>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
space..pai am facut fisierul cu 1.htaccess dar pe urma l-am redenumit .htaccess
2. prosit nu mi-a creat probleme..dar ideea e ca dupa ce am vazut
chestia cu apache nu a mai mers sa intru pe serverul meu...imi dadea eroare...din cate mi-a spus cineva e posibil sa fi fost un conflictde
ip-uri.
3. eu cred ca acel ip care nu l-am mai putut accesa era tot al meu...si din cauza lui nu mai puteam accesa ip-ul dat de prosit....sunt novice in it si de aceea nu-mi pot explica mai multe lucruri.
e posibil cand am creeat acel fisier .htaccess si l-am salvat in tel sa fi afectat cu ceva tel.?
cumva daca am pus acel fisier pe server la 3x.ro el dispare?..ptr ca dupa ce l-am redenumit in .htaccess am impresia ca nu l-am mai vazut si am mai uploadat 1 data fisierul numai ca de data asta a ramas 1.htaccess
oricum programul prosit e superb...au intrat mai multi prieteni de pe orange pe serverul creatde mine pe tel si pusesem pe pagina cateva midi si 2 clipuri...si vedeam cum acceseaza..la ce ora,cu ce ip (era mereu ip-u orange) si ce acceseaza..ce ia de pe pagina.
--
Posted: 2005-01-21 01:53:52
Edit :
salutare..am o problema..am resoftat tel dar acum cand am vrut sa instalez iar niste aplicatii imi zice ca trebuie sa instalez ecamcompatibility 1.0...ce e cu asta ca inainte nu am avut probema asta..cum se verifica ce vs de soft este pe tel si care ar fi ultima vs ptr p800?
--
Posted: 2005-01-21 22:42:00
Edit :
inseamna ca te-a fraierit ala unde l-ai resoftat! ultima vers este r2f din cate imi aduc eu aminte(am avut p800 demult). Acum ai ceva r1d sau ceva de genu. Adica naspa. Fa upgrade la service calumea man.
--
Posted: 2005-01-21 22:48:22
Edit :
uitati ce vs am acun..phone CXC162002 R2F Bluetooth CXC Organizer CXC162002 R1C02 si CDA CXC162002 R1B02 ce parere aveti ca eu nu sunt obisnuit cu softul la se..imi spuneti si mie ce semnifica si cam care ar fi ultima versiune?nu ma merge sa instalez niste aplicatii pe care le-am avut inainte,nu mai amlandscape la foto si video,parca aveam night si alte cateva optiuni la camera ....
--
Posted: 2005-01-22 02:05:00
Edit :
Pai petrut ce vorbeste aici man? Nu ai ultima versiune! Tu ai facut update-ul la hunu' chare nu phrea le shtie

Si fac pariu ca cere mai mult decat cereau cei OFICIALI.
Cheers.
--
Posted: 2005-01-22 23:31:00
Edit :
Salut pe toti cei prezenti pe acest forum:-D
Am un k500i...primul meu SE...si imi place...prin wap si cablu de date ai tot ce vrei
Ce doresc totusi?...
1.setari email pt yahoo
2.de ce oare limita la download pe orange tot 249kb
3.de ce pe video orange nu mai merge video streaming...in decembrie mai intram pe protv...acum "playback fail"
Multumesc anticipat
--
Posted: 2005-01-23 10:09:00
Edit :
lenzexe incearca sa te conectezi prin protocl HTTP si nu WAP pt a trece de limita aia (noua limita va fi 1MB). Foloseti acelasi IP iar la port 8799. Video streaming a fost gratuit pana in 15ian2005. Credca trebuie sa foloseti apn internet pt video streaming, plus ca nu platesti numa traficu ci si timpu care folosesti serviciul (citeste mai mult pe www.orange.ro)
This message was posted from a WAP device
--
Posted: 2005-01-23 12:51:09
Edit :
hi, anybody needs upgrading of k7, k5, s7 and z1010
or unlocking all SE phones
you can try
www.davinciteam.com software
you can get cheap credits from me. just pm
thanks
--
Posted: 2005-01-23 19:22:45
Edit :
Cu download pana la 1mb e super Am putut lua astfel Splinter Cell 3d - full version si Mini3d (seclub.org)
Stie cineva de ce prin cablu de date nu pot primi fisiere mai mari de 2mb?
--
Posted: 2005-01-23 22:53:00
Edit :
Incearca Float mobile agent - http://fma.sourceforge.net/ sau Send File http://www.codesector.com/ericsson-send-file.asp - incerca pe 115200bps
This message was posted from a WAP device
--
Posted: 2005-01-23 23:01:11
Edit :
New Topic
Reply