>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
takze prvy post z e52. . snurka je to krasny fon a rychly. . . . toto je pekny pokrok. . . som vymenil tu 5530 a dobre som urobil. . .
--
Posted: 2009-09-21 11:46:00
Edit :
Aky je ten zadny kryt,som cital,ze je z nakej horcikovej zliatiny a proti klasickym ocolovym nic moc....
Btw tu narazku na hw e72 som nepochopil

[ This Message was edited by: 7wcsnurka on 2009-09-21 14:50 ]
--
Posted: 2009-09-21 15:47:31
Edit :
cafte sa. idem si kupit wifi router k nanostation ns5 - wifi prijimac a potrebujem radu.
Mal by pokryt cely dom, znamena prizemie aj poschodie a aj vonku by nebolo zle. Takze zhanam nieco s vacsim vykonom, pripadne s moznostou silnejsej anteny.
Zatial mamvyhliadnute toto
http://www.wificentrum.sk/d-l[....]ink-airplus-g_d425.html#legend
nejaka rada?
otazka c 2, mam toto tu, este pre flarion
http://www.zadako.sk/product_info.php?products_id=376
fukcie:
1. 1x Fast Ethernet switch: 10/100Mbps MDI/MDIX auto-sensing.
2. 1x10/100Mps WAN interface pre pevné internetové pripojenie (DSL, kábel)
3. nastavenie prostrednictvom web rozhrania
4. Wi-Fi IEEE802.11bg s rýchlosťou 54 Mbps
5. podpora HSDPA, 3G, EDGE a EVDO PC kariet a USB modemov
zaujima ma bod c. 2
znamena to ze mozem pouzit aj tento router? pichnem do WAN kabel z wifi prijimaca a malo by to slapat?
kua som z toho lama
[ This Message was edited by: _B1 on 2009-09-21 20:56 ]
--
Posted: 2009-09-21 21:46:11
Edit :
On 2009-09-21 15:47:31, 7wcsnurka wrote:
Aky je ten zadny kryt,som cital,ze je z nakej horcikovej zliatiny a proti klasickym ocolovym nic moc....
Btw tu narazku na hw e72 som nepochopil
[ This Message was edited by: 7wcsnurka on 2009-09-21 14:50 ]
to bolo len o tom ze e72 bude super rychla ale ma menej hw pripojeni ako e71..
ale my v podstate nepotrebujeme okrem gprs nic viaac..
e52.. je to uplne super... rychlost je krasa... je to jeden z najkrajsich fonov aky som mal...
ten zadny kryt je uplne uzasny... nieco ine ako na eckach do teraz...
drzne ale velmi prijemne drsne...
disp super... soft super..
--
Posted: 2009-09-21 22:50:56
Edit :
b1,ty ses fakt lama. Pockej az to dedecek woldkidu vysvetli

ne bod dva to neznamena,co myslis. Bod dva jest pichnes do routeru kabel s dsl signalem a vynde ven wifi. To bys uz moch vedet. Jinac zadako silne nedoporucuji .
Po prvni se me zda,ze jsou to slovaci a jak jest znamo slovaci jsou silny v alkoholu a ne hard and wareu. Po druhy zadako si jiz mel na kartu oftm a nejak si na nem vyhorel.
--
Posted: 2009-09-21 23:46:00
Edit :
Jj borko,hovoris mi z duse.....
--
Posted: 2009-09-22 01:06:10
Edit :
ten zadako mam stale., fungujee, len sa neda nastavit zabezpecenie, tak robim v Zalesi nezabezpeceny hot spot

Bude to len docasne riesenie kym nekupim poriadny router, dnes rano mi pridu namontovat ten wifi prijimac.
A do toho wap nebudem mat DSL ale signal z wifi anteny, co by mohlo byt podobne, nie?
Citko, sip, rada, dedek nevie poradit, len dojebavat
--
Posted: 2009-09-22 07:03:37
Edit :
nj,do WANu pripojis sietovy kabel od wifi prijimaca,ako si si myslel,ten Zadaco mozes pouzit a ako myslis zabezpecenie?? kryptovanie?? ja ho ani nemam,dal som pristup len povolenym MAC adresam,je to rychlejsiea bez problemov. Skus to aj ty.
--
Posted: 2009-09-22 07:19:58
Edit :
Wifinu nebrat. Kolise rychlost up,down. Dsl lepsi. Jestli chces vlozit nakej 3g modem ,tak na to ser. Je to o nicem. Jeden znamej s uherske trnavy ma orange opto cabel a jede jak divej . To ale v ivance u dunaje nebude. Jedinou moznosti je pro tobe dsl. Vesnickou wifinu nebrat
--
Posted: 2009-09-22 07:43:00
Edit :
ten zadako mam stale., fungujee, len sa neda nastavit zabezpecenie, tak robim v Zalesi nezabezpeceny hot spo
hm,to si snad delas kozy
na uherske vesnici a hot spot. kdopak asi vi k cemu ten wifi
kdybych nezil na uhrech vice let ,snad bych i uveril .
jo a s tym routrem a jeho antenkou tak asi pres dve zdi . to by si snad tech vousatych uhru vsimnul u plotu ,jak tam chodijou a neco lapaj.
jakto,zes neudelal zabezpeceni. ja to udelal. ale mohu rici,ze oba slow-venske produkty -RI i router jsou na prdel
--
Posted: 2009-09-22 21:42:11
Edit :
New Topic
Reply