoločnosť je rozvrátená, neplatia zákony.
Postavili človeka proti človeku, nie cez zákony ale cez peniaze a bohatstvo.
Je toho veľa.
Jedinú presnú analógiu súčastného stavu popisujú Protokoly.
Ak sa človek dokáže nad tým zamyslieť, premietne si súčastné rozloženie celosvetovej moci zistí, že odveký boj sa blíži ku koncu.
A je len na nás ako sa zachováme."
dobre mysli chlapec
--
Posted: 2009-09-01 16:11:15
Edit :
New Topic
Reply