>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Turkish SonyEricsson Forum
Bookmark topic
millet öldünüzmü nerlerdesiniz ?
t610 lardan yana problem yok anlasilan
ama bana bu yetmez oldu artik.
sanirim p800 alacagim. keske biraz daha kücük ve ucuz olsaydi.
--
Posted: 2003-08-07 19:52:28
Edit :
Londra dan herkese slm tr gormeyeli 2 ay oldu ozledim uljemi
This message was posted from a T68i
--
Posted: 2003-08-10 12:44:46
Edit :
Allah Kavustursun.
This message was posted from a R520
--
Posted: 2003-08-12 05:33:09
Edit :
ya abi nedense se ye hiç güvenemiom bende bi T300 bi de nokia 6610 war nokia her açıdan daha güzel abi dizayn hızlılık kullanışlılık ve sony ericsson da çok zor mesaj yazılıo t610 aslında güzel telefon ama icine nokia menüsü yüklemek isterdim

.........ya sizce ne yapiim bu 6610 u satıp 610 mu aliim (annem azıma ......)yoksa nokia fun camera die bişi çıkcak flaşlı falan onu mu aliim?????????bu arada bu thread in açılması ii oldu fikirlerimizi paylaşırız....bu arada bildiğiniz böle wallpaper falan indirebileceğim wap sitesi war mı?????????size tavsiye google dan arama yapın çok güzel siteler çıkıo
--
Posted: 2003-08-28 00:44:33
Edit :
t610 nun kalitesini 6610 la karsilastiramazsin bile

t610 her acidan cok daha üstün bir cihaz.
cok hizli bir telefon bir kere. dizayni mükemmel (resimlerinde yakisikli gozukmuyor ama canli canli bakinca dizayni cok hos) . ekrani , renkleri , melodileri cok harika. menüleri oldukca kullanisli.
fiyati biraz yüksek 700 civari bulunabilir.
wallpaper falan icin
a site var . burada ne ararsan var.
--
Posted: 2003-08-28 18:51:05
Edit :
ya 6610 t610 la kıyaslanmaz da ne biliim 610 da mesaj falan çok yavaş artı ben telefon alınca bütün böle vidyo fln oynatmasını istiom t610 da var mı vidyo oynatmak????3650 gibi???bu arada nokia fun camera ne zaman çıkar ve fiyatı nasıl olur sizce ??????saolun
--
Posted: 2003-08-28 22:10:06
Edit :
T610 olan arkadaslar!Telefonunuzun sarjı ne kadar gıdıyor?
ınternet sıtesınde yazan bılgılere gore beklem suresı 310 saat ve buda 13 gun e denk dusuyor!Eger bılgılendırırsenız ve pilinizin nekadar gıttigını solersenız ıyı olur
--
Posted: 2003-08-29 17:31:28
Edit :
1.5-2 gün gidiyor benim. ama günde 1-2 saat oyun oynuyorum ayrica kulalikli radyo aksesuarim var onlada radyo dinliyorum. Bunlari yapmadigim zamanlarda 3 günü gecmiyor. ekrani cok acik tutarsaniz pil tüketimi oldukca fazla oluyor.
--
Posted: 2003-08-29 20:00:46
Edit :
@quanax
HPR-20 mi var sende? Varsa, nereden ve ne kadara aldığını sorabilir miyim? (Sorsam cevap alabilir miyim?

)
@jackass
Bi arkadaşımın 6610'u vardı. Bi tek radyosunu güzel buldum. Ona bakarsan onda kulaklık takmak zorunda kalıyosun, HPR-20'de de aynı işlemi yapacaksın. Ben dahili radyo'ya, kulaklık takma mecburiyeti olduktan sonra dahili radyo demem. (Bu arada sesi dışarı veriyo falan diyeceksin, öyle de en fazla 30 dakika sonra pil sıfırlanıyor...)
Onun dışında T610'da bi tek mesaj yazma hızı düşük o da yeni programda daha hızlı diyolar. Büyük ihtimalle bu hafta sonu upgrade ettiricem; sonra söylerim nasıl olduğunu...
Bu arada, eğer forumu takip ediyosan (ki kaç tane yazı yazdığına bakarak çok sık takip etmediğini tahmin ediyorum), T610'un bir smartphone değil, normal bir cep telefonu olduğunu sıklıkla belirtiyorlar. Bu da, bir video oynatıcının fazla olduğunu belirtmek için yeterli bir açıklama (hatta bence fotoğraf makinesi bile fazla). Tabi ki, nokia'nın 6220'si böyle düşünmeyenler için çok iyi bir seçim olacaktır (T610'la aynı kalitede bir mercekle 10 saniyelik, telefonun ekranı boyutunda video kaydı özelliği[!] var).
Bu arada, imzanı çok beğendim... Hiç öyle güzel bi imza bulamadım...

Daha doğrusu buldum ama hepsini Tükçe esprisi var (örn. Dikkat bayan sürücü, sizi de bayabilir... vb. Bu arada bayan değil, bizzat erkek olduğumu belirtmemde yarar var diye düşünüyorum...)
[ This Message was edited by: iyiinsan on 2003-08-29 20:13 ]
--
Posted: 2003-08-29 21:10:34
Edit :
maalesef HPR-20 yok. cok aradim ama bulamadim. aradagim sirada kanaat getirdimki daha türkiyeye gelmemis

. oysa avrupada filan piyasaya cikali aylar oldu. arama sirasinda ancak sirkecide bir yerde HPR-11 bulabildim ve onu aldim. 37 dolardi aldigimda.
--
Posted: 2003-08-30 11:05:36
Edit :
New Topic
Reply